Seuraa 
Viestejä29
Liittynyt11.4.2016

Tuossa aikaisemmin tosiaan herättelin keskustelua elektronin, neutronin ja protonin muodoista. Nyt mulla ols selkeä kaava, jolla voidaan laskea ääretön. tiedän sen, koska tiedän miten elektroni toimii. siitä pystyn laskemaan kubitin arvon ja koska tiedän montako kubittia elektronissa on. voin laskea koko universumin elektronien määrän. ääretön on tuon kokoinen koska sen ei tarvitse olla yhtään enempää.

Kommentit (3)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä29582
Liittynyt16.3.2005

Tuo on vanhaa tietoa jo nyt. Elektroni ei ole maailman pienin rakenneosa, vaan jokaista elektronia kohti on ziljoonittain laajenevia tihentymiä. Jokaisessa tihentymässä on ziljoona vielä pienempää tihentymää ja niin edelleen. Eli herra übernero on hyvä ja marssii kirjoituspöydän ääreen laskemaan tihentymien määrää. Eräs savolaisnero voi vastata yksitysikohtia koskeviin kyselyihin. Saadaan kerrankin oikea omilla aivoillaan ajattelevien titaanien taisto, jossa ei päästä pätemään opitulla valheellisella laitostieteellä.

janinurmi
Seuraa 
Viestejä29
Liittynyt11.4.2016

Totta et tämäkin tieto on yhtä hyödyllinen ku polkupyörä kastemadolle. Laitan sossuhakemuksen postiin ja istun hiljaa ja katon ku talvi on kylmä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat