Seuraa 
Viestejä12406

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2017011922824438_ul.shtml

Kanadan joukot ovat ylittäneet Yhdysvaltain rajan, kertoo armeijan tiedottaja. Kanada ilmoitti jo aiemmin olevansa valmis puuttumaan naapurimaansa tilanteeseen, ellei presidentti Barack Obama suostu luopumaan vallasta. Virkakautensa päättänyt Obama on kieltäytynyt astumasta syrjään, vaikka uusi presidentti Donald Duck vannoi virkavalansa tänään.

YK:n turvallisuusneuvosto päätti tänään yksimielisesti tukea Amerikan valtioiden talousyhteisö Pan Am:ia sen pyrkimyksissä varmistaa vallanvaihto USA:ssa.

I see...

  • ylös 3
  • alas 11

Kommentit (6)

Vierailija

Harmittava takaisku...

Gambiassa on edelleen satoja suomalaisturisteja. Matkatoimisto Tjäreborgilta kerrottiin STT:lle, että maassa olevat noin 300 turistia lennätetään kotiin perjantaina.

Kikkelis kokkelis matkat päättyivät typerään presidenttikiistaan.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6415

Vaikka tän tiesi jo ennen ketjun avaamista jonkinlaiseksi vedätykseksi, pointti tais olla se, että juuri ketään ei kiinnosta Senegalin ja Gambian väännöt. USA ja Kanada sen sijaan olisi ihan toinen juttu.

Syy: Niillä ei ole/ne ei valmista/ne ei myy mitään mikä meitä kiinnostaa. Me ei tarvita Gambiaa ja Senegalia mihinkään, meidän elämä ei muuttuisi miksikään vaikka ne nuketettais tomuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Äläs nyt! 

Kyllä muutama kymmenen tuhatta marttaa olis pahoillaan kun ei saa muutaman kerran vuoteen kunnolla kokkelista.

Hal9000
Seuraa 
Viestejä4298

Tyypillistä valkoisen heteromiehen puhetta, varmaan vielä oman kullan kainalosta. Osa martoista kuitenkin elelee yksin, täysin kullitta. Parempihan se on, että mennään sinne paikan päälle nauttimaan afrikan isosta kullttuurista, eikä suotta tuoda sitä tänne. Toopelta kuulin.

Kirjoitan paitsi sekä virka-aikaan että sen ulkopuolella, myös lomittain.

syytinki
Seuraa 
Viestejä10466

Pahasti epäilen aloitusta valeuutiseksi. Nehän ovat muodissa.

Varmasta lähteestä olen kuullut joukkojen olevan meksikolaisia. Tehneet ovelan tempun, kun raja on niin tiukasti vartioitu. Kiertävät Kanadan kautta. Samaa temppua harrastivat saksalaiset hyvin tuloksin molemmissa maailmansodissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat