Seuraa 
Viestejä131

Osaako joku sanoa, millä nimikkeellä etsin netistä kestävästä teräksestä tehtyjä ruuveja (ruuvit+pultit)? Ne tulisivat talvikenkien pohjiin luikuestenastoiksi. Niiden siis pitäisi kestää lumettomissa paikoissa myös satunnaista asfaltillakin kävelyä. Normaalit metalliruuvit kuluvat nopeasti olemattomiin.

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä33574

No hanki liukuesteet nastoilla. Tuollainen kikkailu ei maksa vaivaansa. Kovia ruuveja ei ole tietääkseni olemassakaan, koska se ei edesauta ruuviliitoksen kestävyyttä. Nastoissa on yhdistetty kovametalli- tai karkaistu kärki sitkeämpään ruuviin, jolla ne kiinnitetään.

Piikkari on lyhytaikaiseen käyttöön tehty urheiluväline. Ne piikit eivät kestä arkikäyttöä.

Punde
Seuraa 
Viestejä2041

Kyllä A4 ruuvi ja mutteri kovia ovat tavalliseen "mustaan" ruuviin verrattuna. Ei tietenkään mitään kovametallipiikin luokkaa.
Mutta jos haluaa tehdä diy-liukuesteitä, niin kokeilemisen arvoisia ovat.
Itse luottanut kaupan liukuesteisiin.

nova
Seuraa 
Viestejä131

Olen joutunut ostamaan aika monet Devisys-liukuesteet, koska niihin on tahallaan jätetty sellainen heikennetty kohta, minkä takia nastat irtoilee jo melko uutena. Näin on saatu varasto kiertämään ja kassakone kilisemään. Tämä on sitä suunniteltua vanhenemista.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9829

Tutustuu pyöräkellariin. Siellä on taatusti polkureita, joissa on nastoitetut renkaat. Pihdeillä ne irtoaa. Auton nastatkin käy. Olen joskus huvikseni pistänyt niitä kumppareihin ja hyvin toimivat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat