Seuraa 
Viestejä12218

Yksilöllisyydessä on se hyvä puoli, että yksilö kyseenalaistaa toimintansa helpommin kuin joukko, mutta kun yksilöt koulutetaan samaan, ja erotetaan asuman yksin(Max.yksi mies ja yksi nainen) on hallitseminen naurettavan helppoa. Totuudella ei ole väliä, mielikuvituksen luomat mielikuvat ohjaa yksilöt laumankäytökseen.

Vaikea on ihmisen muuttua, Jos mielikuvitus on uskotellut hänelle, että hän on viisas, älykäs vielä vaikea kaikeampaa kun kuvittelee ttä ei ole uskovainen. Ironista kun yksilö kuvittelee ettei ole uskovainen maailmankuva ja arvomaailma muuttuukin kuin taikoen todeksi, ihan kuin usko ja valhe olisivat sidoksissa ja valheet häviää kun kuvitelee ettei usko. Mielikuvituksen voima on uskomaton.

Valtamedia ja myös valtatiede ovat tuotesijoittelulla kyllästettyä oletetun mielikuvamainontaa, siksi vallalla olevat käsityksen on pelkkiä mielikuvituksen luomia olettamuksia totuudesta.

Kirjanoppineet uskoo kirjanoppineittaa, luottaa kun samanlainen, oma porukkaa ja korkeastikoulutettu: Koulutettu oli taas tyhmempi kuin kouluttamaton.
"Akateemisessa virassa ollut suomalaisnainen menetti 200 000 euron eläkesäästöt huijarille, joka väitti työskentelevänsä kirurgina Kabulissa."
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005084037.html?ref=rss

Mikäs iso kirja se olikaan jossa ennustettiin: tyhmä on viisas,viisas on tyhmä, rikas on köyhä ja köyhä on rikas.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Kommentit (9)

WSolsticeHOu
Seuraa 
Viestejä3618

Kuinkahan moni kierrättää isot rahat läheisilleen tällaisen "huijarin" kautta.

Ei tarvitse lahjaveroja makso, you know.

Eli ovatko huijatut itse huijareita?

Ps. Eikö muiden mielikuvitus ole riittänyt siihen että olisi alkanut epäilemään näiden huijattujen toimintaa huijaamiseksi?

Rakkautta
1039

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

Titanic
Seuraa 
Viestejä1388

En tiedä onko kyse välttämättä mielikuvituksesta, vai ILLUSIOIDEN luomisvoimasta. Kuuntelin audiobookia Upanisadeista, joissa selitettiin perusta illusioiden luomisvoimalle. En muista nyt tarkkaan miten se meni. Jotenkin kuitenkin sinne päin, että aletaan pitämään yhtenä ja samana joko Brahma ja Brahmania tai atma ja atmania. En muista tarkkaan?

Ikään kuin pidettäisin samana totuuden henkeä ja elämän henkäystä. Ihmisen luomisessa ihminen sai kuvan ja kaltaisuuden, ruumiin ja sielun, mutta henkeä hänelle ei annettu, vaan pelkkä henkäys. Ihminen ei sen vuoksi tunne ja erota henkisiä asioita.

Tätä seikkaa voidaan käyttää hyväksi illusioiden luomisessa. Kyse ei ole mielestäni mielikuvituksesta, vaan illusioissa on kyse eri asiasta. Mielikuvitus on ihan arkipäivän juttu ja sanaleikit myös. Mutta joskus kuvaan astuu ns. hypetys eli loikkaaminen Brahmayotiin eli sädehohtoon. Silloin mielikuvitus saa siivet alleen.

Pidän itse itseäni realistisena, vaikka käytän mielikuvitusta, mutta illusioiden vallassa oleva ei välttämättä ole enää realisti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keijona
Seuraa 
Viestejä12218

"Ikään kuin pidettäisin samana totuuden henkeä ja elämän henkäystä. Ihmisen luomisessa ihminen sai kuvan ja kaltaisuuden, ruumiin ja sielun, mutta henkeä hänelle ei annettu, vaan pelkkä henkäys. Ihminen ei sen vuoksi tunne ja erota henkisiä asioita."

hmm, tuossa taitaa olla logiikkaa, joku syyhän siihen on.

"Pidän itse itseäni realistisena, vaikka käytän mielikuvitusta, mutta illusioiden vallassa oleva ei välttämättä ole enää realisti?"

Mielikuvitus on juuri realismin edellytys. Täytyy pystyä kuvittelemaan olematonta havaitakseen  oleellisen.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Diam
Seuraa 
Viestejä2751

Hitlerin väitetään menneen Kurskin jälkeen Eukodal-nimisen aineen avulla fanstasiamaailmoihinsa johtaessaan taisteluja kenraalien kanssa, jotta olisi pärjännyt näille väittelyissä, missä oli jo aiemmin Guderianin kanssa riidellessään Moskovasta 1942 joutunut työkyvyttömäksi. 

http://genocide.leadr.msu.edu/was-hitler-using-mind-altering-drugs/

Väitteen uskottavuus hieman kärsii Berliinissä 1945, kun näitä aineita valmistavat tehtaat oli pommitettu, eikä hän saanut niitä virallisia teitä enää, mutta joka puolella lojui silti morfiinia, eikä hän turvautunut siihen. Kuuluisin näistä hänen fantasiaoperaatioistaan oli hyökkäys Ardenneilla. Saksalaiset eivät olisi pystyneet vaihtamaan häntä attentaatin jälkeenkään, koska hän pysyi järjissään masentumatta Morellin piikkien ansiosta. Väitteet siis perustuvat siihen, että hoidossa on ollut salaperäinen ruiske, joka on merkitty X:llä Morellin päiväkirjaan, asiayhteyksistä Mussolinin tapaaminen ja pistos ym. on päätelty, että se ei ole mitään Mivitotalia.

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Keijona
Seuraa 
Viestejä12218

Kasvissyöjänä Hitler varmasti ymmärsi sen, että aineilla on vaikutus ajatteluun.  Ja  poikkeukselliset ajat ovat laittaneet keinoja kaihtamatta voitoon  pyrkimään. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Makipz
Seuraa 
Viestejä644

WSolsticeHOu kirjoitti:
Kuinkahan moni kierrättää isot rahat läheisilleen tällaisen "huijarin" kautta.

Ei tarvitse lahjaveroja makso, you know.

Eli ovatko huijatut itse huijareita?

Ps. Eikö muiden mielikuvitus ole riittänyt siihen että olisi alkanut epäilemään näiden huijattujen toimintaa huijaamiseksi?

Rakkautta
1039


Muuten aika nerokas suunnitelma, mutta aika paljon vaivaa pitäisi nähdä. Tosin kaikkeahan sitä ollaan historian saatossa tehty rahan eteen.

Titanic
Seuraa 
Viestejä1388

Kahjoja on enemmistö kansalaisista. Korkean ÄO:n omaavia on vain pari prosenttia kansasta. Suurin osa kahjoista tajuaa olla hiljaa. Ne, jotka ovat tällä foorumilla ovat vain kontrastina teidän suurelle älyllenne. Tao De Jing kirjan mukaan korkeudessa on aina mukana mataluutta ja suuruudessa pienuutta, muussa tapauksessa ei suurta tajuttaisi suureksi. 

Jos olisin kahjon lisäksi ilkeä niin kuin monet suurmiehet ovat etsisin jokaisen viestisi joukosta heikkoja kohtia ja osoittelisin niitä sormella täällä. Mutta kahjoissa on se hyvä piirre, että he harvoin ovat tahallaan ilkeitä.

Diam
Seuraa 
Viestejä2751

Lukekaa vain tarinoita Theodor Morellista, niin alatte katsomaan lääkäreitä uusin aatoksin.

Amerikkalaiset päästivät sydän sairaan, muodottoman vangin vapaaksi 1947 toukokuussa, ja toimittivat hänet Munchenin rautatieasemalle. Morell kyyhötti aseman edessä paljaalla kiveyksellä rikki kuluneessa takissa ilman kenkiä, kunnes eräs puoliksi juutalainen Punaisen Ristin työntekijä sääli häntä, ja toimitti sairaalaan Tegernseelle, missä hän kuoli 26.5.1948.

Suuntaus toimia keinotekoisissa harhamaailmoissa voitti alaa sodan ratkaisevissa vaiheissa Moskovasta Stalingradiin.  Erottaessaan Morellin, Adolf käski tämän painua kotiinsa, vaikka ei tiennyt, että Morellin koti oli sortunut pommituksissa. Hääjuhlissa oli bolognesea, ja jälkiruoaksi tarjoiltiin sinihappoa, ja nikkeliä kaljuun Walther 6,35 millisellä.

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat