Kommentit (5)

bdbdbd
Seuraa 
Viestejä238

Eli, jälleenkö yksi nollatutkimus, missä päädytään tautologisesti johtopäätökseen demokratiaa ei ole ilman demokratiaa.

  • ylös 1
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Reifengas
Seuraa 
Viestejä4793

Voihan sitä oikeuksia antaa,

mutta siten saadaan vain vaalikarjaa,

jos niillä oikeuksilla ei ole katetta,

tai ei kerrota, mitä niillä oikeuksilla voi tehdä,

tai voikohan niillä tehdä mitään,

ja jos tekee, niin entäs sitten,

seuraako vain  kosto,

ja entistä pahempi

asiaintila?

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Keijona
Seuraa 
Viestejä24567

Demokratia on käytännössä lähes synonyymia naisten aseman parantamiselle,  siis vallan lisäämiselle, siis  feminismiä.  Onhan demokratiassa eniten valtaa suurimalla väestöryhmällä, ja  naiset ovat enemmistö.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

  • ylös 5
  • alas 14
Keijona
Seuraa 
Viestejä24567

Keijona kirjoitti:
Jos nyt sanotaan suoraan, niin kyllähän  islamilaisen  ja kristityn maailman kismassa on kysymys siitä, kumpi sukupuoli on määräävässä asemassa.

Objektiivinen havainnoitsija voi nopeasti todeta, että luonnossa ei ole tasa-arvoa. Joten tasa-arvo on ihmisen mielikuvituksen tuote, ideologian mahdoton ideaali, jonka epäonnistumisen todiste on vallitseva tila ja kehitys.

Nyt kun  tasa-arvo on mahdoton ja epäluonnollinen asia, , niin ainoastaan uskominen mahdollistaa siihen turvautumisen ja ideologiauskollisuuden. 

Mamukysymyksenkin arin  ja kuumin  peruna on raiskaukset, se kumpi sukupuoli toisen seksuaalisia haluja tai haluttomuutta laitetaan tottelemaan.  Kumpi määrää,  kellä valta sillä vastuu. 

Sen osapuolet kuitenkin myöntävät, että kiistassa ei ole kysymys niinkään jumalasta (joka nyt sattuu olemaan kristinuskossa ja islamissa sama)  vaan enemmän kulttuurien kontrastin aiheuttamasta kitkasta ja tunteiden kuumenemisesta. Joten tunnepohjaisia on mielikuvat, ja se kumpi oikein kumpi väärin. Omaansa puolustaa sokeasti,  viikunanlehden yksityisyyteen todellisuuskuplansa  ja arvomaailmansa perusteet kasannut muurahainen. henkilökohtaisen kekonsa yksinäinen valtias. Ja kuin  sairas eläin vetäytyy yksityisyyteen haavojaan nuolemaan ja arvojensa ja todellisuutensa uppoavaa laivaa paikkaamaan.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat