Seuraa 
Viestejä408

Kolmaskaan selvityskierros ei muuttanut tiedeyhteisön tuloksia. Ilmasto lämpenee ja ihmiskunnan energiankäyttö on siihen merkittävä syy.

USA:n "uusi" ilmastontutkimusohjelma on julkaissut ensimmäisen raporttinsa. Sen mukaan havaintotulokset pintalämpötiloista ja ylempää troposfääristä eivät ole enää ristiriidassa. Lisäksi todetaan laskennallisten mallien tulosten ja havaintojen sopivan hyvin yhteen.

Raportti on myös Valkoisen talon hyväksymä. Tietenkin sillä huomautuksella että Presidentti Bushin rahoittama tutkimus on nyt tuottanut merkittävän uuden tuloksen ...

New York Timesin uutinen koskien "federal Climate Change Science Program" julkaisua
http://www.climateark.org/articles/read ... nkid=55881

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

USAn hallinto ei ole vetänyt eikä vetämässäkään joukkoja Irakista.
Se ei ole sulkenut ovea sotatoimilta Irania vastaan. Se jatkaa varusteluja
ja niien kattamista luotoin. Omistavat kansalaiset kaikkialla maailmassa, sijoittkaa liikenevät varanne Iso Poika Bushin edullisiin sotaluottoihin.

Avaajan havaitsema perääntyminen on vain asemien oikaisua sivuseikoissa. Sitäpaitsi öljy ja kaasu ovat yhä kalliimpia. Kalliimpia myös sotakonmeiden ja sotateolliusuden polttoaineiksi. Kansalaiset, suosikaa öljyä ja kaasua säästäviä energiamuotoja!

Kun varoja on sijoitettu ja sijoitetaan Iso Poika Bushin sotaluottoihin, tästä kyllä seuraa perääntynmistä tuotannon omistuksissa. Eurooppaan ovat edenneet japaniliaset, saudi-arabit ja Venäjä. Yhdysvaltojen länsiosiin, myös sinne sen kuulun Arskan Kaliforniaan etenevät kiinalaiset.

NIIN, Montrealin ilmastokokouksessa tammikuussa
tänä vuonna todistettiin kylläkin, että USA:n päästöt
ovat 2005 vähentyneet enemmän kuin Kiotoon
vannovan "edistyksellisen" Wanhan Euroopan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sipu250
Seuraa 
Viestejä408

"Arkos itse" taitaa olla mielenkiintoisilla jäljillä.

Bushin hallinnon kuvitellaan yleisesti pyrkivän edistämään amerikkalaisten yhteistä hyvää varmistamalla halvan energian saannin Lähi-Idästä. Näin ei ole, tavoite on vedättää energian hinta mahdollisimman korkealle koska siten saadaan paras tulos energiayritysten alimmalle riville.

Useat USA:n suurimmista teollisista yrityksistä menevät konkurssiin koska eivät ole ymmärtäneet hallinnon poliittisia tavoitteita (General Motors, Ford). Japanin ja Euroopan kilpailukyky kasvavat.

Venäjän budjetti on kaaoksessa täysin ennakoimattoman tulokehityksen vuoksi. Syntyy jättiläismäinen rahasto jonka hallinta on kiistanalainen.

Korkea energian hinta saa Venäjän yhteiskuntajärjestyksen romahtamaan. Oligarkit myyvät energian ulkomaille mieluummin kuin lämmittävät Pietarin tai Moskovan talot tulevana talvena.

Kiinalaisten kassakaapit tulvivat amerikkalaisia velkakirjoja.

Kukaan ei enää muista että OPEC kartellin asettama tavoitehinta öljylle on edelleen 25 dollaria barrelilta. Päivän noteeraus on 76 dollaria ja suunta ylöspäin.

Kuluvan vuoden lopussa Irakissa ja Afganistanissa kuolleiden amerikkalaisten luku ylittää WTC terrorihyökkäyksen uhrien määrän.

Eiköhän näistä aineksista tosiaankin voi vetää sellaisen johtopäätöksen että elämme mielenkiintoisia aikoja. ...

Näistäkin kahvinporoista ennustaja päättelee elettävän mielenkiintoisia aikoja.

Mihin suuntaan kahvin hinta?

No, missä viipyy komukka kiistämään
Montrealin ilmastokokouksessa esitetyn:
USA:n päästöt 2005 vähentyneet ilma
Kiotoa ENEMMÄN kuin "edistyneessä"
ja Kiotoon sitoutuneessa Wanhassa
Euroopassa ?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat