Seuraa 
Viestejä2234

Sattui IL:ssä silmään tämä: P-Korean pysäyttäminen voi olla liian myöhäistä -artikkeli P-Korean ydinaseesta ja USAsta ruotsalaisen tutkijan silmin. En ihan ymmärrä, miten tuo kimichi-diktatuuri voisi jenkkejä estää tekemästä lamaannuttavaa ensi-iskua. Käsittääkseni Kimillä ei vielä ole toimivaa ydinasetta toimitusjärjestelmineen ja veikkaan, että USA Trumpin johdolla ei kaihda voimankäyttöäkään tuon kehityksen estämisessä. Seoul on toki vaarassa tässä rytäkässä.

MIelestäni artikkelin uskottavuus kärsi pahan kolauksen viimeisen kappaleen aikana (no, ei se kovin uskottava ollut alkuunkaan):

"Trumpia ja (Pohjois-Korean) Kimiä erottaa vain se, että siinä missä Trump pyrkii saamaan mediahuomiota twiittien avulla, Kim pyrkii parrasvaloihin ydinohjuksilla." Miten kukaan vakavasti otettava tutkija (tai toimittaja, jos hänen mokansa) voi tällaisen vertauksen tehdä. 

Kiina on ollut sen verta hiljaa tuosta jenkkien laivasto-osaston siirtymisestä iskuasemiin, että veikkaan jotain vastikään sovitun, enkä ihmettelisi, jos tuolla pian paukkuu.

Ilkka Luoma:
"Näyttäisi olevan samoja ip-osoitteita kuin täällä ;-)"
"Mobiili ip löytyy helposti, kun sen osaa ja tietää täysin laillisen ohjelman, niin ja että osaa käyttää sitä. Lakimiehet eivät ole löytäneet laillisen ja myynnissä olevan ohjelman käytöstä mitään laittomuutta! Koodi - Särki 887."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat