Seuraa 
Viestejä2174
Liittynyt3.8.2011

Sattui IL:ssä silmään tämä: P-Korean pysäyttäminen voi olla liian myöhäistä -artikkeli P-Korean ydinaseesta ja USAsta ruotsalaisen tutkijan silmin. En ihan ymmärrä, miten tuo kimichi-diktatuuri voisi jenkkejä estää tekemästä lamaannuttavaa ensi-iskua. Käsittääkseni Kimillä ei vielä ole toimivaa ydinasetta toimitusjärjestelmineen ja veikkaan, että USA Trumpin johdolla ei kaihda voimankäyttöäkään tuon kehityksen estämisessä. Seoul on toki vaarassa tässä rytäkässä.

MIelestäni artikkelin uskottavuus kärsi pahan kolauksen viimeisen kappaleen aikana (no, ei se kovin uskottava ollut alkuunkaan):

"Trumpia ja (Pohjois-Korean) Kimiä erottaa vain se, että siinä missä Trump pyrkii saamaan mediahuomiota twiittien avulla, Kim pyrkii parrasvaloihin ydinohjuksilla." Miten kukaan vakavasti otettava tutkija (tai toimittaja, jos hänen mokansa) voi tällaisen vertauksen tehdä. 

Kiina on ollut sen verta hiljaa tuosta jenkkien laivasto-osaston siirtymisestä iskuasemiin, että veikkaan jotain vastikään sovitun, enkä ihmettelisi, jos tuolla pian paukkuu.

Panterarosa: On selvää, että "Partitava kisaa kurupati-kuvaa" ei oikein aukene kehitysmaalaisille N1c- kalmukinperseille.

Kommentit (1)

Reiska
Seuraa 
Viestejä5281
Liittynyt6.5.2007

Eikös Kiinaki meinannu siirtää 150 000 sotilasta korean rajalle? Kiinan viestit on viimeaikoina ollu kyl et  Kimeihi ollaa kyllästytty. Tarkottais et noitte johtajien elinikä laskettais kuukausis..

Per se

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat