Seuraa 
Viestejä13176

550-kiloinen meksikolaismies kiinnostaa lääkäreitä

Julkaistu: 14:11

Rooma. Italialaiset lääkärit ovat kiinnostuneet auttamaan meksikolaista Manuel Uribea, joka saattaa hyvinkin olla lihavin elossa oleva ihminen. Noin 550-kiloinen Uribe aneli alkuvuodesta apua Meksikon televisiossa, ja sai italialaisen lääkäriryhmän innostumaan niin, että nämä lupasivat hoitaa häntä ilmaiseksi.

Viiden elefanttivauvan painoinen Uribe on ollut viimeiset viisi vuotta vuoteenomana kilojensa vuoksi. Hän selittää olleensa lähes normaalipainoinen 22-vuotiaaksi saakka, jolloin hänen painonsa alkoi kohota 130 kilosta ylöspäin. Uribe ei ymmärrä, miksi lihominen alkoi.

Uriben tapaus kiinnostaa lääkäreitä, sillä hänen kolesteroliarvonsa ja verensokerinsa ovat normaalipainoisen ihmisen tasolla. Vaimoa lääketieteen ihme ei kuitenkaan jaksanut kiinnostaa; hän lähti miehensä luota jo kymmenen vuotta sitten, kun tämän paino ei lakannut nousemasta.

Maailman painavimman ihmisen titteliä Uribe ei kiloillaan ansaitse, sillä Seattlessa 1980-luvulla kuollut Jon Bower Minnoch ehti elämänsä aikana saavuttaa 635 kilon ennätyspainon. Tällä hetkellä elossa olevista ihmisistä Uribe saattaa silti olla lihavin.

http://www.hs.fi/

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat