Seuraa 
Viestejä1515
Liittynyt13.11.2014

Olen ajatellut seurailla tarkemmin mitä suuhuni laitan, siis ruuat ja juomat. Alkaa välillä itseäkin hirvittää kun miettii mitä on tullut nautittua.

Aamulla heräsin ja nautin lasillisen hanavettä, neljä kuppia kahvia, mustana, pekonimunakkaan ja neljä fanipalasuklaavohvelia.

Päivällä lautasellisen jauhelihakeittoa ja kaksi lasillista mehua sekä kaksi kuppia kahvia, mustana.

Illalla 3/4 karvakäden pizzasta, oluen kera. Lisäksi kaksi tölkkiä olutta.

Nyt menee noin kolmannes pussi sipsejä ja iso lasi punaviiniä.

Luultavasti ennen nukkumaanmenoa vielä hieman lisää punaviiniä.

Kommentit (10)

Keijona
Seuraa 
Viestejä9863
Liittynyt13.3.2015

Hyvä avaus.

Kaverini joka oli työharjoittelussa paikallisessa k-marketissa vartiajana, (saatuaan vihdoin 10-luokan todistuksen) seurasi asiakkaiden kayttäytymistä marketissa.  Asiakkaista reilusti alle 1 % lukee tuoteselosteita, siis sitä teksitiä  missä kerrotaan tuotteiden  sisällöstä ja alkuperästä.  Suurin osa ihmisistä luottaa että valtio tai joku valvoo, että kaupassa myytävä ruoka on ihmisille soveliasta  ravintoa. Olemassaolevaan uskon voima suuri.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Excalibur
Seuraa 
Viestejä3482
Liittynyt9.3.2017

Itse katson etiketistä lähinnä sisältääkö tuote makeutusaineita, mutta mitäpä sitä niitä selosteita lukemaan, kun niissä ei ilmoiteta läheskään kaikkia ainesosia ja jos ilmoitetaisiin, näyttäisi lista tältä:

Propylene Glycol57-55-688.0 - 98.0%no taste

Tolualdehyde <para->104-87-0>= 10% and < 50%Flavor: N/A

Benzyl Alcohol100-51-6< 2%fruity with balsamic nuances

Isobutyrate <ethyl->105-54-4>= 1% and < 10%fruity, sweet, tutti frutti, apple, fresh and lifting, ethereal

Benzoic acid, 2-amino-, methyl ester134-20-3>= 1% and < 10%sweet, fruity, concord grape, with a musty and berry nuance

Acetic acid, phenylmethyl ester140-11-4>= 1% and < 10%fruity, sweet, with balsamic and jasmin floral undernotes

Isoamyl acetate123-92-2>= 1% and < 10%sweet fruity, banana-like with a green ripe nuance

Limonene138-86-3>= 1% and < 10% citrus herbal terpene camphor

Ethyl Maltol4940-11-8< 1%sweet, burnt cotton sugar candy like, with jammy, strawberry notes

Octanoate <ethyl->106-32-1<0.5%sweet, waxy, fruity and pineapple with creamy, fatty, mushroom and cognac notes

Hex-(3Z)-enol928-96-1<0.5%fresh, green, raw fruity with a pungent depth

Undecalactone <gamma->104-67-6<0.5% fatty, coconut, creamy, vanilla, nutty, macadamia and peach

Isovalerate <ethyl->108-64-5<0.5%sweet, fruity, spice, metallic and green with a pineapple and apple lift

Ionone Beta8013-90-9<0.5%woody, berry, floral, green and fruity

Benzaldehyde100-52-7< 3.0%sweet, oily, almond, cherry, nutty and woody

L-limonene5989-54-8< 0.3%

Ja kaikkihan tietää että divetymonoksidi on kaamea myrkky.

Opeta lapsi ampumaan ja lapsi saa kokeista kiitettäviä
https://www.facebook.com/Channel4News/videos/10154717292226939/

MooM
Seuraa 
Viestejä6923
Liittynyt29.6.2012

Keijona kirjoitti:
Hyvä avaus.

Kaverini joka oli työharjoittelussa paikallisessa k-marketissa vartiajana, (saatuaan vihdoin 10-luokan todistuksen) seurasi asiakkaiden kayttäytymistä marketissa.  Asiakkaista reilusti alle 1 % lukee tuoteselosteita, siis sitä teksitiä  missä kerrotaan tuotteiden  sisällöstä ja alkuperästä.  Suurin osa ihmisistä luottaa että valtio tai joku valvoo, että kaupassa myytävä ruoka on ihmisille soveliasta  ravintoa. Olemassaolevaan uskon voima suuri.

No ainakin minä tiedän melko hyvin, mitä siinä perusssetissä on, jota ostan viikottain. Ei ole tarvetta lueskella ravintoselosteita.

Päivän ruokailut. Sanottakoon, että olen yksin kotona ja syön mitä ja milloin haluan.

Aamulla pala perunarieskaa maksamakkaralla ja kurkulla, muki kahvia ja jugurttia ja vattuja. Pari karpalo-valkosuklaakeksiä.

Päivällä kahvilasta ostettu iso oliivijuustosämpylä ja iso muki teetä. Plus Pandan uutuusjäätelö (lakumix, ihan ok, mutta jotenkin sekava ja vähän pliisu). Iltapäivällä pähkinoitä ja rusinoita. Ja puutarhahommien lomassa ansaittu siideri.

Illalla paistoin  pakastepizzan (pepperoni) jonka kanssa tomaatti ja kaksi lasia punaviiniä ja jälkkäriksi iso viski (Talisker Dark Storm).

VIhanneksia olisi pitänyt syödä enemmän, mutta ei ole. Nyt siten mietin, jaksaisiko juoda toisen viskin vai menisikö sänkyyn lukemaan. Taidan juoda viskin.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Keijona
Seuraa 
Viestejä9863
Liittynyt13.3.2015

Aamiainen turvallisen tuttu ja tylsä: luomu kaurapuuro vadelmahillolla ja tuoremehu. palan painikkeeksi parikuppia tarkoin valikoitua vihreää teetä ja  internetin uutisantia.

Päivällä töissä,välipalalounaaksiksi mustikkapiirakkaa, teetä ja majoneesivoileipä.

Iltapäivällä lasten kanssa itse viritettyjä  kermaperunoita ja pinaattilättyjä, ruisleipää ja  emmental juustroa(lapset soi lisäksi jotain lihaeines könttejä jotka maistuivat kuulemma "tylsiltä".

Iltapalaksi  leipää, oliivia, juustoa, palan painikkeeksi pullo rommia  kevätpäiväkännillä höystettynä.  Ompa mukava olla jurrissa pitkästä aikaa.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

asdf
Seuraa 
Viestejä11663
Liittynyt16.3.2005

Kaksi Reissumiestä tuorejuustolla, kinkulla ja juustolla, keitetty kananmuna.

Jäätelörasiallinen kinkkusalaattia.

Kolmas Reissumies samoilla täytteillä, pussillinen nuudeleita, pakastekasvissekoitusta ja porsaan ulkofilettä ehkä 100-150 g.

Palautusjuoma.

Porsaan ulkofilettä jotain 400-500 g, sen kanssa salaattia ja pähkinöitä.

Tämä päivä meni ilman ylimääräistä herkuttelua.

iMuke
Seuraa 
Viestejä1348
Liittynyt13.3.2008

Ei aamupalaa.

Lounas kaalikeittoa ja näkkileipää. Vettä.

Päivällinen grillattu n. 5 cm paksu porterhouse pihvi, rare. Hivenen savustettuna. Lisäkkeenä perunamuusi, mutta en syönyt sitä sillä ei mahtunut enää lautaselle. Kastikkeena Walter Jetton's kastike, mutta sekään ei mahtunut lautaselle. Juomana Baron de Ley Varietales Craciano. Mainio valinta tälle pihville, mutta saman talon Grande Reserva olisi ehkä ollut parempi.

Iltapalana Chimayn Grande Chimay ja Le Poteaupré juustot, sekä Chimay white olut. Mainio pari, vaikkakin saman panimon punainen ehkä olisi sopinut paremmin, mutta ei ikävä kyllä ollut enää saatavilla Alkossa.

Ei mitenkään normaalia tämä, sattui vain olemaan pihvilauantai eli ensimmäinen palkkapäivän jälkeinen lauantai. Silloin syön aina pihvin, n. 20+ vuotta vanha traditio.

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä10169
Liittynyt20.1.2013

Tämän päivän menu: aamiaiseksi prinsessakakkua, kyytipoikina kaksi espressoa ja lasillinen vettä, välipalaksi yksi olut, lounaaksi yksi paahtoleipä hapankermasipulilevitteellä, kyytipoikana viinilasillinen (GatoNegroa) ja vettä, päivälliseksi 5 munan kokkeli paprikalevitteen kanssa, lasillinen gatoa ja vettä, iltapalaksi toffeekarkkeja ja luomu täysmaitoa - syön parhaillaan...

George Hanson
Seuraa 
Viestejä1515
Liittynyt13.11.2014

Aika merkillisiä ovat muittenkin ruokaympyrät. Taitavat olla pikemminkin ruokafraktaaleja.

Eilen join aamulla viisikuppia mustaa kahvia, viisi Cream Crackeriä valkohomejuustolla ja banaanin.

Lounaaksi perunalaatikkoa ja maustekurkkua kaksi pötköä. Ruokajuomana marjamehua.

Illalla kolmesta paahtoleipäviipaleesta, hellalta löytyneestä spaghettitomaattikastikkeen lopusta, savumakrillifilesäilykkeestä ja Pirkka-edamista loihdittu pikapitsa. Juomana olut, kolme tölkkiä.

Ennen maatapanoa vielä vajaa puoli pulloa punaviiniä malli halpa/hyvä ja BW:n innoittamana muutama jonkun merkityksettömän urheiluseuran hyväksi pakkomyyty toffeekarkki laatikosta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat