Seuraa 
Viestejä1809

4000 vuotta kirjoitettiin ja luettiin Bibbeliä olisiko aika pistää paremmaksi ja seuraavat 2000 vuotta koota ja kehittää Giggeliä.

Muutama mahdollinen säe siihen:

Lopussa tiesin enemmän kuin alussa.

Jne. Lopussa sanaa käyttäen.

Lopussa ....

Mitä oikeastaan voisi saada aikaan 2000 vuodessa ilman aikakoneen käyttömahdollisuutta? Latteuksia? Sanoja jotka kuuluvat kuoleviin kieliin ja sanavarastoihin?

Lopussa tiesin kuinka elämän olisi voinut elää paremmin, mutta tilaisuutta menneen elämän korjaamiseen ei ollut toivottavissa.

Lopussa jokainen, joka kuoli rinnaltani tai jo kauan ennen minua vihasi elämääni yli kaiken ja tuli vihamiehekseni. Jokainen kuollut vihaa elämää. Joillekin elämän aloittaminen on helppoa ja lopettaminen vaikeaa ja monen kohdalla on toistapäin.

Lopussa hampaaton niin kuin alussakin.

Jne. Projekti on kunnianhimoinen, mutta onnistumisprosentti on alle promillen luokkaa?

Giggelin kehittäminen tuskin saa teitä nyt innostumaan, mutta .... Lopussa kiitos seisoo.

Kommentit (3)

Vierailija

Menet nuorena minne menet
Tahdot mitä tahansa tahdot
Saatat tuntea tiedon ja oikean
Suunnan, elämä vie kuitenkin
Sinut kohden keskiviivaa,
Keskinkertaisuutta ja jos olit
Rohkein alussa lopussa olet
Varovaisin. Jos olit ujo nuorena
Niin vanhana tulet röyhkeäksi.

Vierailija

Alussa aurinko oli pilvessä ja samoin lopussa aurinko menee pilveen tai sumuun, mutta puolivälin keskipäivällä lienee aurinko paistavin ja aurinkokunta mitä kuivin. Mikäli hataraan logiikkaan on luottamista niin on ennustettu ja olkoon voimia, jotka voivat asian toiseksi muuttaa. Hataraa logiikkaa älköön pidettäkö suuressa arvossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Lopussa kaikki muut kirjat ovat susia lammasten vaatteissa paitsi Giggeli. Se on vilpittömin kaikista teoksista. Se kuuluu pitää erillään suojeltuna barrikaadein muiden kirjojen eli susien joukosta sillä se on aito lammas.

Ei pidä sekoittaa rautaa ja vettä keskenään. Koska niin syntyy ruostetta. Mutta tämä on vain kielikuva. Toisinkin voi tehdä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat