Seuraa 
Viestejä1311

Kuoleman palvonta. Suuret hautamonumentit. Elinikä 30 vuotta. Vapaa ihminen. Vuoteen 3000 eKr.

Synnin palvonta. Suuret porttotemppelit ja paljon rakennuksia. Herrojen elinikä nousee jopa 100 vuoteen orjatalouden ansiosta. Vuoteen nolla.

Vanhurskauden palvontaa yritetään, mutta epäonnistuminen ilman syntiä ja kuolemaa ei pärjätä. Kirjoja ja esineitä, mutta ei rakennuksia.
Aluksi yritetään ilman orjia, mutta synti, kuolema ja orjuus joudutaan palauttamaan. Vuoteen 600 yritetään, mutta luovutaan turhana yrityksenä. Jatketaan vuoteen 2043 sekakuninkuutena.

Armoa palvotaan 2043-3333 jKr. Ei vielä tietoa kuinka.

Kaiken perusta teknosfäärille on orjatalous. Huonosta päästä kärsii koko ruumis. Vanhurskaus oli huono pää ja sen valta pian kumottiinkin osittain. Mutta koska kehitys kulkee kohden suurempaa ruumiin kärsimystä ja suuriin vaikeuksiin niin kokonaan tuota huonoa päätä ei kumottu.

Keksitkö sinä parannuksen kuinka yhteiskuntaa voidaan muuttaa. Orjuudesta ei luovuta sillä se loi teknosfäärin sekä antoi herroille jopa kolminkertaisen elinajan. Mutta juuri orjuus saattaa olla syynä huononevaan yleiskehitykseen?

Kirjotin trään nopeesti kännykällä!

Kommentit (4)

Titanic
Seuraa 
Viestejä1311

Oon huomannut jokainen kirja on hengen miekka johtava hengelliseen sodankäyntiin.

Luen nyt solubiologiaa ja perinnöllisyyttä ja näen selvästi seuraavat 3000 vuotta näihin kirjoihin liittyvän sodan. Se johtaa seulaan ja seulomiseen josta selviää yksi perhe per 10000-50000 as kaupunki.

Yksi perhe per miljardi asukasta ehkä lopulta?

Ei moni tiedosta niitä sotia jotka aiheutuvat maailman rakenteen ja ihmisruumiin salojen selvittämisestä.

Kuljemme kohden seulaa.

ahkera kalat
Seuraa 
Viestejä1355

Ihmisen luonnollinen ja onnellisin tila evoluutiohistorian näkökulmasta on juuri vapaus ja leikki. Suurimman osan olemassaolostaan lajimme on viettänyt metsästäjäkeräillen naiden ja leikkien ja iltaisin sieniä mussutellen ja taivaankannen saloja ihmetellen. Tämän autuaan elämän vaihtaminen pyramidihuijaukseen jossa suurin osa ihmiskunnasta konttaa polvet verillä pellolla aamusta iltaan on väistämättä aiheuttanut suunnatonta psykologista kärsimystä joka on mahdollista oikeuttaa vain kieltämällä elämä ja luomalla ideoiden (työn arvokkuus, ideologiat, ikuinen onni joskus tulevaisuudessa jne.) Todellisuus ja näin on syntynyt teoreettinen ihminen. Nythän elämme aikoja jolloin periaatteessa ihmiskunta olisi jo teknologian avulla mahdollistaa vapauttaa orjuudestaan mutta psykologisesti vapautuminen tuskin enää on mahdollista. Tässä ois ehkä yks ihan potentiaalinen vaihtoehto millä tuhoaan kohti juokseva globaali orjayhteiskunta saataisiin pidettyä stabiilina ainakin?

http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/kanoille-oma-virtuaalimaailma-luulevat...

Alfasimpanssit saisivat rauhassa maksimoida voittojaan ja roskaväki nokkisi onnellisena toisiaan.

Situation: You're in danger of living a life so soft and comfortable, that you will die without ever realizing your true potential.
-David Goggins

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Titanic
Seuraa 
Viestejä1311

Johtiko Ranskan vallankumous Saksan nousuun ja Ranskan omaan tappioon? Saksa oli esim. Avioliittotavoiltaan vapaampi? Tekniikan nousu perustuiko se vallankumouksen tuomiin oloihin Saksassa? Tuo vallankumous hyödytti vain vähän Ranskaa? Mutta vapautti Saksassa voimia suuria? Eli onko Ranska äärikonservatiivinen ja Saksa vaapaamielinen luonnostaan?

Titanic
Seuraa 
Viestejä1311

Joka tapauksessa on olemassa kirjoittamaton lyömätön lakikokoelma, joka voittaa kirjoitetun lain 10-0.

1. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.
2. Se on sukuvika kun suksi ei luista.

Jaakobista toisen eli Simeonin lakeja. Leevi oli vasta kolmas ja hänen lakinsa ovat kaikki älänmölöä. Kirjoittamaton laki on kultaa. Kirjoitettu älänmölö hopeaa.

Jeesuksesta Daniel varoitti, että kaikki Jeesukseen uskovat tuhoutuvat. Paavali lohkaisi vitsin: Hän on pää.

Vanhurskas yhteiskunta jäi kokeiluksi ja 600 luvulla synti ja kuolema otettiin luottopelaajina takaisin pelinrakentajiksi.

Mikä on paras yhteiskunta? Intia ja Kiina olivat kauan rauhassaan tekemättä pahaa kenelläkään. Muut uivat veressä sieraimiaan myöten.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat