Seuraa 
Viestejä45973

Eikö ole outoa, ettei edes nykytiede pysty selittämään Suomalais-Ugrilaisten kielten kehitystä? Arjalaisten/Kaukaasialaisten syntyperää? Sumerilaisiin ollaan yritetty yhdistää, mutta aika lienee liian pitkä moisiin päätelmiin... Baskitkin ovat ilman historiaa ja Plato kirjoittaa Atlantiksesta, joka kuulostaa paljon enemmän pohjanmereltä, kuin välimereltä.. Onko meidän kulttuurihistoriamme tuhottu ristiretkien myötä?

Ja jos joku vieläkin jaksaa väittää, että me olemme alkujamme neekereitä Afrikasta, saa painua sinne kuuntelemaan heidän kansantarujansa, jonka mukaan luotiin neljä rotua - ellet ole se afrikkalainen.

// P

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Avatarien ohjauspaneeli
Näyttää pienen graafisen kuvan tietojesi alla viestiruudussa. Vain yksi Avatar kerrallaan, jonka leveys ei voi olla suurempi kuin 80 pixeliä, ja korkeus ei voi ylittää 80 pixeliä ja tiedoston koko korkeintaan 6kB.

Tuosta on ollut ylläpitäjien kanssa juttua. Tuo "ei voi" tarkoittaa, "ettei saa", vaikka sellaisen jostain muualta, kuin omalta koneeltaan saa ladattuakin. Näitä on joskus esiintynyt. Pammmppusi on kyllä kaikkien aikojen ennätys.

Ei millään pahalla.

Lierikki Riikonen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat