Seuraa 
Viestejä3768

Perussuomalaisen puolueen koko johdon uusiksi meno kertoo paljon kansan tunteista, "kivapuhe" ja rasismilla syyttely alkaa tulla tiensä päähän.

Orwellania 2017 on jo, niin uskomatonta kuin se olisi 1984 ollut, todella uuskielen, newspeakin aikaa, meillä on kiellettyjä sanoja ja rasismin määritelmä laajennettu käsittämään kaikenlaista arvostelua EUvostoliiton pyhistä asioista.

Nettipoliisi on täysi vastine Orwellin ajatuspoliisille, facebook mm. antaa jo useiden päivien banneja yhdestä n-sanasta, tällainen tekopyhyys raivostuttaa ja johtaa vain piilevään oikeaan rasismiin.

Britannian, Ranskan ja Italian salaisen poliisi päälliköt ovat varoittaneet, että nämä maat ovat jo vallankumouksen partaalla. Pakolaisuutta, jolla huumekauppaa tuottoisammin vetää yksi mafia Välimeren eteläpuolella ja toinen tällä puolella ei voi enää uskoa pelkäksi altruismiksi, kun neljän viiden turvallisen maan läpi tullaan tänne, jossa sosiaaliedut parhaimmat eikä sopimusta palautuksista.

Mitään emme ole oppineet naapurimaistamme Ruotsista ja Ranskasta, jossa segregaatio ja slummiutuminen on karannut käsistä ja sadat autot palavat yössä. Päättäjien tekopyhyys on raivostuttanut kansan syvät rivit ja Halla-Aho on vain ensimmäinen merkki kansan kahtiajaosta.

"Ensin kielletään sanoja, sitten poltetaan kirjoja, sitten ihmisiä".

(kuva kirjoittajan ottama tv-ruudusta)

Sivut

Kommentit (30)

QS
Seuraa 
Viestejä5066

Dr Strangelove kirjoitti:

...

"Ensin kielletään sanoja, sitten poltetaan kirjoja, sitten ihmisiä".

Näinpä. Halla-Ahon avausteesi oli maahanmuutto. Sitten Halla-Ahon kolmannessa valtiossa (luojan kiitos nykymaailmassa tuo ei voi toteutua...) alkaisi täyspuhdistus, jossa "Ensin kielletään sanoja, sitten poltetaan kirjoja, sitten ihmisiä" toteutuisi täysimääräisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11581

Mikä kansa? Siellä oli yhden (ääri)puolueen valikoitunut eliitti päättämässä siitä kumpi kahdesta on se suosittu poika. Ääniä annettiin joitain satoja enemmän tälle. Monivaimolingvistitohtorille kuin kansamiesporukalle. Kohtalaisen railakasta yleistystä nähdä tämä jonain kansan suurena mielipideilmastonmuutoksena. Ainakin skeptisyydelle on tässä enemmän kuin hyvä syy.

Titanic
Seuraa 
Viestejä1311

Itse tykkään kiva puheesta. Veeda tietoa kutsun makeaksi viiniksi. Monia muita kirjoja vihan viinin pohjasakaksi. Sellaiset teokset sisältävät suoraa vihapuhetta ja pitäisi extriimisyyden vuoksi kieltää niin kuin Venäjällä on tehty.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5337

Viimeisin puoluegallup PS 9%

Tavallinen äänestysaktiivisuus on 60%, eli PS äänestäjiä tällä hetkellä 5,4%

Halla-aho sai puoluekokouksen äänistä n. 60%

Eli KANSA on n. 3,24% äänioikeutetuista tällä hetkellä. 

Mitä siitä, että puolueen muut kärkinimet kannatti avoimesti Terhoa ja joka johtaa vähintäänki vakaviin kahnauksiin puolueen sisällä. Mut vasta viikkojen päästä nähdää mihin PS:n ja KANSAN osuus alkaa tarkemmin asettumaan.

Per se

Reiska
Seuraa 
Viestejä5337

Jännä muuten kuinka kansan äänellä puhuvat on nimenomaan persuja, ihan tällä palstallaki. Antaako se jotain orgastista mielihyvää vai onko takaraivossa joku tikittävä pelko siitä, että oikeasti liikkeen väkeä onki aika vähän ja sitä kompensoidaa puhumalla kansasta?

Per se

Titanic
Seuraa 
Viestejä1311

On selvää, että pahat teot pitää rangaista ja Euroopassa on sananvapaus. Kuitenkin se, että jopa pahoja ajatuksia pitää välttää niin stoalaisuuden kuin myös islamin puitteissa on tärkeä pointti. Ei auta aina itku markkinoilla.

Eivät eurooppalaiset aina myös ulkomailla ole toimineet säälien ja humanistisesti viime vuosisatoina. Korkea aika yrittää pyhitystä vaikka selibaatin avulla?

Kansalaispalkka kolmessa kategoriassa:
K-palkka 1900 e
K-laina 1900 e
K-työpalkka 1900 e

On tuova ratkaisun kaikkiin ongelmiin.
Se pitäisi olla maailmanlaajuinen. Kustannukset tosi pienet. kolme kertaa 180 biljoonaa euroa vuodessa.

Vierailija

Kyllä "persuja" on piilevästi kansan syveissä riveissä paljon lisää.
Kun "rasistista" puhetta ja sanoja aletaan liikaa säätämään niin sille tulee ilmanmuuta vastareaktio. Johan polisiin salainen FB-ryhmäkin osoittaa, että tiettyihin asioihin aletaan kyllästyä. Jos rikosten selvittelyssä ja hälytyksissä jo tietty kansanosa on yliedustettuina niin ilmanmuuta se vaikutta asenteisiin.

Vastalääkkeeksi ehdottaisin 30.000 nuoren naisen roudaamista suomeen vuosittain aasiasta ja latinalaisesta amerikasta. Valtio voisi kustantaa kerta vuoteen halukkaille poikamihille vaimonetsintämatkan jotta saadaan taas suomi nousuun.

Major_Breakthrough
Seuraa 
Viestejä15666

Joo joo....lebensraumia ollaanko jo seuraavassa vaiheessa peräämässä ?

Mutta totta toinen puoli....vapaan rajan kautta Haaparannasta Suomeen oikein tervetulleeksi toivotettiin 1000 pakolaista viikossa vauhdilla porukkaa..joka kumuloi noin HX-kaupan verran 5 vuodessa kuluja valtiolle ( sossu )...kaikki tämä on meidän selkänahasta.

Our ignorance is not so vast as our failure to use what we know !
- M. King Hubbert

Dr Strangelove
Seuraa 
Viestejä3768

Halla-aho tekee viisaasti jo pysyy periaatteissaan ja vie persut oppositioon, kahden vuoden päästä vaaleissa se on ruotsidemokraattien mukaan toiseksi suurin puolue.

Jos jää hallitukseen, saa itselleen epämieluisat ministerit, Soinin ja kruununprinssinsä pois. Uudessa hallituksessa persut korvaa kristilliset ja ruåtsalaiset, vihreitä tai vasureita ei hallitukseen päästetä toivottavasti neljännesvuosistataan, isänmaan parturien aika on ohi,

Vierailija

Kyllähän jo avauksen peukutusten määrästä näkee mitä kansa oikeasti ajattelee vaikka täällä foorumilla äänenpainot vaihteleekin.

Excalibur
Seuraa 
Viestejä3482

Tutkimuksen mukaan sillä ei ole paskaakaan merkitystä käyttävätkö ihmiset omia nimiään vai ei. Kuitenkin, kaikki ovat rikosoikeudellisessa vastuussa ja vain aniharva kuvittelee olevansa suojassa nimimerkin takana, saati jaksa nähdä vaivaa piilottaakseen identiteettinsä huolella vain sanoakseen jotain typerää internetissä.

Opeta lapsi ampumaan ja lapsi saa kokeista kiitettäviä
https://www.facebook.com/Channel4News/videos/10154717292226939/

JayD
Seuraa 
Viestejä830

Erehdyin tuossa päivällä kuuntelemaan Ylenannon radiokanavaa Yle Puhe.

Ohjelma oli nimeltään Akti, tai jotain. Kaksimielisyys kai vaan kirjoittajan päässä.

Noh, kuitenkin.

Juontajat kuuntelivat soittajilta mielipiteitä asioista, joista jäi mieleeni absudi kohtaus.

Soittaja mainitsi, että aikoinaan koulussa opetettiin lapsille sana n eekeri, jolloin "kaikkien oikeamielisten puolustaja", ylivertainen  juontaja kiirehti keskeyttämään puheen, laittoi puhelun poikki ja julisti, ettei täällä ylessä sallita rasistista puhetta!

Siis WTF!!!

Seuraavaksi kielletään puhumasta vaikkapa punaisten/valkoisten terrorista? Sekä kaikesta muustakin tapahtuneesta, mistä voi tulla jollekkin paha mieli?

Kohdassa 22:00 ja eteenpäin.   http://areena.yle.fi/1-4148582

Ja kyllä kyseisessä haastattelussa esillenoussut KHO:n päätös oli mielestäni arveluttava. Ymärrettävissä toki valtaapitävien linjaa noudattavana, mutta että tuomiota miellyttämistarkoituksella...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat