Seuraa 
Viestejä62

Halla-aho sai aikaan sen ettei persut ole hallituksesa enää koskaan, persut on nyt samassa ahdingossa kuin ruotsindemokraatit, länsinaapurissamme.

Sivut

Kommentit (1505)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lyde19
Seuraa 
Viestejä5050

Seuraavissa vaaleissa persut esiintyy juudas-puolueena joka sai hallituspaikassa pettämällä kannattajansa. Köyhiltä vietiin rahat kiky-vedätyksella joka vain siirsi pienipalkkaisten tulot osinkoihin.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6843

Jos Persut tuhoutuisivat nousisi heidän paikalleen Suomi ensin, tai joku vastaava liike. Vähintään 10% suomalaisista äänestysikäisistä kansalaisista suhtautuu EU:n ja maahanmuuttopolitiikkaan äärimmäisen kriittisesti, ja ajattelee Suomen pääasiallisena tehtävänä olevan omista kansalaisistaan huolehtiminen. Kaikki arvoja, joita mikään muu puolue eduskunnassa ei tällä hetkellä Persujen lisäksi jaa. Näin ollen Persujen luonnollinen paikka on oppositio, jossa pyrkii nostattamaan kansan tyytymättömyyttä noiden kolmen asian suhteen. Siinä on heille tärkeä tehtävä. Paljon tärkeämpi, kuin toimia hallituksessa, joka kuitenkin toimii vastoin heidän arvojaan.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31320

Persujen aika lienee ohi, mutta puolueen hajoaminen ei ole suuri yllätys. Kyseessä on kuitenkin hyvin sekalainen sillisalaatti erilaisista änkyröistä, joilla oli yhteistä vain populismi. Sinänsä ansiokas teko Soinilta, että pystyi pitämään tuollaisen porukan kasassa ja yltämään hallitukseen asti.

Mutta en minä sitä usko, että halvan populismin aika olisi vielä ohi. Trumpin törttöilyt aiheuttavat sille hetken romahduksen Euroopassa, mutta valtaeliitti ei näytä mitään merkkejä, että se käyttäisi tilannetta millään lailla hyväkseen asiallisen politiikan ja hallintotavan palauttamiseen, vaan jatkaa sama ylimielistä ahnehtimistaan ja kansan kurjistamista kunnes iso paska osuu tuulettimeen.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6843

Neutroni kirjoitti:
Mutta en minä sitä usko, että halvan populismin aika olisi vielä ohi.

Niin siitä pitää huolta kaikki puoluejohtajamme yhdessä. Miksi muka esimerkiksi Soini olisi ollut populisti ja Sipilä ei? Missä on se ero? Tai miksei RKP ole ollut populisti aina?

seija.hl
Seuraa 
Viestejä1456

Ylenanti kirjoitti:
Halla-aho sai aikaan sen ettei persut ole hallituksesa enää koskaan, persut on nyt samassa ahdingossa kuin ruotsindemokraatit, länsinaapurissamme.

Halla-aho ei oikein tainnut ymmärtää tuota, ehkä se ajattelee, että i opposition voi olla suulaampi ja kerätä sillä tavalla enemmän ääniä. Jos 20% ääniä saisivat, niin ei se mikään suuri osa kansasta kuitenkaan olisi. Minä en aina katsele prosenttiluvun suuruuteen, katson vain miten paljon tai vähän prosenttiluku edustaa kansaa.
Ruotsindemokraatit alenee ja ylenee, heidän luvut ei ole stabiileja. He hilluu jossain siinä 15 ja 18 prosentin välillä koko ajan, siis kun lasketaan keskitaso tehdyistä kyselyistä, Ruotsissa kun niitä kyselyjä tulee monilta eri tahoilta, niin koskaan ei voi luottaa vain ainoastaan yhteen kyselyyn kun puolueitten kannatuksista on kysymys.
Halla-aho teki hallaa persuille pahemman kerran. Mutta oli se hyvä että teki sen, nyt halla-aho porukoineen saa temmeltää ulkopuolella niin kuin haluavat. Ehkäpä halla-aho halusikin juuri tätä että saa temmeltää vapaasti ulkopuolella.
Voisiha ne maltilliset persut erota halla-ahon persuista ja perustaa oman puolueen. Soini teki myös hallaa itselleen kun ei uskaltanut potkia pois jos ajat sitten Halla-ahoa ja sen kumppaneita, se kostautui nyt Soinille itselle. 
Samoin on ruotsindemokraattien kanssa. Åkesson ei ole heittänyt lopullisesti pois Ekerothia, laittoi vain sen jäähylle joksikin aikaa. Ekeroth ja Ekerothin kumppanit tekee sen että muut puolueet ei halua olla missään tekemisissä sd kanssa. Kukaan ei halua olla neuvotteluissa Ekerothin kanssa, alkaa naurattamaan kun sellaista edes ajattelee.
Kuka muun puolueen politiikoista esim. haluaisi alkaa neuvotella hakkaraisen kanssa? :)

"Tehokkain saarnaaja ihmiselle on hän itse. Ihminen ei koskaan luovu himoistaan, ennen kuin nuhteet tulevat hänelle hänen omalta itseltään."

wisti
Seuraa 
Viestejä14495

Halla-aho on suorapuheinen aina nihilismiin saakka. Hän on mielestäni johtavista poliitikoista vähiten populisti! Onkin erittäin mielenkiintoista nähdä, kuinka populistipuolue toimii JH:n johdolla. Osa persujen äänestäjäkunnasta vaihtuu. Panitte ehkä merkille, ketkä kokoomuksen kaksi kansanedustajaa olivat persujen "kannalla" hallitusyhteistyön suhteen.
Jussi oli Soinin persujen äärimies, jonka perään Soinin piti katsoa. JH:n huolena taas tulee olemaan nämä rakkaimmat isänmaamme ystävät, fyysiset ja henkiset katupartiopartiomiehet, jotka tulevat hänelle huolta aiheuttamaan.

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11406

Soini on rempseä populisti, Halla-Aho taasen suoraviivainen idealisti - kaksi tyystin eri lähestymistoimitapaa politiikassa, joten suuria muutoksia odotettavissa ko. puolueen käytännön toiminnassa ja sisäisessä hierarkiassa.

Kasvisruoka2
Seuraa 
Viestejä4452

Ei kuole mihinkään ja olen pettynyt, että yhden Halla-ahon valinta vaikutti näin paljon.

Halölituksen olisi pitänyt jatkaa Halla-aholla, ei se mies olisi mitään kuitenkaan saanut aikaiseksi. Nyt lähinnä Halliksen ei tarvinnut itse erota.

Ruhollah.

wisti
Seuraa 
Viestejä14495

Halla-ahon persoona kiehtonee yövartijavaltion perään haikailevia oikeistolaisia nuoria, jotka pelkäävät mustaa miestä. Heistä monet kuitenkin vierastanevat persujen EU-vastaisuutta ja SA-osastoa.
Uskon muuten, että JH:n nousua juhlistettaneen lähiaikoina jollain katutempauksella.

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11613

Persujen eduskuntaryhmä hajosi. 20 edustajaa, sisältäen entisen johdon, soinilaiset, ministerit ja osapuilleen kaikki kyvykkäät ihmiset, irtosi omaksi ryhmäkseen joka haluaa jatkaa hallituksessa.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmäksi jäi kaarti värikästä joukkoa; sekopäät, pellet ja hullut. 

Luultavasti puolue hajoaa myös, koska nyt irtautu mitä luultavimmin suurin osa edellisten eduskuntavaalien äänisaaliista samalla. Perussuomalaisista tulee kuin tuleekin puhdas äärioikeistolainen marginaalipuolue. Halla-Aho saanee jatkossakin yhden.kaksi kaveriaan mukaan eduskuntaan räkyttämään ja lööppejä keräilemään. Lycka till!

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6843

Ab Surd Oy kirjoitti:
Persujen eduskuntaryhmä hajosi. 20 edustajaa, sisältäen entisen johdon, soinilaiset, ministerit ja osapuilleen kaikki kyvykkäät ihmiset, irtosi omaksi ryhmäkseen joka haluaa jatkaa hallituksessa.

Sinetöi samalla sen, että uudet vaalit on pakko järjestää pikapuoliin. Suomen vaalitavassa henkilöt eivät ole yksilöinä eduskunnassa. Näinollen on äänestäjien petkuttamista, mikäli kymmenesosa kaikista kansanedustajista vaihtaa yht'äkkiä puoluetta.

Tosin epäilen, etteivät Sipilä+ Orpo tuota ilmeistä asiaa ylimielisinä tule ymmärtämään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat