Seuraa 
Viestejä45973

Kenelleköhän Lipponen tarkoitti osoittaa "salaisen" puheensa kauppakamarissa? Takaovesta piileskellen käyvä eduskunnan puhemies näyttäytyy oudossa valossa. Minkä tähen sitä piti piilosta leikkiä tiedotusvälineiden kanssa?

Minkä salaisuuden hän paljasti puheessaan? Natolaisuutensako...?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Voihan se olla, että Paavolla on huippusalaista tietoa, jota muilla ei ole. Toimittajien hätistely kertoo jostakin hyvin tärkeästä, jota kaiken maailman paparazzeja ei saa päästää ryssimään heti alkuunsa. Lipposen "natolaisuus" nyt ei liene kenellekään mikään uutinen; sen sijaan minua ihmetyttää hänen täydellinen takinkääntönsä presidentinvaalien alla ja uudestaan niiden jälkeen. Paavo ja Tavja kun eivät tietääkseni edes ole mitään ylimpiä ystäviä, ovatpahan vain samassa puolueessa.

Vierailija

Lipponen sen sanoivaan että suomi liittyy tahoon jossain vaiheessa ja se on melkein pakko.

Olisi puolueen kannattavuus vähentynyt jos oli äänen asia sanottu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sarja voisi saada jatkoa. Seuraava takaoven kautta omia aitoja mielipiteitään kauppakamarilaisille Natosta supatteleva voisi olla pääministeri, sitten muut ministerit virkaikäjärjestyksessä. Julkisuus olisi taattu!

Syksyllä teema vaihdettaan kunta- ja palvelurakenneuudistukseksi. Eiköhän siitäkin ole monella hampaankolossa jotakin, mitä ei uskalla puolueensa virallista linjaa uhmaten kertoa.

Pölhöä salailua ja kansalaisten arviointikyvyn täydellistä aliarvostusta!

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

"Mooses ja natkulaiset papit puhuivat kaikelle Israelille sanoen: "Ole hiljaa ja kuule, Israel! Tänä päivänä on sinusta tullut Natkun, Jumalasi, kansa. Kirottu olkoon se, joka ei pidä tämän lain sanoja eikä täytä niitä. Ja kaikki kansa sanokoon: 'Amen'."

Lierikki Riikonen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat