Seuraa 
Viestejä1

Kuinka kauan 140 asteisessa saunassa pystyy olemaan?

Kommentit (12)

TeeSi
Seuraa 
Viestejä437

140 ei ole Sauna.
Saunan määritelmä loppuu max 120.
Saunan lämpö on välillä 80 - 100 (no märillä puilla töiden jälkeen 70...).
Ihanne 90 jolloin jaksaa löylytellä useaan...

John Carter
Seuraa 
Viestejä10843

Kaukosen Timppa ja Vladimir Ladyženski muistaakseni kykenivät n.kuuteen minuuttiin, tosin sillä seurauksella, että saunareissu jäi Vladimirin viimeiseksi ja Timpan ihosta yli 70% paloi, sekä hengityselimet kärähtivät. Tuskin kannattaa siis saunoa 140 C lämpöisessä saunassa kovinkaan kauaa, jos ollenkaan.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lyde19
Seuraa 
Viestejä5054

Riippuu vähän saunasta ja/tai mittarista. Kävin kerran kaverin saunassa jossa hyvin tarkeni vaikka mittari näytti 100 astetta. Saunan jälkeen kertoivat että mittariin oli heitetty kylmää vettä ennen saunomista niin ei vieraat säikähdä.

Makipz
Seuraa 
Viestejä644

Riippuu edellämainittujen lisäksi myös hyvin paljon fyysisistä ominaisuuksista. Hoikempi kaveri sitouttaa lämmön nopeammin itseensä ja saavuttaa näin sietokykynsä helpommin. En toki keksi 140°C asteiselle saunalle muuta käyttötarkoitusta kuin fysiikan tehtävän tai muilutuksen.

kohe
Seuraa 
Viestejä1257

Lämpömittari ei kuulu saunaan ollenkaan.

Se kuuluu lämmittää niin kuumaksi ja heittää löylyä niin paljon ja viipyä niin kauan - KUN HYVÄLTÄ TUNTUU- ja vain niin paljon/kauan.

No - kyllä sitä joskus tulee kisa otettua. Mutta ei siihenkään mittaria tarvita.

Ulkomaillahan saunoissa on vielä se tiimalasikin - ja sitten ne vilkuilee sitä tiimalasia tuskaisen näköisinä?????

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11410

niksu86 kirjoitti:
Kuinka kauan 140 asteisessa saunassa pystyy olemaan?

Tökkää vatsamakkaroihin paistomittari sen pari senttiä, ja tule saunasta ulos viimeistään kun näyttää 80 astetta, jos ei läskiä mihin pistää, niin työnnä persposkeen, mutta silloin ei saa ylittää 70 astetta.

No, vitsivitsi, eikun ihan oikeesti, niin lakkaa lämmittämästä saunaa jo siinä 80 asteen hujakoilla, silloin saa parhaimmat löylyt, 140 asteessa ei voi olla.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31323

Yhdysvaltalaisten saunassa lienee ollut Farenheit-asteita. Muuten vastaus riippuu täysin ilman kosteudesta. Kuivaa 140 asteista ilmaa ihminen kestää jonkun minuutin, mutta kostea tuottaa palovammoja välittömästi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat