Seuraa 
Viestejä13176

Valkoinenrotu on paljon kestävempi ja viisaampi kuin muut rodut.

Saksalaiset ja pohjosmaalaiset ovat valkoisenrodun huppuluokkaa.

Yhdysvaltoihin on menny näistä maista paljon viisasta väkeä, jotka ovat rakentaneet yhdysvalloista mahtavan maan.

Mustarotu, ei ole niin kestävä kuin valkoinen. Luonto on tehnyt mustasta paljon heikomman, esimerkiksi musta ei kestä kylmää niin paljon kuin valkoinen. Jos valkoinen menee aurinkoon valkoisen ihorupeaa heti sopeutumaan aurinkon valoon ja lämpöön, muuttumalla ruskeaksi.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

Tätä on rasistitesti ylläpidolle, rotujahan ei virallisesti ole ja valkoinenrotun käyttäminen on yhtä rasistista kuin mustarotu tai neekerirodun käyttäminen.

Mutta olemmehan huomanneet että vain rasismi on kielettyä vain yksi suuntaisesti. Valkoiselle miehelle saa olla rasistinen ja mustalle ei saa olla koska se on heti tuomittua ja moukkamaista.

Katon miten tuo ylläpito huomioi tuon valkoinenrotu käsitteen, poistaako se sen rasistisena asiana, niin kuin mustalaiskulttuuria käsittelevät ketjut.

Mustalaisketjuissa ei edes ollut rasismia, mutta tässä on rasismia joka kirjoitin valkoisesata rodusta on rasismia, koska valkoistarotua ei ole, koska mitään ihmisrotuja ei ole enään määritelmät on julistettu vanhaksi ja rasistisiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat