Seuraa 
Viestejä286
Liittynyt9.3.2016

nyt ollaan jossain asekalistrluvaiheessa, mutta aika pian vallat ymmärtävät, että taistelu on hävitty. Sitten astuu esiin maailmanvalta, jolla on kaikki maapallon resursit käytössä.

tai sitten käydään sota , olkoon se 3 maailmansota. En tiedä mikä se on, mutta olen varma, että seuraava sota käydään keihäin ja nuijin.

Kommentit (2)

Titanic
Seuraa 
Viestejä1043
Liittynyt10.5.2014

Joskus tuhat vuotta sitten ei ollut tiedotusvälineitä eikä uutistoimistoja.  Tuossa maailmassa kesti ehkä useita päiviä saada esim. Turkuun tieto siitä mitä "Helsingissä" tapahtuu. Ei kai silloin kukaan tahtonut edes paljoa tietää mitä sadan kilometrin päässä kotikunnasta oli ja tapahtui? Nykyisin on mahdotonta kuvitella tuon ajan oloja ja kuinka elämästä selvittiin hengissä.

Ranskan vallankumous muutti paljon asioita kun orjuuden mahdollisuus, joka oli siihen asti talouden perusta, kiellettiin ja alkoi sen vuoksi industrialismi. Oli pakko alkaa luoda koneita työhön, koska orjia ei enää ollut.

Minua itseäni ei kiinnosta sodat ja maailmanhallitukset kovin paljoa, vaan odotan seuraavan suuren luokan KULTTUURIVALLANKUMOUKSEN tapahtuvan vuoden 2100 tienoilla. Sillä tähän asti niitä on tapahtunut noin 300 vuoden välein.

0 Kristus, 300 Konstantinus, 600 Muhammed (saas), 900 Cluny luostari, 1200 Sääntökunnat, 1500 Luther, 1800 Ranskan vallankumous, 2100 Vyasadeva kokoaa veedat???, 2400 ????,  jne.

Sodat ja maailmanhallitukset ovat katastrofaalisia ja maailmanlopullisia vitsauksia, mutta todellinen moottori kaikelle kehitykselle on mielestäni KULTTUURIVALLANKUMOUS.  Ajatus siitä, että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia ja että orjuudesta on tehtävä loppu sai aikaan todellista muutosta kun taas sodat ja rauhankokoukset sekä valtioiden rajajärjestelyt ovat johtaneet vain jatkuviin kiistoihin.

Keijona
Seuraa 
Viestejä9875
Liittynyt13.3.2015

Kyllä informaatio ja ihmiset liikkuivat tuhansia  vuosiakin sitten. Kirkossa kuulutettiin ja kerrotiin miten maailma makaa. Suhteellista tuo nopeuskin, tieto liikkui hitaammin mutta hitaampaa  oli kaikki muukin. Aikaa oli enemmän, ei ollut ajasta puutetta. Sama mekanismi kuitenkin pätee yhä, huonot uutiset liikkuvat hyviä nopeammin.  Ja mitenkäs sellainen vanha viisaus: no news is good news.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat