Seuraa 
Viestejä3226

Tieteen artikkeli on samaa ympäripyöreää ja harhaanjohtavaa kehitysmaalaisten suoltamista Suomen alueen todellista historiasta ja väestöhistoriasta kuin ns. virallinen historiankirjoituskin. Tämän voi todeta pelkästään Savon ja Itä-Suomen mongolidi-isolaattien runsaasta osuudesta. Jos väestön siirtyminen itään olisi tapahtunut kehitysmaalaismongolidien kuvaamalla tavalla, mitään isolaattia ei olisi olemassakaan. Lisäksi muinaisjäänteet sisä-Suomessa ja Savossa, puhumattakaan paikannimistön etymologioista, todistavat kaukasuslaisen aryan-/germaaniasutuksen käsittäneen koko maan, Lappia myöten. Jopa Kreikan aryan-kulttuurissa ja myyteissä mainitaan lapiitit eli laphit. Vedoissa heidät mainitaan lapha- nimisinä. Kyse ei ollut suinkaan vinosilmäisistä kehitysmaalaismongolideista, vaan protogermaanisista ja finnoarjalaisista laphiiteista, joiden valtakuntaa kutsuttiin Hyberboreaksi. Kehitysmaalaiset Isovihan ja Ruptuurisodan aikaiset tsaarinarmeijalaisten roskajoukkojen vinosilmäiset jälkeläiset eivät vain kykene saamaan tolkkua mistään etymologiasta, mukaan luettuna Kreikan Aanatolian runsaat finnoarjalaiset paikannimet, mitkä toistuvat Karjalassa ja Baltiassa, esim. Caria- Kariala, Karjaa ja Luuvi- Liivi, vain pari mainitakseni. Aegeanmeri oli Oikean meri. Aegea oli amatsionikuningatar ja niitä amatsoneja asui Suomenkin alueella. Tästä mainitsee mm. Adam Bremeniläinen.

Idän ja lännen juopa on näkynyt selvästi kaikissa paitsi mitokondrioiden dna:ssa. Suomen alueen kielellinen ja kulttuurinen alkuperäisporukkahan tuli etelästä, niin miehet kuin naisetkin. Kirkon vainoissa mm. Baltian ristiretken aikaan, Ruotsin sodissa ja viimeisenä Isovihan aikaisessa pullonkaulailmiossä miespooli vaihtui lähes täysin. Se vaihtui, koska idästä tulvi raiskaavia kehitysmaalaisia tsaarin armeijan muodossa "korvaamaan" kadonneen miesväestön. Kysehän oli ns. negatiivisesta rodunjalostuksesta viimekädessä. Kehitysmaalaiskansahan ei ollut/ ole uhkatekijä valtapoolille.

Tämä ei siis tarkoita sitä, että näiden molukkien esi-isät olisivat asuttaneet Suomen aluetta muinaishistoriassa lainaten sanoja kehittyneemmältä aryan/germaanikansalta, kuten nykysuomalaismolukit selittävät.

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/uusimmat/suomessa_asuu_kaksi_kansaa

Giant Uralic and Finnic Megaliths NEW places! https://youtu.be/WEyKvRQubXU
Alien Burial Site https://youtu.be/yLvF0mga1rU

Kommentit (3)

panterarosa
Seuraa 
Viestejä3226

"Tutkijat" eivät ole kyenneet löytämään vastaavuuksia turkkilaiskieliä puhuviin ihmisiin Venäjällä, vaikka jo familytreedna ainakin ennen oli täynnä näitä vinosilmämatcheja.

N1c- taustaiset ajoittavat historialliset ja arkeoligiset seikat huomioonottaen N1c:n ilmaantumisen Suomen alueelle aina liian varhaiseksi. Suomi ei suinkaan ollut tyhjää aluetta, jonne satoja, tai kenties jopa tuhansia kilometrejä vaeltaneet mongolidit olisivat juosseet hikipäässä ilman naisiaan ja perheitään ensimmäisillä vuosisadoilla. Ajatuskin on naurettava.

Z1940-ryhmä on Suomessa erittäin yleinen ja väkirikas, mutta sitä hieman vanhempaa Z1941-porukkaa on tänne asti päätynyt vain muutamia miekkosia... Ryhmään kuuluu olennaisesti tataareja ja muita volganturkkilaisia (Zhappasbajev, Gubaydullin, Bikbulatov). http://suku.genealogia.fi/showthread.php?t=31680

Ja nämä volganturkkilaiset ja muut vinosilmät lainailivat finnogermaaneilta suomenkielisiä sanoja puhumaansa turkkilaiskieleen?! Selitykset ovat sitä mitä ovat- oksettavaa paskaa, ja tällaista "tutkimusta" rahoitetaan verovaroin.

Giant Uralic and Finnic Megaliths NEW places! https://youtu.be/WEyKvRQubXU
Alien Burial Site https://youtu.be/yLvF0mga1rU

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Punde
Seuraa 
Viestejä2041

Onko koko Suomi Gigantti-Lady, jolta toinen käsi kadonnut?

Jos se vain nukkuu?

Miten meidän käy, jos se herää?

Olemmeko sitten Suomi-neidon kirppuja, vai satiaisia?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat