Seuraa 
Viestejä24

Raumaattinen sulkemisharjoitus - reumaa hyvinvoivalla Suomi-neidolla?
Minulle toipuneena mt-kuntoutujana herää väkisinkin kysymys että onko yhteiskunnan heikoimmat ajettu mierontielle sen takia että kapitalismi saa aivan helvetillisen tärkeän roolin hyvinvointivaltion takanurkilla?

Iltalehden mukaan: http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708022200302086_u0.shtml
Rauman seudun mielenterveysseuran ylläpitämän, kriisiasuntola Osmosentalon asukkaat sekä työntekijät saivat tiistaiaamuna uutispommin: talo olisi tyhjennettävä ja asukkaiden poistuttava keskiviikkoiltaan mennessä.” Väitetään että tämä johtuu työturvallisuuden vajeesta. Kaksi entistä vapaaehtoista kommentoivat Iltalehden uutisessa asiaa katkeransävytteisesti. Aiemmin 26-vuotisen uran poliisilaitoksella tehnyt, niin ikään vapaaehtoisena Osmosentalolla työskennellyt Laine sekä nykyinen hoitoalan ammattilainen Ritakorpi kanssa ovat keskenään samansuuntaisilla linjoilla. - “Uskomattoman törkeä temppu. Vakituisetkin työntekijät saivat lukea asiasta Facebookista, Laine äimistelee. Hänen mielestään väite suuresta ulkopuolisesta uhasta on reilusti väritetty.- Kyse on ollut yhdestä tai kahdesta henkilöstä, jotka ovat päihtyneessä tilassa möykänneet pihalla, ja poliisi on heidät poistanut. Jokin tässä hommassa haisee pahasti, kun piti tällä tavalla hoitaa. Asia olisi kuulunut hoitaa sosiaalilautakunnan kautta. Laine pohtii Ritakorven tavoin häädön vaikutuksia asukkaiden elämään sekä toipumisprosessiin.- Laine: “Raumalla ei missään tapauksessa ole tällä hetkellä riittävästi asuntoja kodittomille, vaikka miten päin kääntelisi.” Samaten Ritakorven mukaan: “Raumalla ei ole toista vastaavanlaista paikkaa.Osmosentalo oli monelle myös tukikohta, jossa sai apua arjen askareisiin kuten laskujen maksuun ja muihin ongelmiin”

Valmetin autotehdas mainostaa omilla sivuillaan: http://www.valmet-automotive.com/automotive%5Ccms.nsf/pages/B40406FCAC59...
Toivomme, että tulet tutustumaan Raumaan, ihastut ja asetut ”taloksi”. Rauman korkeatasoiset palvelut ja edullinen verotus ovat kaupunkimme vahvuuksia. Pyrimme huolehtimaan siitä, että taloutemme on jatkossakin mallikelpoisessa kunnossa ja asukkaat voivat turvallisin mielin rakentaa täällä tulevaisuuttaan. Välimatka Uudenkaupungin ja Rauman keskustojen välillä on reilut 50 km, jonka matkan hurautat omalla autolla kolmessa vartissa. Tälläkin hetkellä Raumalta käy toistasataa henkilöä päivittäin töissä autotehtaalla.

Puolestaan Ilta-Sanomat kertoo asuntopulasta Autotehtaan varjossa. http://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000005089382.html Uudessakaupungissa autotehdas työllistää, mutta asuntojen tuotanto ei pysy nopeiden lisäysten perässä. Avuksi otetaan moduuliasunnot eli aiemmalta nimeltään parakit. Moduuliasunnon vuokra 250–480 euroa kuukaudessa Niin ikään huoneiden koot vaihtelevat yhden hengen huoneista kahden hengen huoneisiin.

Oheisiin kuvankaappauksiin koostamieni tietojen mukaan lakkautettu Osmosen talo oli halpa ja poisti pahaa oloa vähemmällä enemmän. https://tarkeysjarjestyksenvalvoja.blogspot.fi/2017/08/raumaattinen-sulk... Näin siksi koska tämä oli osittain vertaisten ja vapaaehtoisten avulla pyöritettyä ja auttoi useampaa. Ymmärrän kyllä logiikan tässä kuviossa. Byrokratia kasvattaa itseään ja kuuma asuntopula yhteiskunnan paremmintuottavien ihmisten elämänlaatuun liittyen sopii paremmin poliitikkojen arvomaailmaan. Jännää kun Rauman kaupunginhallituksesta puolet on Demareita! Missä on henkinen muna? https://www.rauma.fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/kaupunginhallitu...

- - -
Terveisin, espoolainen Tärkeysjärjestyksenvalvoja

Kumpi on tärkeämpää? - Uusien kärryjen tekeminen vain kärrystä pudonneiden inhimillinen kohtelu?
Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden pitää suitsia kapitalismia
Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden pitää suitsia kapitalismia
100.0%
Kapitalismi on tärkeämpää kuin sosiaalinen oikeudenmukaisuus!
Kapitalismi on tärkeämpää kuin sosiaalinen oikeudenmukaisuus!
0%
En osaa sanoa
En osaa sanoa
0%
Ääniä yhteensä: 2

.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat