Seuraa 
Viestejä13878

Kaikki tietää että jos syö paljon sipulia niin jannu haisee sipulille.
Eilen söin illala tomaattisipulivoileipiä.
Suihkussa käynti tietysti auttaa hajuhaittoihin, mutta haju pysyy kämmenissä hyvin pitkään.

Mistä johtuu?

Oma arvaus on että kämmenet hikoilee hieman koko ajan, niissä on kosteutta ja "rasvaa", enemmän kuin muualla iholla joten elimistössä sisällä oleva sipuli huokuu kämmenten kautta ulos helpommin havaittavasti.

Kommentit (5)

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11111

Raa'n sipulin eteeriset yhdistelmät aiheuttavat tuota, mutta kypsennetyn ei. iinkään. Jo parin raa'an sipulirenkaan syöminen paljastuu hajuna (joillekin harvoille tuoksuna) melkein vuorokauden ajan (toki. vaihtelee eri ihmisten kesken), mutta parin sipulisoppalautasellinen nauttiminen ei ns. tunnu missään enää tunnin ruokalevon jälkeen.
Hikoilu on yksi, ja uloshengityksen haju toinen josta paljastuu sipulin syönti, mikä on joskus tietyissä tilanteissa ei niin kovin toivottava ilmiö, joten kannattaa välttää raa'an sipulin nauttimista,mikäli tiedossa ns. intiiminpuoleista kanssakäymistä ei raakaa sipulia nauttineiden kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11111

Poistunut kirjoitti:
Sipuli vaan on niin hyvää. Pienistä hajuhaitoista viis.

No siinä tapauksessa...
Muistan hyvin vielä erään ominaishajun, josta kärsivät ns. laitosautomaalarit aikoinaan, eli hien mukana ulos puskeneen tinnerin ja viinan eteeriset yhdisteet - oli mielenkiintoinen yhdistelmätuoksu - nykyään ei enää, kun maalarit ovat lähtökohtaisesti työssään selvin päin ja maalit pääosin vesiliukoisia, paitsi useimmat lakat, jotka siis pääosin yhä liukkaripohjaiset.

Vierailija

Ab Surd Oy kirjoitti:
Sillin haju sormissa on parempi kuin sipulin kämmenissä. Vanha sanonta Säkkijärveltä.

Hitto!
Täällä ei muuten oo ihan helppo ostaa silliä, eikä sormetkaan siltä haise.

Keskisormikin haisee sibulilta...Byyyääää...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat