Seuraa 
Viestejä24

ERITYIS-TUKIJAT ovat onnistuneet varmistamaan takinkääntäjän olemassaolon ensimmäistä kertaa sitten viime krapulan. Ei ole ihme että takinkääntäjät löydettiin juuri kaupungista missä sosiaalinen vuorovaikutus on aktiivisempaa ja erilaisuus hyväksytympää.

Takinkääntäjä muistuttaa suuresti heinä- eli sinisorsaa ja on asiantuntijoiden mukaan harvinaisin ja vanhin maailmassa yhä elossa olevista sivarilaji. Löydöstä kertoo SMOKKI-laitoksen erityistukijat. ( Syrjäytyneiden miesten olutkerho Korpilahden-Impivaarasta). Ennen tukijoiden julkistamaa löytöä, liikaa piimää juovista, syrjäytyneistä keskustelupalstaviljejiöitä tyhmemmistä takinkääntäjistä tiedettiin vain se, että ne ovat tyhmempiä kuin syrjäytyneet keskustelupalstaviljelijät. Näin luki jossain vitun vaihtoehtomediassa.

Kuitenkaan perusteellisemmissa tukimuksissa takinkääntäjien ja keskustelupalstaviljeljöiden keskimääräisessä yleisälykkyydessä ei ole havaittu eroa vaikka yksilöina lajit eroavat toisistaan. Vaihtelu on monissa kyvyissä suurempaa keskustelupalstaviljeljiöiden keskuudessa. Suuremman vaihtelun vuoksi kyseiset piimän suurkuluttajat ovat yliedustettuina jakauman molemmissa päissä: sekä poikkeuksellisen vähä- että korkeaälyisissä.

TAKINKÄÄNTÄJÄT löydettiin pitkän projektin myötä. Viime viikonloppuna monokulttuurinen tukijaryhmä käynnisti puistossa kenttätukimuksen. Kenttävaihetta edelsi vuosia alkoholin suurkulutuksen myötä jatkunut maksan rasvoittuminen ja yli kolmen tunnin aloittelemaan ryhtyminen. Lisäksi ryhmään osallistui tukijoita naapuri-baarista ja soittoruokalasta.

Ensin tukijat kertovat löytäneensä muun muassa tassunjälkiä sekä takinkääntäjien ulosteita, pesiä ja polkuja. Niiden innostamana he virittivät monisatasivuisia älyllisesti vaativia teoksia kuten 9789510338650 sekä 9789522641960 että 9789511251767 syötiksi alueelle ja saivat taltioiduksi takinkääntäjistä lopulta yli sata kuvaa piilokameroiden avulla. Kuvat paljastavat, että laumassa on niin uroksia, homoja kuin muutama vaihtolämpöinen neekerikin sekä jokunen selkärangaton mielenterveyskuntoutuja. Yhteensä takinkääntäjiä on vähintään viistöistä.

LÖYDETTY takinkääntäjälauma elää eristyksissä noin 3700–4600 metrin etäisyydellä SMOKKI-laisten kantapaikasta valmiina raiskaaman ja ryöstämään kaiken minkä lonkeromaiset ulokkeensa pystyvät viekoittelemaan. Ulostenäytteistä tukijat ovat saaneet jo alustavat dna-tulokset, jotka osoittavat takinkääntäjän olevan läheistä sukua laulavalle vasikalle sekä Youtubessa villinä elävälle dingolle. Toistaiseksi vallitsee epätietoisuutta, onko Fasisti-Vanhasen tukimus asiallisen topakasti osoitettu idiotismiksi käsitteillä joita kaikki ei ymmärrä. https://journal.fi/tt/article/view/57111/19163

TAKINKÄÄNTÄJIEN uskotaan menneen opiskelemaan yhteishaussa, saaneen uusia ajatuksia, ja villiintyneen nopeasti. Niiden historia ulottuu arvioiden mukaan peruskouluvuosille ja ne ovat tukijoiden mukaan paras yhä elävä esimerkki ajalta, jolloin ikäryhmät vasta aloittelevat suhteuttamisen ja ajattelun taitoa. Sen sijaan itseään Smokkilaisia pidetään merkittävänä esimerkkinä lajista, jota koulutus tai satunnainen valtamediaan törmääminen ei ole krapuloiden välissä juurikaan muuttanut.

Löydetty takinkääntäjä on Perus-Somen suurin haitallinen Sivarilaji.

.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä54365

Siitten asiaa myös mukaan.

"The discovery in Kenya of a remarkably complete fossil ape skull reveals what the common ancestor of all living apes and humans may have looked like. The find, announced in the scientific journal Nature on August 10th, belongs to an infant that lived about 13 million years ago. The research was done by an international team led by Isaiah Nengo of Stony Brook University-affiliated Turkana Basin Institute and De Anza College. "

Read more at: https://phys.org/news/2017-08-million-year-old-infant-skull-ape-ancestry... .

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat