Hei!

Olen tradenomiopiskelija Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja olen tekemässä opinnäytetyötä aiheesta “Myyntineuvottelun kehittäminen ostamisen trendien avulla”. Toisin sanoen tutkin kuluttajakäyttäytymistä ja siihen tällä hetkellä eniten vaikuttavia ilmiöitä.

Opinnäytetyöni tarkoituksena on ymmärtää paremmin kuluttajien odotuksia, toiveita ja tarpeita. Tämän ymmärryksen avulla pyritään kehittämään tutkimuksen toimeksiantoyrityksen myyntiä paremmin kuluttajien toiveita vastaavaksi.

Kerään tietoa tutkimukseeni yksilöhaastatteluilla, jotka toteutetaan syyskuun alussa. Haastatteluun osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja sen voi keskeyttää missä vaiheessa tahansa. Haastattelu kestää noin tunnin ja se nauhoitetaan, jotta voidaan taata tulosten luotettavuus. Aineistoa ei käytetä muuhun kuin opinnäytetyön tekemiseen, ja kaikki aineisto hävitetään tutkimuksen valmistuttua. Haastattelut on tarkoitus suorittaa joko kasvotusten tai Skype-puhelun välityksellä, jotta tutkittavalle aiheutuu haastattelusta mahdollisimman vähän vaivaa.

Haastatteluista saamani tieto on luottamuksellista ja haastatteluihin osallistuvien anonymiteetti säilyy koko tutkimuksen ajan. Saatan käyttää tutkimuksessa suoria tekstilainauksia, mutta henkilöllisyytenne ei ole niistä selvitettävissä. Jos kiinnostuit haastattelusta, ota yhteyttä minuun sähköpostitse niin kerron lisää. Haastatteluun osallistumisesta on tiedossa pieni, mutta varsin mukava palkinto!

Kiitos osallistumisesta!

Ystävällisin terveisin

Joonas

tutkimushaastattelu@hotmail.com

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat