Kommentit (4)

Vierailija

Jos auto kestää keskimäärin 300.000km ajoa niin kuinka ajamalla se kestää pitempään?
Kuinka ajamalla se kestää vähemmän?
Kylmäkäynnistykset, ylenpalttinen revittäminen, liian siuret nopeudet, huollon puute jnr. Lyhentää kilometrejä.

Onko ihmisellä sama?

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä10510
Liittynyt20.1.2013

On.
Myös sellainen analogia pitää kutinsa, että ihmiselle, kuten ei autollekaan ole hyväksi pelkkä paikallaan seisottaminen - paikat ruostuu ja jumittuu.

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä10510
Liittynyt20.1.2013

En ole eläissäni harrastanut urheilua, mutta kuntoni on ikäni huomioiden silti suhteellisen hyvä, koska liikun lähes joka päivä työn merkeissä, eli kävelen ja kantelen tavaroita, kyykistyn ja kurottelen ym. joka pitää kropan vetreänä. Monella samanikäisellä ystävälläni jotka ovat harrastaneet urheilua nuoruusvuosinaan on paikat ns. klesana, tehty leikkauksia ja hoidettu rasitusvammoja miten milloinkin, ja nyt ovat moni heistä ylipainoisia.
Tein yhdessä vaiheessa selkää raskaasti rasittavaa työtä, jonka lopetin, kun ei meinannut joinain aamuina päästä sängystä ylös. Viitisentoista vuotta on kulunut niistä ajoista, mutta muistuttavat itsestään aika ajoin selän ns. jumittumisena, kun on hieman rehkinyt, eli elinikäisestä vammasta kysymys. Olisin selkäni puolesta terveempi ilman niitä sitä rasittaneita työvuosia - oli silloin hyvin palkattua työtä, ja ahnehdin - tyhmästä päästä saa kroppa kärsiä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat