Seuraa 
Viestejä2546

Eli osa 2. TPP sopimuksesta pois, Pariisin ilmastosopimuksesta pois, NAFTAN uudelleen neuvottelu aloitettu, laiton maahantulo tippunut todella paljon, työt ja tehtaat tulevat takaisin, GDP juuri 3%, perustuslain toinen lisäys paljon paremmassa kunnossa taas ja paljon muuta hyvää vain mainitakseni muutaman. Ja perään muutama linkki.

https://www.youtube.com/watch?v=Ai3_pTg560U
https://www.youtube.com/watch?v=UecianS561w
https://www.youtube.com/watch?v=-VZ0yYpj8BI
https://www.youtube.com/watch?v=OSJDhZvLtak

Sivut

Kommentit (2510)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
offmind
Seuraa 
Viestejä18924

JHz kirjoitti:
Presidentti Trump lahjoittaa miljoona dollaria hyväntekeväisyyteen auttaakseen hurrikaani harveyn uhreja.

Onko tuo edelleen se yksi ja sama miljoona jonka lahjoittamisella "miljardööri" Trumputin leuhki jo viikko sitten.  Miksi köyhäilyä, miksi ei vaikka 10 miljoonaa tai enemmän? Meneekö kaikki rahat asianajajien palkkioihin ja golfpalloihin?

https://www.forbes.com/sites/igorbosilkovski/2017/09/01/texas-billionaire-michael-dell-launches-100-million-hurricane-harvey-relief-fund/#5ad453cb380b .

Texas Billionaire Michael Dell Pledges $36 Million to Hurricane Harvey Relief Fund

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

JHz
Seuraa 
Viestejä2546

Hurrikaanit ovat rasistisia. Ei sillä ettäkö sää aseita ei olisi.... onhan niitä. Ja on ollut jo kauan aikaa. Kuten operation popeye. Kannattaa tutustua niihin asioihin. 

Toope
Seuraa 
Viestejä27201

Juha Ahvio kirjoittaa hieman sarkastisesti Trump-bashingista Oikea Mediassa:

http://beta.oikeamedia.com/o1-37954

"1. Trump puolustaa eurooppalaista juutalaiskristillistä kulttuuria ja sivilisaatiota, jonka pohjalta koko USA ja länsi ovat nousseet. Trump on sotilasakatemian nuoruudessaan suorittanut aito amerikkalainen patriootti, joka puolustaa USA:n perustuslakia siten kuin se on kirjoitettu. Trump puolustaa uskonnonvapautta, sananvapautta, aseenkanto-oikeutta, taloudellista vapautta ja yrittämistä sekä osavaltioiden oikeuksia. Trumpin America First! -politiikka edustaa USA:n niin  sanotun vanhan oikeiston lähtökohdista nousevaa paleokonservatiivisuutta. Trumpin politiikka on aidon konservatiivista.

2. Trump uskaltaa haastaa globalistisen eliittipolitiikan ja puolustaa rajoja, kansallisvaltion oikeutusta. Trump on talousnationalisti: uskaltaa puolustaa USA:n ja amerikkalaisen työmiehen etua niin sanottuja vapaakauppasopimuksia (TPP; NAFTA) vastaan. Trump on sisäistänyt oikean geostrategisen näkemyksen: USA:n ja lännen pahimmat haastajat isänmaattoman globalismin ohella ovat Kiina ja islamilainen radikalismi.

3. Trump ymmärtää, että maahanmuuttokysymys on elämän ja kuoleman kysymys niin USA:lle kuin Euroopalle. Monikulttuurishenkinen Avoimet rajat -ideologia tuhoaa lännen. USA ja Eurooppa tarvitsevat muurit. Trump on pitänyt johdonmukaisesti kiinni talousnäkemyksistään ja geostrategisesta America First! -patriotismistaan 1980-luvulta asti. Trump on luotettava, riippumaton ja vahva kansalliskonservatiivinen presidentti, jollaisia tarvitaan myös Euroopassa. "     

Jotenkin näen, että USA:n demokraattivaltainen media on aika yhtä asenteellinen, kuin meidän vihervasemmistolainen mediamme suhteessa Trumpiin. Harva toimittaja yrittää harjoittaa ammattitaitoaan yrittämällä analysoida sitä, miksi Trump valittiin, keskitytään lähinnä tuomitsemaan. Ei tuollainen vaan ole hyvää journalismia.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää, pommi-iskut ja jengit ovat sitä monikulttuurista Ruotsia, se on kehitystä." Liian monien mielestä"!"
http://tinyurl.com/jbs6kqp

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Millä logikalla moderaattori poisti kaksi aiheeseen liittyvää linkkiäni tästä ketjusta? Ymmärtäisin jos ketjulla olisi jotain tieteellistä painoarvoa. Mutta kun sitä ei rehellisesti sanottuna ole, ei pitäisi olla nokan koputamista minunkaan postittamiini linkkeihin, jotka liittyvät huomattavasti enemmän ketjun aiheeseen kuin ketjun aihe tieteeseen.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat