Seuraa 
Viestejä45973

Eduskuntavaalit lähestyvät ja perinteiset "tusinapuolueet" ovat tuudittautuneet uskoon, että nukkuvien puolue säilyy entisenlaisena. Kaikkihan tietävät, että nykyset eduskuntapuolueet ovat toinen toistensa peilikuvia ja kansa sadattelee politiikassa olevaa vaihtoehdottomuutta. Vallitsee ns. konsensuspolitiikka ja hyvä-veli -järjestelmä, jossa poliittinen eliitti vähät välittää Kansan todellisista ongelmista. Todellinen ongelma tänään on antautuminen kansainvälisten markkinavoimien edessä. Ollaan ehdoin tahdoin nöyrrytty USA -vetoisen coca-cola -kulttuurin painostuksesta. Ennen oltiin rähmällään Moskovaan, nyt nuollaan lipevästi Brysselin hienohelmoja, harjoitetaan yltiösuvaitsevaista ulkomaalaispolitiikkaa, päästetään maahan pimeää halpatyötä tekeviä venäläisiä ja virolaisia sekä kalastellaan turhin toivein jos jonkinlaisia virkoja EU -herrojen edessä polvistuen.

Nukkuvien puolueen lisääntynyt jäsenmäärä on tae sille, että entisenlainen meno ja piittaamattomuus Kansan ahdingosta jatkuu. Hyvinvointivaltiota ajetaan ehdoin tahdoin alas. Vanhukset, nuoret, opiskelijat, duunarit, PK -yrittäjät kokevat jääneensä sosiaaliseen byrokratiahelvettiin ja pätkätyökurimukseen. Työtä ei kannata enää ottaa vastaan, pelosta että joutuu ns. kannustinloukkuun.Tällaisessa kurimuksessa elävät "nukkuvien puolueen" jäsenet, valtaosa Suomen kansasta!

Perinteisiä eduskuntapuolueita äänestävät hyväosaiset ja kylläiset tyytyväiset, joiden elämässä ei ole valittamista. Kutsuisin tätä äänestäjäkuntaa tylsistyneeksi keskiluokaksi. Tämän takia äänestysprosentti jääkin kovin alhaiseksi vaaleista vaaleihin. Äänestämättä jättävien lisääntynyt joukko osoittaa politiikan latteuden ja hengettömyyden. Sielunsa rahalle myyneet poliittisen- ja taloudellisen eliitin edustajat toteavat ykskantaan kalliissa, median toitottamissa seminaareissaan: "Aatteiden aika on ohi, nyt elämme markkinoiden aikaa, emme tarvitse "vanhanaikaista" kansallisvaltiota. Maapallo on kuin suuri perhe, on vain yksi rotu: ihmisrotu".

Olemme saapumassa suureen murroskauteen, joka on synnyttämässä uuden, merkittävän ideologian ja aatteen. Tämä aate ottaa perusvoimansa Kansan omasta tsesäilytysvaistosta, tahdosta elää omilla ehdoillaan ja ottaa kohtalonsa täysin omiin käsiinsä. Tätä suurta aatetta kutsumme KANSALLISEKSI MAAILMANKATSOMUKSEKSI, joka herättää voimallaan ja intonsa liekillä nukkuvat ja uinuvat Suomen kansalaiset ympäri valtakuntaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Herttaista. On se kiva, kun pidetään palopuheita.

Asiaan.

Mistä nämä ääri-oikeisto/vasemmisto fanittajat tulevat. Joku vaatiin kommunismia ja toinen selittää, että itsenäisyys on mennyt. Mikä ihmisissä on vikana, kun heille ei kelpaa eurooppalaisuus vaan tarvitaan lisäksi jotakin suomalaisuutta alleviivaa kansallista valtiota.

Nyt pitää huomauttaa sen verran, että minä en ole lopettamassa valtiotamme. Ihmettelen vain sitä, miksi kuuluminen johonkin kokonaisuuteen on joidenkin mielestä pois, vaikka sehän pitäisi ajatella positiivisena lisänä kansallisuuteen.

Keskiluokka nyt vain valitettavasti on se, joka pitää tämän vatlion pyörimässä. Ilman keskiluokkaa meillä tuskin olisi varaa ylläpitää sitä sosiaalistaturvaa, joka meillä on. Miksi emme siis anna keskiluokan myös äänestää. He ketkä eivät koe äänestyksiä tarpeellisiksi saavat jättää äänestämättä, mutta siinä tapauksessa ei äänestystuloksesta saa valittaa.

Niin ja minustakin on kiva pitää palopuheita.

SUOMI NOUSUUN. NYT ON UUSI AIKA. LIBERAALI OIKEISTOLAISUUS KUNNIAAN. ENGLANNINKIELI PAKOLLISEKSI ENSIMMÄISEKSI KIELEKSI.

Ja taas helpottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JRepo
Keskiluokka nyt vain valitettavasti on se, joka pitää tämän vatlion pyörimässä. Ilman keskiluokkaa meillä tuskin olisi varaa ylläpitää sitä sosiaalistaturvaa, joka meillä on. Miksi emme siis anna keskiluokan myös äänestää. He ketkä eivät koe äänestyksiä tarpeellisiksi saavat jättää äänestämättä, mutta siinä tapauksessa ei äänestystuloksesta saa valittaa.

Näinkö on? Kun nyt katsotaan nyky-yhteiskuntaa, niin palkkatulojen osuus kansantulosta on laskenut dramaattisesti. Yritysten voitot ja yhteiskunnan eliitin varallisuus ovat kasvaneet valtavasti. Kansanvalta on vaihtunut ns. yhtiövallaksi. Käsistämme vietiin markka, onko seuraavaksi lippumme vuoro? Kansalaisten tietämättä ja heidän veromarkoillaan käydään peliä, joissa panoksina ovat poliitikkojen omat henkilökohtaiset ja puolueryhmien edut. Demokratia ei tunnu merkitsevän heille mitään, vaan yhteisistä asioistamme päätetään röyhkeästi ilman neuvoa-antavia kansanäänestyksiä. Suomalaiset markkinademokraatit syyllistävät alituisesti kansaa rasismilla ja vaativat suvaitsevaisuutta mutta ovat itse pahimpia taantumuksellisia, suvaitsemattomia ja ahdasmielisiä. Tilannetta ei todellakaan auta se, että kukaan ei tee mitään, vaan antaa yhteiskuntamme rappeutua edesauttaen sitä itse.

Ensinnäkin, yhtiöillä ei ole mitään valtaa, jos niillä olisi, niin todennäköisesti tilanne olisi valtion kannalta parempi (vähemmän siirtymisiä ulkomaille etc.).

Mikäköhän se valtaeliitti on, joka sinun mielestäsi pitää Suomessa valtaa ? Missä tämä valtaeliitti sijaitsee, keitä he ovat... ?

Voin keskustella tästä aiheesta kanssasi jos kerrot minulle selkeästi sen ketä sinä syytät (ja tarkalleen ottaen mistä?) ?

Ei Suomen valtion ole yhtään vähemmän itsenäinen kuin aiemminkaan. Tietääkseni.

Varsin mahtava ei olut kooltaan alkueperäinenkään Vihtori Kosolan joukko tuolloin vuonna 1930. Marssilla oli peräti 200 mauserein aseistauutnutta. Ihan hirmuinen sotavoima! Vaan vastustajiapa ei löytynyt juuri lainkaan, ei vasemmaltakaan, vaikka Äikiä Tiedonantajassa ehtimiseen kehoittia vastarintaan. Oli kuulemma peräti yksi mauseri, mutta kertomansa mukana Äikiä kätki pidättäjien tullessa sen kukkaruukkuun eikä sitä enää löydetty.

Kommunistilait saatiin kuitenkin tuon jälkeen säädetyiksi ja voimaan.
Niitä ei tarvittu jo nujerretun puolueliikkeen nujertamiseen. Sen sijaan niitä käyttäen nujerrettiin Suomn Ammattijärjestö, jossa oli luultu hiljaa epäpolititsesti eläen päästävän kuin koira veräjästä. Lakia tulkittiin takautuvasti jopa 1920-vlun alussa tapahtuneisiin asioihin. - Kun takautuvaa lainsäädäntöä sovellettiin sotasyyllisiin, jopa siitä oltiin kovasti pahoillaan.

Teräksine puolusutsko noina aikoina? Sotalaitoksen menot noina vuosina suoistettiin minimiin, ja myös palvelukseen otettujen lukumäärä oli minimissään. Kouluttamattomiakoulutetiin sitten kovalla kiireellä Talvosodan lopulta 1940. Osittain säästäväisyys johtui kyllä siitäkin, että valmistui kaksi panssarilaivaa, sukellusvenietä, ja ranikkopuolustuksen järeitäkin tykkitoneja nousi sinen sun tänne. Suomen rannikkopuolustus
vastasikin jotenkin kuulua Maginot-linjaa. Sen läpimurto tapahtui
maaliskuussa 1940, ja Suomen oli tehtävä raskas rauha. Tämä ei riittänyt, vaan piti käydä vielä Jatkosota.

Kuulu paitojen repiminen, ja kaiken värisethän olivat punaisia, se tapahtui railakkaasti 25. päivää vasten yöllä marraskuussa 1929. Kun sitten
26. päivä marraskuuta 1939 ilmoitettiin Mainilan laukauksista ( Maini on naisen nimi) ja railakkaasti alkoi sota, se olin niin väärin, niin väärin.

Mitä teette tsoille, sitä voitte odottaa omaltakin kohdaltanne. Ken miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu, kuten Kalevipoeg.

Kosolan porukka tiesi varin hyvin, että ei voiman eikä taitojensa perusteella heistä ei ollut vallon ottajiksi ja käyttäjiksi. Kokemus muilutuksista ja mukiloinneista ei siihen riittänyt. Valtaa tarjottiin Mannerheimille. Hän ei hyväksynyt tarjousta. Hänestä tuli kuitenkin Puolustusneuvoston puheenjohtaja ja marsalkka ja sitten Suuren sodan ylipäällikkö ja Suomen marsalkka. Sota kuitenkin hävittiin, toki rauhansopimuksen ehdoin eikä ehdoitta antautuen. Nähtävästi vanhassa miehessä ei ollu enää kylliksi terästä parepmpaan tulokseen. Hänen tehtävnsä kuitenkin oli luotsata presidenttinä Suomi rauhaan ja demokratina tien alkuun. Häntä seurasi toinen hyvin vanha mies J.K.Paasikivi.

IKL jäsenjärjestöineen lakkautettiin aseleposopimuksen perusteella
syksyllä 1944. Seuraa tekivät AKS, suojeluskunnat, lotat ja aseveljien liitot ja yhdistykset. Valpo siivottiin jotenkuten punaiseksi. Sotalaitoksen rauhanajan miesvahvuus rajattiin. Reserviupseeriliitoa ei lakautettu, mutta joitkin vuosia upseerikoulutus oli varsin hiljaisella.

Millähän perusteilla uusintaesityksenne onnistuisi alkuperäsitä paremmin?

Herrmann
Vai on itse isoherra Kosola haudastaan noussut ja tullut tänne juttelemaan.

Oli tämä Suomen lapualaisten johtaja sentään aika pieni herra. Eihän suurempaa tarvittukaan, vastarinta oli vähäistä. Hitler natsipäällikköineen, Japanin kihot, Italiassakin edes Mussolini, he olivat vallan käyttäjiä maailman jakoa yrittäneissä suurissa valtioissaan.

Suomessahan vallassa eivä olleet varsinaiset fasistit, nämä heikkotietoiset ja -taitoiset. Täällä samoja päämääriä toteuttivat viralliset
valkoisen demokratian henkilöt presidentteinä, hallituksissa, sotalaitoksessa, tuomareina, jopa istuen työväen osuusliike Elannon johtajana. Sosdemipuolue oli täällä yhteisen sotahallituksen tärkeä puolue.

Sotasyylliset. Joukossa ei ollut Kosolaa eikä Walleniustakaan. Vaan
nimet Ryti, Tanner, Rangell, Kivimäki, Linkomies ja Reinikka, suunnilleen tuo arvioitiin myös tärkeysjärjestykseksi. Kallio kylläkin oli kuollut ennen jatkosotaa, ja Mannerheim saanut syytesuojan, kun teki rauhan.

Sotarikoksista Suomen poliittisia johtiohenkilöitä ei tuomittu. Vain jokunen
sotamies ja upseeri vankeihin kohdistuneista teoista. Mm. Lapuan liikkeen tekosia ei kaivettu esiin. Toista se oli suuressa maailmassa. Mussolini
tapettiin pikatuomiolla, Saksan johtajat tuomititin Nürnbergissä, Japnissa tuomitsi amerikkalainen korkea sotaoikeus. Ja melkoinen joukko pienempiä tekijöitä. Keskitysleirien SS-vartijat ei sodan lopussa saanut pääsyä länne puolelle. Neuvostolaiset teloittivat heitä 20 000 Berliinin lähellä. Hehän olivatkin alan ammattilaisia.

Muuten, " pikkuporvarinen keskiluokka" olihan yleensä fasistisen massan peruskokoonpano. Ylin kerros sen sijaan alkujaan porvarista eliittiä, tai rikollisia lähellä olevaa roskaväkeä, kuten itse Hitler. Kyllähän mm. Saksassa fasisti kykenivät kääntämään menestyksillään ja propagandallaan puolelleen miltei koko kansan.

Niin ja stasilaiset ja komukat
ovat edelleen tuomitsematta,
kun pääsivät hierarkian ylä-
päähän

BUSHMAN
"Herrrman" on KOMUKKA

Vai vielä mitä.
Herrmann
Se on jo nähty neuvostoliiton tapauksessa mihin te kommunistit oikein pystytte. Ette mihinkään. Täyttä paskasakkia koko punikkiväki. Kyllä on kansalla sen ajan jäljiltä mahtavat oltavat nytkin venjällä. Miksi Suomi pitäisi venäläistää kun voi itse muuttaa venäjälle ja lopettaa se valittaminen kun siellä olot kerran ovat niin ylihyvät? Tosin turhahan minun on asiasta keskustella kanssasi. Kerran kommunisti on aina kommunisti, eikä se piru lähde lapsesta kuin hakkaamalla. Aina voitte uneksia tulevaisuudesta mitä haluatte, mutta maailmanjärjestys on tänään tällainen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat