Seuraa 
Viestejä376

Ihmisillä suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta "erogeeninen alueet" ovat samat. Tästä päästään villin ajatushyppyyn että miksi? Voisiko ihmisen biologia olla vastaus, tai evoluutio,tai ihmisen sosiaalisuus.

Aikamatkan alussa oli ihan normaalia, että aikamies piti poikaa sängyssä. Rintamalla nykysodissa miehet olivat vain mies-mies kontaktissa, kirkko ylläpiti moraalia, jotta mies-mies seksi ei yleistyisi. Kiinassa eunukkipomo vahti poikien kypsymistä, ja kun kivekset olivat laskuetuneet, ulos haaremista.

Poukkoileva aika/kultturimatka ajassa on mietelmä. Osa ns vapautta oli ennen valtauskontojen syntyä (kr ja islam). Jostain syystä antiikin ajan avarakatseisuus tukahtuu.

Taas huima hyppy, mutta voisiko evoluutio ylläpitää kahta politiikkaa, 1) mies nainen ja 2) mies-mies. Eli miehen seksuaalinen tarve voidaan tyydyttää joko naisen tai miehen kanssa. Miehen peräsuoli on herkkä ja voi siten myös olla hyvänolon tunteen lähde..

Toivon, että kukaan intotasa-arvo viherpiiprtäjä ei tuo nais-korttia pöytään. Jos miehellä ei ollut naista, hän harrasti seksiä pojan/miehen kanssa. Historia ei paljoa kuvaa seksikäyttäytymistä, mutta ainakin Aleksanteri Suuren aikana mies-mies suhde oli normaali. Roomassa nyt kaikki oli normaalia.

Evoluutio/historia on kertonut julmaa tariaa miehen seksuaalisen tarpeen tyydyttämisestä.

Taas hyppy, mutta koska erogeneettiset alueet ovat miehillä ja naisilla samat eikö tämä ole kovin kätevää. Jos naista ei ole saatavilla, voi tyydyttää itsensä miesseksissä. Tiedän, että sotajoukkojen perässä kulki lauma ja oli maksullisia naisia (mutta tämä tapahtui paljon myöhemmin kun Rooma tuhoutui).

Otetaan hypoteettinen tilanne, jossa on 200 miestä ja 50 naista. Miten asia ratkaistaa, koska mies "tarvitsee purkautua". Entä kun on 10.000 miestä ja 200 naista. Ei toimi, sillä naisen fysiologia ei kestä.

Siis, suuri lopputulema tähän avaukseen; koska vahvin uros on pukki (ihmisillä ei) ihmiskunta on evoluution saatossa muuttanyt strategiaa, miehen pitää panna koko ajan, ja koska raskaana oleva nainen ei ole valittu, ja naapurin naista vahtii örmy ukko, pitää mennä seksileikkimään poikien kanssa. Jotta kaveri ei ole uhri, saa hän hyvänolontunteen kun häntä pannaan suolee, koska peräaukko on kovin tunteellinen. Uros-Usos seksi oli syy, miksi ihminen pystyi nousemaan kaikkien muiden serkkujen ohi maailmanvaltiaaksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat