Seuraa 
Viestejä376

Yllätin 11v tyttäreni klo 22 pedistä hereillä ja ihmettelin että mikä on. Heillä oli lähetä kuva itsestäsi yöllä-juttu.
Että mitä!!! Juu piti lähettää itsestään kuva yöllä. "JA mistä kysyin"" ja tyttö vastasi että mistä vaan, osa lähettää kuvan kasvoista osa suihkusta osa sieltä.

Tämän jälkeen puhelin on minulla 20.00-07.00 ajan inisee kukaan mitään.

Hyvät vanhemmat, estäkää lapsenne varhainen altistuminen "ei kään sopivalle" seksille. Jos 11-12v tytölle joku pyytää kuvaa ja kehuu, hän ei ole valmis maailmaan, Tämä herra saa loputta tuon kuvan ja lapsesi on pornosivuitta, ja mikä pahinta hänen tietonsa on myös.

Valvokaa lastenne puhelimen käyttöä.

Kommentit (1)

ID10T
Seuraa 
Viestejä10862

Kokonaan toinen juttu on tietysti se, että tarvitseeko 11-vuotias älypuhelinta ollenkaan? Ymmärrän kyllä sosiaalisen paineen (kun kerran kaikilla muillakin on), mutta miten tähän kierteesen on ylipäätään jouduttu?

Lapsen puhelimelle varmaankin riittäisi se, että hän saa tarvittaessa yhteyden vanhempiinsa ja toisinpäin. Paikannustominto olisi myös hyvä olla eksymisen varalta.

Eräs kompromissiratkaisu voisi olla se, että lapsen "käyttäjäprofiiliin" määriteltäisiin ne palvelut, joita hän saa käyttää. Nykyisin aika monissa älypuhelimissa alkaa olla sormenjälkitunnistus, joten mitään eritysiä kikkailuja profiiliin tunnistautumisen takia ei tarvitsisi tehdä. Huoltajaa varten pitäisi tietysti olla oma "admin-profiili". Koska lapsella kuitenkin olisi älypuhelin, niin hän ei joutuisi syrjityksi, eikä sen "rampautettua" toiminnallisuutta ei tarvitsisi paljastaa kenellekään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat