Seuraa 
Viestejä7250

Lainaus:
Uudesta iPhonesta puuttuu Applen puhelimien kuuluisin tuntomerkki ja se tunnistaa omistajansa kasvot
.

Yhdysvaltalainen tietotekniikkayhtiö Apple julkisti tiistai-illalla uusia iPhone-puhelinmalleja pääkonttorissaan Kalifornian Cupertinossa.

Ennakko-odotusten mukaisesti Applen puhelimien uudessa lippulaivamallissa iPhone X:ssä ei ole lainkaan fyysistä kotipainiketta. Perinteisesti iPhone-puhelimien alaosassa sijainnut painike saa nyt väistyä virtuaalisen kotipalkin tieltä. Ratkaisu antaa enemmän tilaa puhelimen OLED-näytölle.

....

Yhtiö julkisti tiistain tiedotustilaisuudessa myös edellisiä iPhone-malleja ulkoisesti enemmän muistuttavat iPhone 8 ja 8 Plus -mallit, joissa on yhä kotinäppäin.

Kaikkia uusia puhelimia voi ladata langattomasti. Lataus toimii asettamalla puhelimet alustalle, joka on kytketty virtalähteeseen.

Puhelimien on määrä tulla myyntiin syksyn aikana. Yhdysvalloissa iPhone X:n lähtöhinta on 999 dollaria.

http://www.hs.fi/talous/art-2000005365129.html

Itse en laittaisi rahojani Applen osakkeeseen. Syy: firma asemoi tuotteensa tyyreinpään desiiliin, joka ei anna hyvää lähtökohtaa käyttäjämassojen kasvattamiseen. Tämä taas on edellytys 3rd party sovelluskehiykselle. Eli: iPhonella on suuri riski pudota sovellusten suhteen niche-marketiin (vrt Windows-phone).

http://www.vapaakielivalinta.fi/
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/5492
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat