Seuraa 
Viestejä1809

0-1000 jKr aikakausi lienee ollut talouden pääpaino pienkarjan kasvatuksella: kanat, linnut, siat, kalastus yms.
1000-2000 jKr aikakausi on kaiketi voimakkaasti painottanut viljakasvien tuotantoa sekä isompaa karjaa.

2000-3000 jKr on kysymysmerkki, mutta itse ennakoin, että ilmastonmuutoksesta, sateisuudesta ja pilvisyydestä johtuen tapahtuu jokin muutos kasvintuotannossa. Ehkä siirrytään juureksiin, hyönteisiin, keinotekoiseen proteiiniin tms.
3000-4000 jKr on epäilemättä pääosassa hedelmäpuut ja hedelmätarhat.

Tämä vuoden 2017 viljasato taidetaan menttää sateista johtuen. Voisiko se olla merkki Jumalalta, että viljakasvien kasvatus vaikeutuu Ilmastonmuutoksen vaikutuksista johtuen. Pitäisi ehkä etsiä jokin vaihtoehto viljakasvien suurviljelyn asemesta?

'******

Toinen visio koskee välitöntä kansanvaltaa. Voisiko kansalle avata sähköisen yhteyden eduskuntataloon? Voisi olla esim. niin, että kännyköillä tai läppäreillä voisi olla reaaliaikaisesti mukana eduskunnan työssä ja antaa jatkuvia neuvoja antavia kansanäänestyksiä. Ja voisi olla jopa jokin kiintiö mitä osuutta äänistä Kansan äänivalta vastaan. Esimerkiksi voisi olla, että kansan äänet vastaavat 17 edustajan paikkaa.

Välitön demokratia on mielestäni visio, jota voisi kehittää huomattavasti nykyisestä. Jos tulee EU:hun Valtiovarainministeri voisi olla niin, että olisi kirkollisveron tapainen 2 prosentin henkilövero ja voisi tehdä kansalaisalotteita välittömästi ja sähköisesti mikäli niitä tukee 2 prosenttia kansasta. Jos saa välittömästi ja sähköisesti esim. 100000 kansalaista, joiden tilastollinen tausta tunnetaan esim. asuinaluejakauma osoittaa kannatusta tai vastenmielisyyttä eduskunnan alotteita kohtaan, ja niiden vaikutus paikkoina mitaten vastaisi 2-12 prosenttia niin silloin olisi kansalla suora vaikutusmahdollisuus jopa eduskunnan työhön.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat