Seuraa 
Viestejä369
Liittynyt29.8.2015

Jari Sillanpää.

I will come pack.

Donald Trump President of the United States of America

Sivut

Kommentit (40)

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11396
Liittynyt13.7.2015

Ah, tätä viiltävän syväluotaavaa yhteiskunnallista kritiikkiä. Oikein kylmiä väreitä tuntuu mielen empatiaherkimmissä sopukoissa. Analyysistä huokuu kirjoittajan laaja-alainen osaaminen ja syvällinen ihmistuntemus, mikä ei jätä paljastamatta hienoisiakaan nyansseja nykymaailman hetkisen menon ja suorituskeskeisten odotusarvojen luomista paineista uraansa systemaattisesti kehittämään pyrkivien kansalaisten monimutkaisissa käytännön ongelmissa. Sillanpääasema viihdeteollisuudessa on kuitenkin aina koettu tavoittelemisen arvoiseksi, jo F.E:stä lähtien, joten siinä mielessä kritiikki vaikuttaa aavistuksen kohtuuttomalta yksipuolisessa tuomitsevuudessaan, vaikka tunnustettu syntipukkius laajennetaankin sosionomisen eksaktisti kattamaan monimutkaisia historiallisia kehitystrendejä aina demokratisoitumisesta feministiseen emansipaatiolta sekä lopulta niinkutsutun sateenkaari-ilmiön vastareaktion primitiivisyyteen ja aggressioon julkisessa keskustelussa. Sillanpäistä Silja on oma ehdoton suosikkini, mutta ehkä se kertoo enemmän minusta.

Presidentti
Seuraa 
Viestejä113
Liittynyt27.8.2016

Sillanpään katumis esiintulo Somessa tuomittiin ihmismielen tutkijan mielestä täysin hänen tekstinsä kuulemma osoitti, että häntä harmitti vain se että jäi aineiden käytöstä kiinni, ei se että  hän oli niitä käyttänyt.

Hän oli jopa vähätellyt käyttöään kertomalla että oli vain hiukan aineissa ajaessaan.

Sillanpään tulisi ymmärtää, että kun on kyse huumausaineista ei määrällä ole mitään merkitystä kuten on alkoholin kanssa.

Eli ajamaan ei pidä koskaan läteä pikkuvauhdissakaan.

Maailma hukkuu paskaan.

Raspu
Seuraa 
Viestejä13878
Liittynyt12.7.2010

Ihan ookoo välillä vähän napata. Väsyny mies jaksaa paremmin.
Oikeesti.

Huhu kertoo että sylkinäytteessä oli myös paskaa ja spermaa. Se vähän nauratti.

You have to die few times before you really can live.
- Charles Bukowski

molaine
Seuraa 
Viestejä2179
Liittynyt3.8.2011

Itseä ei töki kenenkään huumeiden käyttö, kunhan tajuaa pysyä poissa liikenteesta ja toki mielellään näkyvistäkin. Mutta että tämä positiivisuuden airut jäi kiinni nimenomaan crystal methistä on mielestäni kyllä aika hassua ja ehkä vähän traagistakin. Luulisi, että pään saisi sekaisin jollain vähän terveellisemmäläkin kemikaalilla.  

Panterarosa: On selvää, että "Partitava kisaa kurupati-kuvaa" ei oikein aukene kehitysmaalaisille N1c- kalmukinperseille.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6488
Liittynyt8.11.2012

Tässä jutussa noloja ovat Sillanpään fanit. En ole koskaan ymmärtänyt aikuiselta ihmiseltä minkään sortin fanitusta. Kuuluu kyllä lapsuuteen, jossa muutaman ikävuoden paikkeilla omat vanhemmat ovat fanituksen kohteina. Viimeistään murrosiässä sitten normaalit ihmiset jättävät tuollaisen pois.

kretiini
Seuraa 
Viestejä1307
Liittynyt30.1.2015

Sheriffi kirjoitti:
Sillanpään katumis esiintulo Somessa tuomittiin ihmismielen tutkijan mielestä täysin hänen tekstinsä kuulemma osoitti, että häntä harmitti vain se että jäi aineiden käytöstä kiinni, ei se että  hän oli niitä käyttänyt.

Olis suorastaan tekopyhää esittää katuvaa, kun on pari tuntia aikaisemmin vetänyt vauhtia. Mun mielestä kenelläkään muulla ei ole oikeutta kontrolloida muiden päihteiden käyttöä, joka on ihan keskiaikaista meininkiä. 

Darwinismi on kuollut

Raspu
Seuraa 
Viestejä13878
Liittynyt12.7.2010

Ei katumisen teeskentely kannta.
Pikku vauhissa aistit terästyy.

You have to die few times before you really can live.
- Charles Bukowski

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä10433
Liittynyt20.1.2013

Täyskäsi: homo hihhuli, joka vetää crackia, joka ei sinänsä enää mikään uutinen Sillanpäästä kun kysymys.
Ei taida kuuskymppisiään viettää, eikä ole paikkaa taivaan valtakunnassa, vaan manan maille joutuu.
Eipä silti, saatanan hyvin osaa laulaa.

Keijona
Seuraa 
Viestejä10364
Liittynyt13.3.2015

Suomalaisten tekopyhyydestä todistaa sillanpäissäisyyden ääri-ilmiöt. Toisten piriste pulverien tai kemikaalien käyttöä kritisoidaan vaikka itse kiskotaan aamusta iltaan. Joku kat tai betelpähkinä on joissain maissa hyväksytympää ja yleisempää kuin kahvi, koka-lehtien pureskelu samoin. Tekopyhyyden  kultturille on olemassa perustansa, ja näköjään sille rakennetaan yhä.

Auktoriteetti kun pulverin kemikaalin määrää niin silloin on ihan ok, miksi näin ? Mekanismin, usko,- arvorakennelman  taustalla on usko, kirjanoppineeseen ja lukeneeseen  auktoriteettiin. Luvan poikkeavaan käytökseen  ja synninpäästön antaa yhä  (esim.lääkeiden ts. huumeiden käyttöön) auktoriteetti. Yhteisen pyhän  palvonnan, demokratian  papisto.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Hans Danmark
Seuraa 
Viestejä48
Liittynyt4.9.2017

"Suomalaisten tekopyhyydestä todistaa sillanpäissäisyyden ääri-ilmiöt. Toisten piriste pulverien tai kemikaalien käyttöä kritisoidaan vaikka itse kiskotaan aamusta iltaan. "

Jotkut voi olla jäävejä huumausaineden käyttöä kritisoimaan, mutta minä en ole, en käytä edes alkoholia.

Kyllä tässä Sillanpää on luonut faneilleen ( naiset n. 50 v) itsestään melko siloitellun kuvan  laulelemalla, satulinnoista ja sun muusta.

Ville Valo sen sijaan kertoo jo olemuksellaan missä mennään, kuten aikoinaan Irwinkin.

Valon toilailut olisi tuskin uutiskynnystä ylittänyt.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat