Seuraa 
Viestejä538

Kertokoot yksi kuva olennaisen asian. Myanmarin laaja taloudellinen ja poliittinen yhteistyö Kiinan kanssa on todellinen syy miksi läntinen valtamedia valjastettiin jälleen kerran erääseen operaatioon. Niin kovin tuttua, niin kovin tuttua viime vuosilta...

“Science is the belief in the ignorance of the experts” – Richard Feynman

Kommentit (12)

molaine
Seuraa 
Viestejä3046

Mitä tämä kuva nyt kertoo 'läntisen valtamedian' operaatiosta? Kiina ja Myanmar ovat rajanaapureita ja Kiina on investoinut logistiikkainfraan ja sen takia Iltalehti raportoi Rohingyien kohtelusta? Enpä usko. Tai jos ymmärsin väärin, niin valotatko kuitenkin muullakin kuin yhdellä kuvalla mitä tarkoitat. 

Röh

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä11572

Raspu kirjoitti:
Noita burman muslimeja on paljon orjina thaimaassa. Oikeesti, aika eläimiä ovat tavoiltaan.

siis kummat, thaimaalaiset vai nuo Burman muslimit?

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

iMuke
Seuraa 
Viestejä1379

Raspu kirjoitti:
Noita burman muslimeja on paljon orjina thaimaassa. Oikeesti, aika eläimiä ovat tavoiltaan.

Siinä tapauksessa Bangla on niille hyvä pakopaikka, tuntevat siellä olonsa kotoisaksi. Olen asunut Banglassa vajaa pari vuotta ja täytyy sanoa että en ole sen pahempia elukoita vielä tavannut missään, ja olen sentään aika monessa maassa asunut.

Vierailija

Tekevät mm. erittäin raakoja murhia aivan älyttöimistä syistä. Ovat kaikessa monta sataa vuotta jäljessä. Ne on burmassa kasvaneet kuin elukat pellossa eikä sitä pysty kitkemään pois. Niitä on taikamaassa orjina mutta myös laittomina palkkatyöläisinä satoja tuhansia.

L
Seuraa 
Viestejä7979

Tilanteesta Burmassa

Nämä ketjussa riehuvat valitettavan tutut rasistivajakit luultavasti tietävät, mitä Burmassa tapahtuu ja on tapahtunut. Koska kuitenkin uhrit ovat muslimeja, päädytään sitten tällaiseen propagandaoperaatioon.

https://en.wikipedia.org/wiki/Myanmar#Genocide_allegations_and_crimes_ag...

Muslimien, kuten monen muunkin etnisen ryhmän, kaltoinkohtelulla on maassa pitkät perinteet, eikä Nobelin rauhanpalkinnonkin Oslosta noutanut Suy Ang Kuy (tjsp mikälie) tee tässä poikkeusta.

L
Seuraa 
Viestejä7979

Raspu

Kirjoitit:

“Ehkä paikalliset tuntee paikallisolosuhteet paremmin.”

Sinähän olet väittänyt asuvasi Thaimaassa. Oletko muuttanut Burmaan?

Reuters:

“At least 500,000 Rohingya have fled Myanmar since violence intensified in late August, bringing with them stories of widespread destruction and murder in their home province.

Their forced migration constitutes the quickest exodus from a single country since the Rwandan genocide in 1994.”

http://edition.cnn.com/2017/09/28/asia/myanmar-un-security-council/index...

YK:n Turvallisuusneuvosto on kokoontunut asian tiimoilta. En ole kovinkaan optimistinen pakotteiden tai muiden toimien suhteen, koska Kiina on Burman läheinen liittolainen ja merkittävä raaka-ainetoimittaja.

Kun ISIS tappaa kristittyjä, on kohu melkoinen. Jostain syystää muslimien tappaminen ei herätä lähellekään samalnlaista porua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat