Seuraa 
Viestejä1809

En ole viitsinyt ryhtyä Hikipedia ensyklopediksi, mutta pari ideaa on pyrinyt mielessäni artikkelia varten.

1. Wartburg auto

Wartburg oli Itäisen blokin automerkeistä ehdoton kakkonen ja Ladan pahin kilpailija. Ladasta tuli lopulta Suomen teille eniten levinnyt auto, mutta eräässä mielessä Wartburg on tänä päivänä ottanut tuon aseman omaan haltuunsa. Kun Itäblokki hajosi alkoivat idän autotehtaat saada apua länsimaisilta huipputehtailta kuten Wartburg Mercedes Benziltä. Wartburgia alkoivat Mersun huippuinsinöörit kehittää kilpailukykyisemmäksi ja ominaisuuksiltaan ylivertaiseksi autoksi. Niin syntyi Warren seuraajaksi tänä päivänä eniten Suomen teille levinneet Mopoautot. Ilman Mercedes insinöörien huimaa kehitystyötä Warre olisi jäänyt historiaan, mutta onneksi sen kehitystyöhön panostettiin ja Mopoauto syntyi.

2. Kaakao

Kaakao on Etelä-Amerikkalainen synteettisesti kehitetty ruoka-aine, joka sai alkunsa seuraavasti. Kaakaon valmistus on saanut alkunsa ideasta tutkia ihmisen ruuansulatusta ja sen lopputulosta: kakkaa. On yritetty matkia ulkopuolella kehon sitä prosessia mikä tuottaa kehon sisällä RUSKEAN VÄRISTÄ MASSAA kuin kakkaa.
Tuhansia vuosia sitten biokemistit alkoivat mitata ihmisen ruuansulatukseen kulunutta aikaa ja he meditoivat miten saada aikaan ruskean värinen keinotekoinen tuote kasvikuntaa avuksi käyttäen. Kaakaon valmistus on monimutkainen prosessi, joka sisältää 72 eri työvaihetta. Sen kuluessa kaakaopavun väri muuttuu valkoisesta ruskeaksi ja tuo papu ikään kuin pilataan härskiksi ruuansulatuksen prosesseja matkien ja soveltaen. Pitkään ihmeteltiin kuinka on mahdollista, että kaukana menneisyydessä onnistuttiin kehittämään kaakaon valmistusmenetelmä sillä sen työvaiheet ovat liian monimutkaiset sattumalta syntymään. Nykyisin tiedetään, että idea kaakon valmistukseen on saatu meditoimalla ihmisen ruuansulatusta ja sen päätepistettä ja lopputulosta eli kakkaa. Ihmisen uteliaisuus on loputon ja kaikki ympäristössä olevat asiat ja seikat hän tutkii lopulta. Tuollainen tutkimus edistää monia eri seikkoja, mutta harvoin on käynyt niin, että on aivan uusi ruokalaji tehty, jonka valmistus vaatii 72 eri peräkkäistä prosessia ilman mitään mahdollisuutta, että ne olisivat syntyneet sattumalta, vaan ainoastaan biokemistien uteliaisuus ja koejärjestelyt ovat saattaneet synnyttää kaakaon.

Kommentit (5)

Vierailija

3. Osista koostuvan kokonaisuuden laki

Mikään kokonaisuus, jolla on muotona esim. ympyrä tai ovaali ei voi sisältää kaikkina osinaan saman muotoisia osia esim. ympyrä ei voi koostua pienistä ympyröistä, vaan joukossa pitää olla ainakin yksi ovaali muoto keskuksena.

Kalan pää on virtaviivainen. Miksi? Tuon pään yksittäiset osaset ovat myös virtaviivaisia kuten kidukset. Vain silmät ovat pyöreät päinvastoin kuin ihmisen päässä olevat silmät.

Ihmisen pää on pyöreä, mutta silmät ovat ovaalit ja virtaviivaiset. Mikään pyöreä kokonaisuus ei koostu kauttaaltaan pyöreän muotoisista osasista, vaan joukossa pitää olla vähintään yksi ovaalin muotoinen osanen.

Kalan pää on ovaali ja virtaviivainen, mutta  silmät ovat pyöreät sillä ei ole olemassa mitään muotoa, joka koostuu osista niin, että nuo kaikki osaset olisivat saman muotoisia kuin itse kokonaisuus.

Vierailija

4. Rotuoppi

Kaikki mikä on syntiä tai häpeällistä johtaa lopulta siihen, että tuon synnin suorittajasta kehkeytyy oma rotunsa. Omatunto säätelee siis geneettistä koodia, joka ohjaa kehityksen kulkemaan kohden eri rotuja.

Joku voi esimerkiksi sormella kaivella jatkuvasti nenäänsä niin, että se leviää ja voi tuota häpeää ja omantunnon tuskaa, jonka se aiheuttaa. Mutta noin käsitelty nenä saa muodon, joka eroaa muiden ihmisten nenän muodosta. Kuinka monta erilaista nenän muotoa voikaan olla maapallon eri kansojen joukossa kaikki nuo ovat syntyneet synnin ja sen omalletunnolle aiheutuneen häpeän seurauksena.

Mormonin kirja on jo ammoin osoittanut tieteellisesti, että tumma ihonväri syntyy masturboinnin seurakuksena ja eteenkin omantunnon geeneille aiheuttamasta shokki- ja hormonivaikutuksesta. Niin voidaan nyt osoittaa, että kaikki maapallon rodut ovat syntyneet jonkin erityisen synnin seurauksena. Siksi on perusteltua väittää, että on olemassa muita jalompia rotuja ja myös se, että eri rodut ovat eri arvoisia.

Niin kuin runoilija Tandem Tolopainen kuuluisassa runossaan: Valkoisen miehen aivokapasiteetti on asian ilmaissut ruonouden keinoin:
Joka alati masturboi, se uuden rodun loi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä11516

http://hiki.pedia.ws/wiki/Etusivu

Minusta nämä sopivat oikein hyvin hikipediaan ja kannatan ehdottomasti niiden lisäämistä sinne. Tuoreita makupaloja:

24.09.2017 Maailmanloppu sujui rauhallisissa taivasmerkeissä
11.09.2017 Hallitus kaavailee: työttömät tiedustelutöihin ja antijihadismiin
18.08.2017 Espanjan kuningas korosti tasapuolisuutta Barcelonan terrori-iskun jälkeen

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Vierailija

5. Uniteoria

Kaikki ihmettelevät minkä vuoksi kukaan ei muista kuin korkeintaan yhden tai pari elämänsä varrella näkemistä tuhansista unista. Kukaan ei myöskään muista elämänsä ensimmäistä unta, jonka on nähnyt.

Mutta uusin uniteoria osoittaa, että se yksi uni, jonka voi muistaa on aina painajaisuni. Vain näkemänsä painajaisunen voi muistaa läpi elämän. Se kertoo jotakin aivojen toiminnasta ja muistin toiminnasta ja myös sen minkä vuoksi unia ei ole tarkoitettu muistettavaksi läpi elämän. Jos ihmisellä olisi kyky muistaa näkemiään unia kohdistuisi tuo muistaminen painajaisuniin ja elämä muuttuisi painajaiseksi ja painajaisten muisteluksi.

6. Teoria siitä kunpi on tärkeämpää talon rakentaminen vain laivan rakentaminen

Kuka on nähnyt vaivaa rakentaakseen laivaa. Ja on myös saanut sen valmiiksi. Vain hän voi löytää uutta sekä kuljettaa eri paikkoihin ja mukanaan sitä ihanuutta, jonka luonnontuotteet tarjoavat.

7. Teoria eräiden vanhurskauden tekojen häpeällisestä unohtamisesta kunnioituksen kohteiden joukosta.

Joku on keksijä peiton, joilla miljardit ihmiset ovat peittäneet itsensä yöksi nukkumaan mennen. Kukaan noista nukkujista ei uhraa elämässään sekuntiakaan sen miettimiseen kuinka hyödyllinen tuote peitto on ja kuinka paljon kiitosta peiton keksijä ansaitsee osakseen.  Se on suuri synti ja häpeä. Toinen yhtä suuri keksintö on läpi yön kestävien juhlien keksiminen. Siitä olen kirjoittanut pienen "runon":

Yö sun tuokoon mun luo, on niin turha pyyde, niin monet yöt kuluu nukkuen jota seuraa aistien hyyde.

Yötä soimaan, joka meidät yhtä varmasti kuin kuolema kykenee erottamaan toisistaan.

Kuka ensimmäisenä keksi juhlia läpi yön teki meidät usein yhteen saattavan työn.

Häntä juuri kiittää pitää miljoonien jotka itselleen kullan saivat vapaaksi vankeudesta yön.

Vierailija

Tässä vielä hieman täsmennystä artikkeliin, joko nimellä: Wartburg tai Mopoauto:

Kuten kaikki tiedämme on Wartburg auto aateliston suosima ja rakentama merkki ja malli.
Kaikkien Saksan ja aateliston eliitti eli parhaimmisto liittivät päänsä yhteen saadakseen
markkinoille kilpailukykyisen ja edustavan automallin ja näin syntyin Warre.
Mutta asia ei jäänyt tähän, vaan vielä tuo eliitti tahtoi ylittää maineeltaan niin mainion
Warren ominaisuudet ja alkoi salassa kehittämään huippuluokan uutta Warrea projektinimellä
Susu ja näin syntyi ihmeellisistä ihmeellisin tuote nimittäin: Mopoauto.

Köyhällistö alkoi rakentamaan yllättäen sen rinnalle ja kilpailijaksi Volkswagen nimistä
autoa. Aateliston ylpeilyn aiheet eli Warre ja Mopoauto joutuivat tässä kilpailussa itse
asiassa yllättävän kovan vastuksen eteen ja vain autoileva kansa voi vastata kysymykseen
siitä: Kunpi on voittoisampi merkki.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat