Seuraa 
Viestejä10323

Paine kasvaa. Hollannissa [1, Ranskassa ja nyt Saksassa (AfD) saivat kaikki lisää valtaa – ja ääntään kuuluviin asemamaidensa parlamenteissa. Niin, voimmeko löytää jotain 1930 -luvun Saksasta, joka muuttui Saksan kolmanneksi valtakunnaksi [2 ja demokratia päättyi kohtaan 33 prosenttia …?

Ranskan uusi innokas ja nuoruuden voimistama presidentti Emmanuel Macron julisti puolitoista tuntia [3 uutta EU-Eurooppaa – kohti liittovaltiokehitystä, jota taas muun muassa Saksan AfD [4 vastustaa kiivaasti, koettaen mieluummin löytää paikkansa historiaa unohtaen ja osin jopa siitä ylpeillen
---
[4 ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005383954.html -

[2007 – 10 vuotta sitten]
” … Nyt me elämme uudessa Euroopassa,

jossa Saksa koettaa järjestellä yhteistä perustuslakia EU:lle. Yhteisömme on nyt pinta-alallisesti miltei yhtä suuri kuin Kolmas Valtakunta vuonna 1942. Saksa on jälleen noussut tekniikan ja kaupan veturiksi maanosassaan.
Suomelle Saksa on ollut koko itsenäisen historiansa yksi tärkeimmistä kauppakumppaneista, kuten myös Neuvostoliitto ja myöhempi Venäjä. Saksa on uudessa koko maapalloa koskevassa työn uudelleenjaon taistelussa yksi merkittävimmistä Euroopan pelintekijöistä.

Yhtenäisen EU:n tulisi asemoitua USA:n ja tulevan Venäjä-Kiina -akselin välimaastoon yhteiskunnallisena ympäristöarvostajana kehittämään tekniikat ja järjestelmät siivoamaan sen aikaansaamat markkinataloudellisen kulutusjuhlinnan jäljet. … ”

Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Kommentit (26)

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

Mahoutuva jättiläinen. Nuo suuret muuallekin lävittäytyneet kulttuurit pitävät pintansa, eivätkä anna EU:n määräillä itseään, vaan määräilevät sitä. Suomella ei ole siihen joukkoon koskaan mitään asiaa, tuskin pääsisi edes Saksan maakunnaksi. Suomi on alun perin lähtenyt vääriin rulliin.

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/euroopan-norsunraatoneuvosto-ja-sen-ihmioikeustuomioistuin-eit-vaativat-ranskaa-noudattamaan-lakejaan-ykn-lakien-sijasta/

Euroopan Norsunraatoneuvosto ja sen ”ihmioikeustuomioistuin” EIT vaativat Ranskaa noudattamaan ”lakejaan” YK:n lakien sijasta!

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

jatkuu:

"

Euroopan Neuvosto (EN, engl. European Council EC) on kylmän sodan infosotaorganisaatio, jonka tuntematon riviedustaja marginaalisesta jäsenmaasta Tarja Halonen elvytti koomasta 80-luvun taitteessa keräämään jäseniä puolueettomista ja entisen Varsovan liiton maista, joita sitten ”valvottiin” ja ”ohjattiin” Halonen Order -ohjesäännön mukaisesti.

Erityisesti EN tunnetaan ”94 miljoonaa kommunismin poliittisen väkivallan uhrin” SEPITTÄMISESTÄ (Suomen Pilastokeskuksen piereskelemien ja hävittämien, mutta mm. minun talteen ottamieni ”oppimateriaalien” mukaan)  vuonna 2005.

Muodollisesti EN:n organisoima ”Euroopan ihmisoikeustuomioistuin” EIT on yrittänyt tunkea itseään jäsenmaiden ”ylimmäksi (usein neljänneksi) oikeusasteeksi” asioissa, jotka se itse tulkitsee ”ihmisoikeusasioiksi”, ja jotka sitten SEN OIKEUSFILOSOFIAN MUKAAN ”menisivät kaiken muun yli maailmassa”.

”Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) on Strasbourgissa toimiva ylikansallinen tuomioistuin,joka valvoo Euroopan ihmisoikeussopimuksen noudattamista. Ihmisoikeussopimukseen ovat liittyneet useimmat Euroopan valtiot (ks. Euroopan neuvosto), ja se takaa sopimusvaltioiden kansalaisille ja niiden alueella oleskeleville ihmisille ihmisoikeuk- sina muun muassa oikeuden elämään, yksityisyyteen ja omaisuuden suojaan.”

”Euroopan ihmisoikeussopimus” EI ole samaa kuin YK:n Yleismaailmallinen Ihmisoikeuksien julistus, joka ON YK:ssa asianmukaisessa järjestyksessä säädettyä ja sen jälkeen jäsenmaiden valtaenemmistön yleissitovaksi ratifioimaa KANSAINVÄLISTÄ LAKIA eikä mikään pelkkä valtioiden sopimus.  Se ei kuitenkaan kuulu YK:n Peruskirjaan kuten esimerkiksi valtioiden ja kansojen (esimerkiksi saamelaistenkin) oikeudet, ja sen ylin konkreettinen tulkinta kuuluu kansallisvaltioille riippuen näiden muustakin (YK:n hyväksymästä) lainsäädännöstä.

Nämä normistot poikkeavat sekä pykäliltään että koko oikeusfilosofialtaan: Euroopan ihmisoikeussopimus ei varsinaisesti ole perusoikeussopimus vaan oikeistoliberaalin perusvapausteorian mukainen ”perusvapaussopimus”.

Edistyksellinen Ranska on kirjannut YK:n Peruskirjan myös KANSALLISEEN PERUSTULAKIINSA SELLAISENAAN ja on näin ollen sidottu ”fundamentaaliseen tulkintaan” (aina muualla kuten USA:ssa kuolemaan vastoin siis YK:n Peruskirjaa tuomittujen suojelua myöten), ja sitä peruskirjanmukaisuutta valvoo Perustuslakituomioistuin.

TÄMÄ ON NYT JOUTUNUT NAPIT VASTAKKAIN EIT:N JA EN:N ”TULKINTOJEN” KANSSA OMISTA SÄÄNNÖKSISTÄÄN!

EN JA EIT VAATIVAT, ETTÄ KAIKKIA JONKIN UUSLIBERAALIEN PY- HITTÄMÄN OIKEDENKÄYNTIKAAREN HIENOUKSIA NOUDATETTAISIIN ULKOMAISIIN TERRORISTEIHINKIN, mikä mm. YK:nkin mukaan on sekä tarpeetonta että MAHDOTONTAKIN käytännössä. Itse Turvallisuusneuvostokaan ei kaikkia EIT:n_hienouksia noudata julistaessaan kansainväliseksi terroristiksi jonkun tutkinnallisesti sellaiseksi todistetun. YK ei määrää, minkä elimen pitää todeta syyllisyys: tutkijoiden (mm. Venäjä), tuomareiden (mm. Suomi) vai valamiehistön (mm. USA). Se on kansalliseen lakiin kuuluva asia kuten mm. sekin, mitä saa yksityisesti omistaa a) kansalaiset ja b) ulkomaalaiset. Kaikki YK:n hyväksymät sen lakeja kuten Ihmisoikeuksien julistusta rikkomattomat kansalliset lait ovat yhdenvertaisia.

EMMANUEL MACRON! OLETTEKO TE MIES VAI HIIRI !!!???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

[2]

.

Tähän väliin ujutetaan linkki tekstiin, jossa pohditaan Mitteleuropa [5 - Suur-Germania – voit lukea linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/01/germania-haaveillaanko-meilla-suur... – alta koko jutun.

.

” … Eurooppa on ollut filosofioiden ja useiden korkeakulttuurien kehto -

Meidän uutena eurooppafilosofiana olisi tilausta ympäristötavoitteiden harmonisoituminen kunnioitukseen kokonaisuuksia kohtaan. Olisiko sieltä "pimeistä ja vääryyden peittämistä" Kolmannen Valtakunnan joistakin perusperiaatteista ammennettavissa yhteyttä luontoon, terveeseen ruumiinkulttuuriin sekä joukkohenkeen, jossa yhteisöllisyydellä tavoiteltaisiin sellaisia päämääriä, joilla olisi kestävyyden merkkejä - vaikkapa tuhanneksi vuodeksi ymmärtämään, että luonto ei kestä kaltaistamme kulutusta? … ”

Onko EU sittenkin vain maho jättiläinen – joka kuristuu kansallismielisten nousuun?

[ ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/03/eu-maho-jattilainen-virkarollaatto... - ]

EU-Eurooppa puristuu Yhdysvaltojen ja Kiinan väliin. Tosin Ranskan presidentti haluaa erottautua ”de gaullemaisesti” eroon Natosta, Yhdysvaltain kapaloista ja anglo-amerikkalaisten holhouksesta kuin Trumpin ”kaksiprosenttisista” [?] … Elämme jo kiinalaisten vuosisataa [x.
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

molaine
Seuraa 
Viestejä3046

Ilkka Luoma kirjoitti:
[2]

Meidän uutena eurooppafilosofiana olisi tilausta ympäristötavoitteiden harmonisoituminen kunnioitukseen kokonaisuuksia kohtaan. Olisiko sieltä "pimeistä ja vääryyden peittämistä" Kolmannen Valtakunnan joistakin perusperiaatteista ammennettavissa yhteyttä luontoon, terveeseen ruumiinkulttuuriin sekä joukkohenkeen, jossa yhteisöllisyydellä tavoiteltaisiin sellaisia päämääriä, joilla olisi kestävyyden merkkejä - vaikkapa tuhanneksi vuodeksi ymmärtämään, että luonto ei kestä kaltaistamme kulutusta? … ”

Hyvä Ilkka Luoma, tiede-palstahan ei ole bloginjulkaisualusta, enkä ymmärrä miksi jatkuvasti tänne kopioit blogisi tekstejä. Ilmeisesti se kuitenkin ylläpidon mielestä on hyväksyttävää. Pyytäisin kuitenkin näin palstan lukijana, että välttäisit ylläolevan kaltaista pompöösiä kapulakieltä, joka avautuu lähinnä siansaksana. Luettavuus paranisi ja sanomasi tavoittaisi lukijat paremmin, jos omaksuisit ihan tavallisen suomenkielisen viestinnän perusteet. 

Olet muuten jättänyt edelleen selvittämättä, mihin tarkoitukseen keräät palstalaisten ja blogisi seuraajien tunnistetietoja. Olisi rehtiä kertoa tavoitteesi ihan suoraan, kun kerran tähän tarkoitukseen omien sanojesi mukaan käytät ohjelmistoa nimeltä "koodi särki 877". 

Röh

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

[3]

Saksa – eurooppalainen moottori, joka katsoo lopulta itään!

[ 237 lukijakommenttia aiheesta ”Eurooppalainen rauha takautuu Venäjän kanssa - yhdessä

” - ORIG 17.11.2014 linkin ~  http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=589025  - alta ]

Entä nyt – mitä teemme Suomessa, jossa AfD' n ”sisarpuolue” Perussuomalaiset puhdistuneena nostaa nyt päätään – kirkkain sävelin: Isänmaa, suomalaisuus ja reviirien puolustus!

Voisiko Ps määrittää oman ohjelmansa tiukkaan ja yksinkertaisen ymmärrettävään muotoon:

”Jokaisella maapallon ihmisellä on juuri se oikea isänmaa, jossa hän tulee toimeen omalla äidinkielellään” -tässä ei ole rasismia, mutta viesti on selvä – evoluution luoma reviiripuolustus. Onko Ps. presidenttiehdokas Laura Huhtasaari reviiripuolustaja, kuten oppi-isänsä Jussi Halla-aho, tai Hollannin Geert Wilders …?

[1 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/hollantilainen-geert-wilders-on-my... -

[2 ~ https://de.wikipedia.org/wiki/Deutsches_Reich_1933_bis_1945 -

[3 ~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/odotettu-puhe-macron-arvos... -

[4 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005383948.html -

[5 ~ https://de.wikipedia.org/wiki/Mitteleuropa -

EKSTRA

Taisteluni ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/taisteluni.html -

Kun Eurooppa räjähti ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/06/eurooppa-rajahti-75-vuotta-sitten.... -

The End

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

molaine kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
[2]

Meidän uutena eurooppafilosofiana olisi tilausta ympäristötavoitteiden harmonisoituminen kunnioitukseen kokonaisuuksia kohtaan. Olisiko sieltä "pimeistä ja vääryyden peittämistä" Kolmannen Valtakunnan joistakin perusperiaatteista ammennettavissa yhteyttä luontoon, terveeseen ruumiinkulttuuriin sekä joukkohenkeen, jossa yhteisöllisyydellä tavoiteltaisiin sellaisia päämääriä, joilla olisi kestävyyden merkkejä - vaikkapa tuhanneksi vuodeksi ymmärtämään, että luonto ei kestä kaltaistamme kulutusta? … ”

Hyvä Ilkka Luoma, tiede-palstahan ei ole bloginjulkaisualusta, enkä ymmärrä miksi jatkuvasti tänne kopioit blogisi tekstejä. Ilmeisesti se kuitenkin ylläpidon mielestä on hyväksyttävää. Pyytäisin kuitenkin näin palstan lukijana, että välttäisit ylläolevan kaltaista pompöösiä kapulakieltä, joka avautuu lähinnä siansaksana. Luettavuus paranisi ja sanomasi tavoittaisi lukijat paremmin, jos omaksuisit ihan tavallisen suomenkielisen viestinnän perusteet. 

Olet muuten jättänyt edelleen selvittämättä, mihin tarkoitukseen keräät palstalaisten ja blogisi seuraajien tunnistetietoja. Olisi rehtiä kertoa tavoitteesi ihan suoraan, kun kerran tähän tarkoitukseen omien sanojesi mukaan käytät ohjelmistoa nimeltä "koodi särki 877". 

...

Olisiko sinulla jokin ajatus, mielipide tai kommentti, kipakkakin, itse aloitusaiheeseen ... Topic on tarkoitettu keskustelun avaajaksi, nyt sinun kommentti on pikemminkin tyhjää ilmaa - en löytänyt siitä mitään, joka koskettelisi "uutta uljasta Eurooppaa" :) ... Yritätkö uudestaan, vaikka vain lukijoiden iloksi!

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Reiska
Seuraa 
Viestejä5951

Kesti 4 päivää saada tääki blogi-teksti kokonaa tänne.. Onko tullu sellai olo, ettei nää juttus pysy pinnalla, ellet ite tällä kikkailulla aktiivisesti nosta?

Aika hauska muuten, että perustelet Huhtasaarta jonku keksimällä perusteettomalla ajatuksella evolutiivisesta reviiripuolustuksesta, se Laura kun ei moiseen usko. Mut mikäs epäloogisuus tai järjettömyys nyt haittais kun aatteen palo on kova.

Per se

Reiska
Seuraa 
Viestejä5951

Ja toinen hauska kohta kun koitat hivuttaa kolmatta valtakuntaa ja sen vihreitä arvoja, eli koitat salakavalasti luoda mielikuva vihreistä natseina ja et Hitler kuitenki oli oikeastaan ihan hyvä tyyppi, jos haluat Kolmannen Valtakunnan joistakin perusperiaatteista ammennettavissa olevaa yhteyttä luontoon, terveeseen ruumiinkulttuuriin sekä joukkohenkeen.

Oletko vihreä?

Per se

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

Reiska kirjoitti:
Ja toinen hauska kohta kun koitat hivuttaa kolmatta valtakuntaa ja sen vihreitä arvoja, eli koitat salakavalasti luoda mielikuva vihreistä natseina ja et Hitler kuitenki oli oikeastaan ihan hyvä tyyppi, jos haluat Kolmannen Valtakunnan joistakin perusperiaatteista ammennettavissa olevaa yhteyttä luontoon, terveeseen ruumiinkulttuuriin sekä joukkohenkeen.

Oletko vihreä?

.

Osa biosfäärillistä ympäristöä, kuten sinäkin. 

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

molaine
Seuraa 
Viestejä3046

Ilkka Luoma kirjoitti:
molaine kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
[2]

Meidän uutena eurooppafilosofiana olisi tilausta ympäristötavoitteiden harmonisoituminen kunnioitukseen kokonaisuuksia kohtaan. Olisiko sieltä "pimeistä ja vääryyden peittämistä" Kolmannen Valtakunnan joistakin perusperiaatteista ammennettavissa yhteyttä luontoon, terveeseen ruumiinkulttuuriin sekä joukkohenkeen, jossa yhteisöllisyydellä tavoiteltaisiin sellaisia päämääriä, joilla olisi kestävyyden merkkejä - vaikkapa tuhanneksi vuodeksi ymmärtämään, että luonto ei kestä kaltaistamme kulutusta? … ”

Hyvä Ilkka Luoma, tiede-palstahan ei ole bloginjulkaisualusta, enkä ymmärrä miksi jatkuvasti tänne kopioit blogisi tekstejä. Ilmeisesti se kuitenkin ylläpidon mielestä on hyväksyttävää. Pyytäisin kuitenkin näin palstan lukijana, että välttäisit ylläolevan kaltaista pompöösiä kapulakieltä, joka avautuu lähinnä siansaksana. Luettavuus paranisi ja sanomasi tavoittaisi lukijat paremmin, jos omaksuisit ihan tavallisen suomenkielisen viestinnän perusteet. 

Olet muuten jättänyt edelleen selvittämättä, mihin tarkoitukseen keräät palstalaisten ja blogisi seuraajien tunnistetietoja. Olisi rehtiä kertoa tavoitteesi ihan suoraan, kun kerran tähän tarkoitukseen omien sanojesi mukaan käytät ohjelmistoa nimeltä "koodi särki 877". 

...

Olisiko sinulla jokin ajatus, mielipide tai kommentti, kipakkakin, itse aloitusaiheeseen ... Topic on tarkoitettu keskustelun avaajaksi, nyt sinun kommentti on pikemminkin tyhjää ilmaa - en löytänyt siitä mitään, joka koskettelisi "uutta uljasta Eurooppaa" :) ... Yritätkö uudestaan, vaikka vain lukijoiden iloksi!

.

Aloituksen aiheesta on hankala saada tolkkua blogilinkkiesi, ihmeellisten välimerkintöjesi ja mahtipontisen epäselvän kirjoitustapasi vuoksi. Asiaa hankaloittaa entisestään se, että käytät itse keksimiäsi termejä, ilman niiden määrittelyä. Luultavasti minulla on mielipide ja jopa faktaakin aiheesta jota olet tässä yrittänyt lähestyä.

Mutta miten tämä palstalaisten ja blogisi lukijoiden IP-osoitteiden seurailu? Kertoisitko vaikka mistä tuo koodi särki 877-ohjelma on peräisin? Googlella en siitä onnistunut mitään tietoa löytämään. 

Röh

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

molaine kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
molaine kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
[2]

Meidän uutena eurooppafilosofiana olisi tilausta ympäristötavoitteiden harmonisoituminen kunnioitukseen kokonaisuuksia kohtaan. Olisiko sieltä "pimeistä ja vääryyden peittämistä" Kolmannen Valtakunnan joistakin perusperiaatteista ammennettavissa yhteyttä luontoon, terveeseen ruumiinkulttuuriin sekä joukkohenkeen, jossa yhteisöllisyydellä tavoiteltaisiin sellaisia päämääriä, joilla olisi kestävyyden merkkejä - vaikkapa tuhanneksi vuodeksi ymmärtämään, että luonto ei kestä kaltaistamme kulutusta? … ”

Hyvä Ilkka Luoma, tiede-palstahan ei ole bloginjulkaisualusta, enkä ymmärrä miksi jatkuvasti tänne kopioit blogisi tekstejä. Ilmeisesti se kuitenkin ylläpidon mielestä on hyväksyttävää. Pyytäisin kuitenkin näin palstan lukijana, että välttäisit ylläolevan kaltaista pompöösiä kapulakieltä, joka avautuu lähinnä siansaksana. Luettavuus paranisi ja sanomasi tavoittaisi lukijat paremmin, jos omaksuisit ihan tavallisen suomenkielisen viestinnän perusteet. 

Olet muuten jättänyt edelleen selvittämättä, mihin tarkoitukseen keräät palstalaisten ja blogisi seuraajien tunnistetietoja. Olisi rehtiä kertoa tavoitteesi ihan suoraan, kun kerran tähän tarkoitukseen omien sanojesi mukaan käytät ohjelmistoa nimeltä "koodi särki 877". 

...

Olisiko sinulla jokin ajatus, mielipide tai kommentti, kipakkakin, itse aloitusaiheeseen ... Topic on tarkoitettu keskustelun avaajaksi, nyt sinun kommentti on pikemminkin tyhjää ilmaa - en löytänyt siitä mitään, joka koskettelisi "uutta uljasta Eurooppaa" :) ... Yritätkö uudestaan, vaikka vain lukijoiden iloksi!

.

Aloituksen aiheesta on hankala saada tolkkua blogilinkkiesi, ihmeellisten välimerkintöjesi ja mahtipontisen epäselvän kirjoitustapasi vuoksi. Asiaa hankaloittaa entisestään se, että käytät itse keksimiäsi termejä, ilman niiden määrittelyä. Luultavasti minulla on mielipide ja jopa faktaakin aiheesta jota olet tässä yrittänyt lähestyä.

Mutta miten tämä palstalaisten ja blogisi lukijoiden IP-osoitteiden seurailu? Kertoisitko vaikka mistä tuo koodi särki 877-ohjelma on peräisin? Googlella en siitä onnistunut mitään tietoa löytämään. 

...

Kuulostaa tyhjyyden selittelyltä. Odottaisin lukijoiden tavoin itse kommentteja aihealueesta, jonka pitäisi olla kiintoisa ja kosketella meitä suomalaisiakin ... 

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Jakob
Seuraa 
Viestejä2187

molaine kirjoitti:
Mutta miten tämä palstalaisten ja blogisi lukijoiden IP-osoitteiden seurailu? 

IP-osoitteiden seurailu onnistuu hänen omassa blogissaan helposti. Siinä mielessä myös tiedepalstalaisten, että tiedepalstan linkkiä klikanneiden IP on mahdollista erottaa muista hänen blogissaan vierailevista.

Hän ei mielellään keskustele aiheesta koska on vaarana että ihmiset lopettavat hänen linkkiensä klikkaamisen (tämä vaarantaisi kansanvihollisten paikantamisen).

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

Mennään itse topicciin --- 

[2016]

" ... 

EU on liimaamaton liitto – Saksan ja Ranskan tahdosta

Saksa hyötyy liitosta paljon, ja sille on suunnilleen sama onko euro vai Saksan markka. Saksa säätelee läntisen Euroopan taloutta omalla menestyksellä ja heillä on suurin edustusto parlamentissa sekä suurin nettomaksuosuus – alusta alkaen |3.

Saksa johtaa de facto unionia

[ Saksa johteinen liittokunta ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86993-saksa-johteinen-liittok... - ]

Kun Saksa ei saanut haluamaansa Eurooppaa asein, niin nyt se on otettu rahalla, taloudella ja ylivertaisella osaamisella. Saksa on pelastanut ja ”pelastanut” Suomen usein |4, siksipä me vikisemme ja Saksa vie. Hyvä, vai huono - päätä sinä lähtökohdistasi.

Miten Ilomantsi ja EU nivoutuvat yhteen?

[ Ilomantsi … edesmennyt erinomainen lauluntekijä Juice Leskinen ~ https://youtu.be/laCgOcnmLR8 - ]

Ilomantsi on hiukan rumasti sanottuna Suomen takahikiperiferia, ollen kuitenkin lähempänä meitä elättävää luontoa kuin moni muu koko EU – Euroopassa.  EU on taas ideaalikolossi, joka koettaa säätää kaikkia yhtäläisesti ja sulattaa niin Espanjan takahikiperiferiat, Irlannin sateiset nummikylät kuin Italian Sisilian kuivuneet puoliautiokylät ja EU’ n suurkaupungit säännösmuottiin, unohtaen, että ilomantsilaiset ja Sisilian catanialaiset ovat kaksi aivan eri asiaa – siis aivan eri maasta. ... "

~  http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/09/euroopan-unioni-kriisien-ja-hitaan...  - 

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

Reiska kirjoitti:
Kyl mie välil mietin et eletäänkö me samassa maailmassa.

...

Missä maailmassa Reiska luuraa - oletko kovinkin kaukana ;-)  -välillä huumorikommentti ... :-) 

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

tammukka
Seuraa 
Viestejä5949

Vaikuttaa siltä että jotain hämärrää tuossa I. Luoman toiminnassa on. Rekiteröikö hän Venäjään nuivasti suhtautuvia ja lähettääkö tietoja sitten jonnekin ( Venäjä) ? Rikollinen toiminta tässä nyt joka tapauksessa käy mielessä.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5951

Itseasiassa Saksa ja Merkel on ollu todella varovaisia ottamaan johtajan roolia siitä huolimatta, että ovat EU:n suurin kansa ja talous. Toisille tuo väittämä Saksan valtaamasta euroopasta EU:n avulla tuntuu olevan kovin rakas, mut kaikki jäsenet on tehny työtä, että on päässy mukaan. Ja miksei, onhan se järkevämpi tehdä samoja asioita yhdessä, kuin, että jokainen tekis erikseen ja vähän erilailla.

Per se

Reiska
Seuraa 
Viestejä5951

tammukka kirjoitti:
Vaikuttaa siltä että jotain hämärrää tuossa I. Luoman toiminnassa on. Rekiteröikö hän Venäjään nuivasti suhtautuvia ja lähettääkö tietoja sitten jonnekin ( Venäjä) ? Rikollinen toiminta tässä nyt joka tapauksessa käy mielessä.

Kuvittelisin, että olis kiinnostavampi löytää niitä samanmielisiä. Hyödylliset idiootit on hyödyllisiä.

Per se

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

Vuorossa Itävalta, jossa hyvin maahanmuuttokriittinen "äärioikeisto" FBÖ voitti itselleen uusia asemia noin 5-6 prosenttiyksikön voimalla ---

Itävallassakin siirrytään suuren piirun verran lähemmäksi luontaista reviiripuolustusta. Näin kansallisuusaatteen linja jatkaa voittokulkuaan Hollannin, Ranskan ja Saksan perässä. Suomessa uuspersut komppaavat itävaltalaisia reviristejä Halla-ahon komennossa ja Laura Huhtasaaren julkisuudella.

.
~ http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710150181625_ul.shtml -

" ... Vielä varhain maanantaiaamuna oli epäselvää, onko toiselle sijalle nousemassa sosiaalidemokraatit vai äärioikeistolainen FPÖ. ... "

.
FBÖ ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_Party_of_Austria -
.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

Reiska kirjoitti:
Itseasiassa Saksa ja Merkel on ollu todella varovaisia ottamaan johtajan roolia siitä huolimatta, että ovat EU:n suurin kansa ja talous. Toisille tuo väittämä Saksan valtaamasta euroopasta EU:n avulla tuntuu olevan kovin rakas, mut kaikki jäsenet on tehny työtä, että on päässy mukaan. Ja miksei, onhan se järkevämpi tehdä samoja asioita yhdessä, kuin, että jokainen tekis erikseen ja vähän erilailla.

...

" .... Kolmanen kerran Saksa auttoi meitä 1944,

kun marsalkka C.G.E. Mannerheim vaati presidentti Risto Rytiä pyytämään Hitleriltä sotilaallista, taloudellista ja ruoka-apua – apu tuli, Ryti erosi ja Mannerheim irtisanoi Ryti-Hitler sopimuksen – syntyikö tässä petoksellinen pakkotilanne Suomelta Saksan suuntaan – päättäkööt tämän historiantutkijat.

Neljännen kerran Saksa auttoi Suomea taloudellisesti 1994,
[Eläköitynyt valtiovarainministeriön korkein virkamies Raimo Sailas paljasti tämän ”tietäjistä” ensimmäisenä – HS Kuukausiliite 6/2103 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147391-tapaus-raimo-sailas - [US_P/il]

kun rahamme olivat lopussa ja Maailmanpankin holhous kurkisti nurkan takaa; olimme huonommassa tilanteessa kuin Kreikka tänään. Saksalainen pankki järjesti lainoituksen ja velkojemme maksu ulkomaille saattoi jatkua normaalina. Maksoimme myöhemmin sovitusti kaikki velkamme korkoineen Saksaan.

...
Saksa ansaitsee EU-euro-euroopan de facto johtajan tittelin –
[ ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86993-saksa-johteinen-liittok... - US_P/il]

nyt on hyvät keinot vähissä ja niinpä tarvitsemme poikkeustilanteen voimaa ja määrätietoisuutta – olemmehan maailmanlaajuisessa työn uudelleenjaon taistelussa ja Kiina etenee – kaikilla rintamilla. Tuolla rintamalla on syytä olla suomalaisina ja saksalaisina mukana. ... "

Jatkuu ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/11/kayko-euro-eu-saksan-lompakolle.html -
.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat