Seuraa 
Viestejä8013
Liittynyt9.9.2005

Luotettava mielipidetutkimus [1 kertoo Kokoomuksen olevan ykkönen [21,1%]. Keskusta kantaa vastuuta alemmilta kannatusportailta. Keskustan - ja liikkuvat kannattajat varoittavat näiden mielipidetiedustelujen kautta omiaan – antamalla varoituksen – pääministeri Juha Sipilä - ”Terävöitä päämääriä ja pidä linjasi, nyt ei olla liikeyritysjohdossa, ollaan yhteiskuntajärjestelmän johdossa!”
[1 ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005395703.html -


Kokoomus saa perustakseen suuren kannatuksen hyvin toimeentulevilta taseidensa ja maallisen omaisuuden vartijoilta. Omistamiseen on täysi oikeus ja omaa saa jopa muurein puolustaa. Kokoomuksen asennementaliteetti repii yhteiskuntaamme kahtia [2 – olemme jakaantumassa menestyjiin ja syrjäytyviin [3.

Kaikki eivät jaksa oravanpyörässä. Evoluutio ei luo tasavahvaa eloyhteisöä, menestymiserot ovat aina läsnä – evoluutio haluaa kilpailua. (Ääri)tuloerot kasvavat [4 – tähän Kokoomus pyrkii ---

Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Kommentit (4)

Reiska
Seuraa 
Viestejä5296
Liittynyt6.5.2007

Jos Ilkka sai käännettävän, mut darran takia ei jaksanu tehä, nii pisti google translatorin läpi ja viskas tänne, meni sit takas nukkuu..

Per se

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30457
Liittynyt16.3.2005

MooM kirjoitti:
En ymmärrä edes otsikkoa. Mitä sillä halutaan sanoa?

Anna kun arvaan. USA, NATO, Kokoomus ja länsimaalaiset arvot paha, Putin, Pohjois-Korea, Perussuomalaiset ym. jengi arvoineen hyvä.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8013
Liittynyt9.9.2005

[2]

[2 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/kansakuntaa-erottaa-kasvava-kuilu.... -
[3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/yhteisollisyyden-huippuhetki-annet... -
[3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/08/syrjaytyneet-ja-ajelehtivat-nuoret... -
[4 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/vastine-hyvksyyk-peruskansalainen.... -


Tässä kirjoitus vuodelta 2013 kertoo Kokoomusnuorten irtiotoista, kuten aina ennenkin:
[~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/09/papinkaapuinen-rautakypara.html - ]

Kokoomusnuoret peruslinjoilla!

Papin kaapuinen rautakypärä kokoomuslainen a´la Kari *] on menneisyyttä. Kokoomus on toivo ja työmies (millään tavoin tässä halventamalla rehtiä työmiestä) – Kokoomus on myös yleispuolue, joka menetti identiteettinsä 1] ja arvoaatteensa.

Tänään Kokoomus Nuoret ry ottaa irtiottoa nk. ”ukkokokoomuksesta”, jossa virtaa kataismaiset asiasisällöttömät hokemat hyvinvoinnista, työntekemisestä, natotuksesta ja läntisestä itsepintaisuusväittämistä. Kokoomus oli pitkään suurin puolue – nuori puheenjohtaja oli antanut uskoa, voimaa ja tavoitehakuisuutta.

Mersun takapenkki rämetti Kokoomuksen materiaaliseksi kulutusyhteiskuntapuolueeksi, jossa mahtailevat näyttö- ja vertailutalouksien 2] airueet. Kokoomus oli tehnyt suuren harppauksen pois sellaisesta, jossa oli arvot ja aatteet. Nämä arvoaatteelliset karkasivat kalluppien mukaan Keskustaan ja Perussuomalaisiin.

Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat