Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tähän aiheeseen voi kertoa omia kokemuksiaan ja kuulemiaan juttuja, millä tavalla lintuinfluenssa on vaikuttanut arkieloon.

Viimeisin oma kokemukseni:

Ruokalassa oli tarjolla pyttipannua. Ihmettelin ja kysyin, miksi enää ei ole tarjolla paistettuja munia pyttipannun kanssa. Vastaus oli, että ruokalaketjun politiikkaan kuuluu, että kananmunat pitää paistaa kummaltakin puolelta nykyään lintuinfluenssan välttämiseksi, ja kun siihen ei ole aikaa, niin kananmunia ei enää tarjoilla pyttipannun kera. En voinut kun alkaa nauramaan. Mitä ihmettä!?

Onko kellään vastaavia älyttömyyksiä mielessään?

Kommentit (2)

Eräästä kaupasta bongasin ihan tavallisen b-luokan makkarapaketin, johon oli kaupan puolesta lisätty tarra, jossa luki "EI SISÄLLÄ BROILERIA"

Samaisessa kaupassa kanamunien luona oli kyltti, jossa luki jotain kuinka puhtaita ja turvallisia nämä kananmunat ovat.

Naurettavaa.

Poikaystäväni oli kuivattanut pyykkejämme parvekkeella, ja nostanut sitten pyykkitelineen sisään. Minä aloin viikkaamaan vaatteita, tietämättä että ne ovat olleet parvekkeella. Huomasin yhdessä vaatteessa jotain omituista. Katsoin lähemmin, mitä ihmettä se on...kuivunutta pesuainetta? Nuuhkaisin ja samalla tajusin, että tämähän on linnunkakkaa. Hieroin siis periaatteessa linnunpaskaa nenääni. Kyllä on elämä ihanaa. Toivottavasti saan nyt sentään VAIN sen salmonellan.

Tietääkö joku millä linnulla on vihertävää ulostetta?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat