Seuraa 
Viestejä10330

Päättynyt Kiinan kommunistisen puolueen viidessä vuodessa kokouksessaan valitsi entistä suuremmilla valtuuksilla odotetusti nykyisen johtajan Xi Jinping' n johtamaan maailman suurinta valtiota [1 myös (vähintään) seuraaviksi viideksi vuodeksi.

[ … Samalla Kiina ilmoitti tavoitteensa vuoteen 2049 mennessä; aikoo olla kaikin merkittävin osin maailman ”suurin ja vaikuttavin” – erityisesti positiivisen ja harmoniaan palauttavan ympäristömuutoksen osalta – vähentäjänä, koska niin on pakko – olla myös esimerkin näyttäjänä … ]

Meillä lännessä on ongelma – suurempi kuin huomaammekaan. Emme ymmärrä itäisen ajatusmaailman esiinmarssia – omamme puolustamisen itse itsellemme antaman täysoikeutuksen takaa. Meitä suomalaisia helpottaa se, että olemme idän ja lännen vedenjakajalla [2.

Länsi edustaa vajaata 20 prosenttia Maapallon ihmispopulaatiosta. Voimme sanoa rehdisti, että 1900 -luvulla elettiin lännen ja erityisesti Yhdysvaltain vuosisataa – niin hyvässä (jatkuvasti kasvanut maallinen ja kulutuksellinen hyvinvointi) kuin pahassa (liki jatkuvat sodat – kahden ollessa suursotia sekä ympäristökriisi, jopa -katastrofi).


Kuinka aggressiivisesti lännenmies puolustaa arvojaan, vapauttaan ja oikeuttaan puuttua muiden vieraiden sisäisiin asioihin?
[ ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/08/kuinka-agressiivisesti-lannenmies.... - ]

Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat