Seuraa 
Viestejä1

Aloitin juuri tänä elokuussa lukion Helsingin Ressun lukiossa. Ensimmäinen jakso meni aivan surkeasti minulta. Matematiikka, fysiikka ja Äidinkieli laski kysmmenestä kahdeksaan. Biologia ja ruotsikin laski yhdeksään. Lopulta vain saksa ja kuvamataide pysyivät kymmenenä.
Olen tosi pettynyt ja tulevaisuuden suunnitelma menee pieleen. Olenko sittenkin nelosen oppilas?! Ajattelen nyt, että oliko Ressun lukio oikea paikka?

Kommentit (6)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35108

Tuo on ihan tavallista. Lukiossa vaaditaan reippaasti enemmän kuin yläasteella ja monella arvosanat putoavat (minulla se oli kasista kutoseen tai seiskaan paitsi matematiikassa ja luonnontieteissä). Mutta ei hätää. Jos et halua johonkin priimuselvisalalle, pitkä rivi kymppejä ja älliä on täysin turha. Opiskelu alkaa varsinaisesti yliopistossa, joten älä suotta tuhlaa paukkujasi lukiossa tai YO-kirjoituksissa pingottamiseen. Ja yliopistossakin kannattaa pitää mielessä, että työnantajat ovat kiinnostuneet ihan muista asioista kuin kurssiarvosanoista.

Lukiot kai ovat lopultakin aika samanlaisia. Jos vaihdat ressun oppilasaineksen päittäin jonkun ghettokoulun kanssa, veikkaan että parempi porukka repisi ghettokoulussa ällät, vaikka lomauttaisit kaikki opettajat kolmeksi vuodeksi, ja rupusakki pääsisi ressusta rimaa hipoen läpi. Ja suomalaiset yliopistot eivät tietenkään ole kiinnostuneita lukion nimestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä9450

Neutroni kirjoitti:
Käyttäjä4499 kirjoitti:
Hiljaa, trolli.

Joko tiedät kirjoittaja viisi tonnia ja rapioista jotain mitä me emme tai sitten tuo reaktio on hieman erikoinen.

Hän on sama, kuin 5100. Ja sekään ei ole ainoa.

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä9450

Hän on vanha trolli, joka on kirjoittanut tuon tekstin illuusion kiimassa: tämä versio hänestä on nero, nuori lupaus!  Eräässä ketjussa hänellä oli jopa dialogi itsensä kanssa: siinä kyse oli uskosta hänen suureen  ideaansa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat