Seuraa 
Viestejä13878

Raa'at kananmunat on hyvää ja terveellistä kamaa.

Maailman vanhin nainen on syönyt kaksi raakaa ja yhden psistetun joka päivä elämänsä ajan. Muutoin ravinto on yksipuolista.

Raa'at munat menee alas helposti kun ripottelee niiden päälle lasissa pippuri-, tai chilijauhetta, sekä soijakastiketta.
Ei maistu muna suussa jos muna tökkii.

Helppo ja nopee valmistaa. Kolme raakaa munaa aamulla ja päälle banaani nälän poissa pitämiseksi, on hyvä startti päivään.

Kommentit (4)

Punde
Seuraa 
Viestejä2041

Kananmuna on paljon herkullisempi, kun sitä on keitetty kiehuvassa vedessä 2 minuuttia 22 sekuntia.
Ei tarvi mausteita eikä suolaa.
Banaani alkaa närästämään :( minulla.
Miksi se raaka kananmuna on niin terveellinen?
Siitähän voi saada salmonellankin?

Vierailija

Vitamiinit kuolee paistettaessa ja keitettäessä ja ravinteiden imeytyminen raakana on helppoa. Se maailman vanhin nainen ei valittanut salmonellasta. Liekkö joku mielikuvitustartunta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Punde kirjoitti:

Miksi se raaka kananmuna on niin terveellinen?
Siitähän voi saada salmonellankin?

Suomessa salmonellariski kananmunasta on kuulemma varsin olematon. Mutta kananmuna on terveellinen koska kana on ammentanut siihen kaikki ravinteet, joita kananpoika tarvitsee kehittyäkseen kuoriutumiskykyiseksi eläimeksi. Eli periaatteessa aika laajakirjoinen paketti ravinteita. Hyviä proteiineja. Lisäksi munat voidaan olettaa kuuluneen ihmisen ruokavalioon historian saatossa.

Vierailija

Jos haluaa syödä vihanneksia enemmän, kannattaa kokeilla blendaamista. Juotuna saa helpommin alas varsinkin jos löytää hyvän yhdistelmän, voi olla jopa ihan makoisaa. Päärynä-manteli-pinaatti-kookos toimii mielestäni hyvänä pohjana. Siihen voi laittaa ne raa-at kananmunatkin sekaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat