Seuraa 
Viestejä45973

Luin tuota Riimukivien salaisuus-keskustelua ja mieleen tulee Simonahon äänneteoriasta Ior Bockin vastaava teoria. Siinä eri kieliä (suomi-ruotsi-englati) väännetään yhtä "uskottavasti" kuin simonaho tekee. esim perkele / Per Kelasi tyyliin.

Ior Bockhan muistetan lemminkäisen temppelin kaivauksista Sipoon gumbostrandissa. kaivaukset on yhä kesken. Bockilta kun tontti ulosmitattiin velkojen takia. Sen omistaa nyt jokin joogafirma helsigistä.
Bockin tarina päättyi(?) surullisesti kun yksi opetuslapsista puukotti häntä. Mutta kuulemma Bock edelleen opettaa äännejärjestelmää/maailman historiaa Goalla, tosin kovin huonokuntoisena.

Mites on Simonaho, onko Bock tuttu? Mitä mieltä olet hänen äännejärjestelmästään?

Sivut

Kommentit (20)

Loptio
Seuraa 
Viestejä1187
Vibe
Luin tuota Riimukivien salaisuus-keskustelua ja mieleen tulee Simonahon äänneteoriasta Ior Bockin vastaava teoria. Siinä eri kieliä (suomi-ruotsi-englati) väännetään yhtä "uskottavasti" kuin simonaho tekee. esim perkele / Per Kelasi tyyliin.Et muuten ole ensimmäinen, joka tuon yhtäläisyyden huomaa Simo Nahon ja Ior Bockin välillä.

Mutta kuulemma Bock edelleen opettaa äännejärjestelmää/maailman historiaa Goalla, tosin kovin huonokuntoisena.

Missähän päin Goaa, ehkä Anjunassa? Voisi käydä kyselemässä vointia samalla kun käy sielläpäin.

Ior Bockin sadut ovat ihan hauskoja. Esimerkiksi kaikki maailman kansat ovat saaneet alkunsa suomenruotsalaisista. Ruotsi (rootsi->root=juuri, alkukieli) on kaikkien kielien kantakieli. Suomalaiset ovat Bockin teorissa näiden ruotsia puhuvien kuleja.

Bockin teoriassa on myös vinha seksuaalinen pohjaviritys. Jotkut ihmiset ottivat nämä sadut 90-luvun puolivälissä hieman liian tosissaan. Luulisin, että siksi kaikki kääntyi lopulta häntä itseään vastaan.

Bockin saduista on julkaistu myös kirja, Väinämöisen saaga. Kirjoittajan nimeä en nyt muista. Lukaisin sen joskus aikoinaan.

Bock viettää aikaansa nykyään Goalla, Chaporan kylässä. Siellä kaikki suurinpiirtein tuntevat hänet, eli kun sinne menee, ei ole vaikea ukkoa löytää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paitsi että Bock vielä jokin aika sitten asusteli Munkkiniemessä, eikä siellä kylässä, parin avustajan kanssa valtion tuella. Juttelin toisen avustajan kanssa aika pitkän tovin eräs ilta eräässä kuppilassa, aika levottoman "bockilainen" oli maailmankatsomukseltaan...

Onhan niitä pässejä (Bock : Pässi) huomattava määrä;

Pseudotiede ja historia

1.

Historiaa koskevissa osioissa en syvenny yksityiskohtiin, vaan esitän perustiedot joilla on yhteys Raamatun Ilmestyskirjaan. Riippumatta siitä onko uskovainen tai ei, Raamattu on erinomainen lähde kun sen ymmärtää oikein. Se on kirjoitettu huomattavasti viisaammalle ihmiselle kuin se joka kristinuskoa levitti.

2.

Tuomaan evankeliumi; Fariseukset ja kirjanoppineet ovat ottaneet tiedon avaimet ja piilottaneet ne sinulta. He eivät ole astuneet sisälle eivätkä he anna kenenkään muunkaan tehdä niin.

3.

Kansan alkuperä on lukuisissa enemmän tai vähemmän rasistisissa teorioissa osoitettu kaikkialle muualle paitsi sinne missä se todellisuudessa on. Teoriaketju alkaa teorialla ja teoriaketjussa edellinen todistetaan valheeksi uudella valheella. Näin koko teoriaketju koostuu valheista.

4.

Jokainen esitetty teoria on ollut ja on väärä todistus kansastamme. Vaikka teoria on myöhemmin todistettu valheeksi, sinä aikana kun teoria on esitetty aitona ja oikeana historiana, siitä on kehittynyt uskomuksia ja tapoja millä ei ole mitään yhteyttä totuuteen.

5.

Yksikään aikanaan esitetyistä teorioista ei ole kadonnut sen myötä että se on todistettu valheeksi ja lakaistu maton alle, sillä jokainen esitetty valhe on osa historiaa ja osa todistusaineistoa mistä kokonaiskuva muotoutuu. Tieteellinen nimi historian selittämiselle teorioin, sen sijaan että selvittäisi sen, on pseudotiede.

6.

Nykyinen tapa selittää historia sen sijaan että selvittäisi sen on kaikilta osin tuomittava. Sillä samalla tavalla kuin kaikki kristinuskosta kehittyneet muut lahkot, pseudotiede ei kasvata mitään muuta kuin mielipuolisia.

Eli, meillä on kokonaisia Ior Bock -laitoksia.

Matti E Simonaho
Teoriaketju alkaa teorialla ja teoriaketjussa edellinen todistetaan valheeksi uudella valheella. Näin koko teoriaketju koostuu valheista.

Tuo kuvaa todellakin erittäin hyvin sinun omia "tutkimuksiasi".

Matti E Simonaho on tarpeeksi omahyväinen ja täynnä uskoaan, että katsoo olevansa oikeutettu määrittelemään tieteen, teorian ja pseudotieteen uudestaan. Hän käyttää myös valhe-sanaa tavalla ja innokkuudella, jolla kukaan järkevä tieteilijä ei sitä käytä sen enempää kuin totuuttakaan.
Mutta mitäpä tuosta. Hänhän on vain yksi tämän palstan fundamentalistihihhulipelleääliöistä.

salai
Seuraa 
Viestejä7701

No, Matissa on johdonmukaisuutta sentään. On helpottavaa lukea tekstejä, joihin verrattuna oma ajattelu tuntuu järkevältä,

Parempi aina kuin nämä:
Vastaaja_s24fi: Nilljakas idiootti ja öykkäri, spämmäri
HSTa: Dementikko
Aweb: Tyhmä spämmäri
Tuc: Pöyhkeän tyhmä turkulainen
Lassi: Tampio
Puudeli & Salaliitto Co: Totuus on aina jossain muualla ja teillä ei ole taksirahaa sinne (© Jari Tervo).

Näihin tunnelmiin: Hyvää joulua:

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

babun
Se taitaa tosiaan olla ihan tosissaan näitten juttujen kanssa.
Täällä on tosiaankin harvinaisen paljon julkisia epikriisejä kirjoittelevia nettipuoskareita?

Kertokaapas, mitä vikaa on tässä Matin ajatuksessa?

okainen esitetty teoria on ollut ja on väärä todistus kansastamme. Vaikka teoria on myöhemmin todistettu valheeksi, sinä aikana kun teoria on esitetty aitona ja oikeana historiana, siitä on kehittynyt uskomuksia ja tapoja millä ei ole mitään yhteyttä totuuteen.
Onko teille ehkäpä kehittynyt uskomuksia Matista,
vai miten on mahdollista, että te tunnette Matin --paremmin kuin Matti?
Mistä tiedätte, ettei Matissa ole mitään muuta kuin vain se, jonka Te tiedätte hänestä?
Oletteko Jumalia, koska te tiedätte kaiken Matista?

Onko ihan tieteellistä väittää, että ihminen ei ole mitään muuta kuin se, jonka te tiedätte?

Simonaho ei anna tuosta teoria=valhe - vakaumuksestaan mitään kunnollista, puolueetonta tai luotettavaa esimerkkiä.
Hän esim. mielellään korostaa, että ihmisen ja simpanssin DNA on vain 95% samaa, muttei viitsi sanallakaan mainita, että kysymys on nyt koko genomista. 99%:n samanlaisuus, jota hän pyrkii kumoamaan argumentillaan, koskee nimenomaan proteiineja koodaavaa osaa eli geenejä, mikä on paljon merkityksellisempi tieto sukulaisuuden määrittämisen osalta.
Haluaisin hänenkin käväisevän tuolla E&F- osastolla vastaamassa kromosomihaasteeseen.

Lisäksi hänen mielipiteensä on ilmaistu yhtä epäselvästi tai vieläkin epäselvemmin kuin omani silloin, kun ensimmäistä kertaa minnekään nettifoorumille postasin.

Deinonychus antirrhopus
Simonaho ei anna tuosta teoria=valhe - vakaumuksestaan mitään kunnollista, puolueetonta tai luotettavaa esimerkkiä.Se, että teoriaketjussa edellinen todistetaan valheeksi uudella valheella, ja että koko teoriaketju sen myötä koostuu valheista, se riittää. Se on luotettava, puolueeton tieteen vahvistama esimerkki, absoluuttinen totuus joka on sama kaikille ihmisille kaikkalla maailmassa.

Kun kaksi väittelee siitä onko uusi teoria parempi kuin vanha, he väittelevät siitä kumpi valehtelee paremmin; edellisen teorian kehittäjä, tai uuden teorian esittäjä. Toisin sanoen, osa tiedettä on uskontoa ja samalla tavalla kuten eri uskonlahkot ja niiden perustajat, se on uskomusten (väärien käsitysten, valheiden (katso historia)) alkuperä joista m.m. monet sodat, vainot y.m. ovat peräisin historiassa. Se on puolueeton ja luotettava faktatieto joka on sama kaikille ihmisille kaikkialla maailmassa.

Deinonychus antirrhopus
Hän esim. mielellään korostaa, että ihmisen ja simpanssin DNA on vain 95% samaa, muttei viitsi sanallakaan mainita, että kysymys on nyt koko genomista. 99%:n samanlaisuusLöytyy 100% :kin samanlaisuus, mutta se riippuu siitä kumpi etsii; Apina tai ihminen. Apinan opin mukaan me olemme "maasta tulleita ja maaksi jälleen tulevia" kuten se, mutta me emme ole. Ja saman opin mukaan "yhdymme Jeesukseen kun juomme Jeesuksen verta ja syömme Jeesuksen lihaa", mutta se mikä menee suuhun, menee vatsaan ta tulee aikanaan ulosteena ulos. Uloste, on kuten apina; Maasta tullut ja maaksi jälleen tuleva.

Deinonychus antirrhopus
jota hän pyrkii kumoamaan argumentillaan, koskee nimenomaan proteiineja koodaavaa osaa eli geenejä, mikä on paljon merkityksellisempi tieto sukulaisuuden määrittämisen osalta.
.

Tiedoksi vaan, etteivät ne määrittele sukulaisuutta.

Jos maailmankuulu professori ja kaikki maailman palkinnot saanut tiedemies sanoo; "olemme sukua apinalle" (vertaa: "olemme syntyneet syntisiksi ja perisyntisiä"), se ei tarkoita sitä että kaikki ihmiset ovat. Samalla tavalla "olemme syntyneet syntisiksi ja perisyntisiksi" ei koske kaikkia, vaan kyseessä on syntisen ja perisyntisen - maasta tulleen ja maaksi jälleen tulevan pakottama käsite ihmisille jotka ei ole samaa alkuperää kuin se.

Matti E Simonaho
Se, että teoriaketjussa edellinen todistetaan valheeksi uudella valheella, ja että koko teoriaketju sen myötä koostuu valheista, se riittää. Se on luotettava, puolueeton tieteen vahvistama esimerkki, absoluuttinen totuus joka on sama kaikille ihmisille kaikkalla maailmassa.

Kun kaksi väittelee siitä onko uusi teoria parempi kuin vanha, he väittelevät siitä kumpi valehtelee paremmin; edellisen teorian kehittäjä, tai uuden teorian esittäjä. Toisin sanoen, osa tiedettä on uskontoa ja samalla tavalla kuten eri uskonlahkot ja niiden perustajat, se on uskomusten (väärien käsitysten, valheiden (katso historia)) alkuperä joista m.m. monet sodat, vainot y.m. ovat peräisin historiassa. Se on puolueeton ja luotettava faktatieto joka on sama kaikille ihmisille kaikkialla maailmassa.


Olet niin ylimielinen, ettet vaivaudu antamaan yksittäistä esimerkkiä, jota pyysin.
Tieteessä pitää totisesti aina olla kriittinen kaikkea, erityisesti itseään kohtaan (jälkimmäinen on teille hihhuleille kaikkein vierainta). Mutta jos määrittelet luotettavan teorian muuttumattomuuden perusteella (jos nyt oikein sekoilustasi ymmärsin, vaikkei niistä yleensä kukaan ymmärräkkään) niin tiedä, että ihmisen lähin sukulaisuus apinoihin (tai tarkemmin sanottuna ihmisapinoihin, tykkäät näköjään sekoittaa muuttumattomiakin käsitteitä huviksesi) ole koskaan käsitteenä/teoriana muuttunut. Se on ollut sama jo 1700-luvulta asti. Käsitys yksityiskohdista on ainoa muuttunut asia, ei itse havaittu ilmiö. Jos painovoimateoria korvataan jatkuvasti uudella versiolla itsestään, tapahtuuko painovoimalle itselleen mitään?

Matti E Simonaho
Löytyy 100% :kin samanlaisuus, mutta se riippuu siitä kumpi etsii; Apina tai ihminen. Apinan opin mukaan me olemme "maasta tulleita ja maaksi jälleen tulevia" kuten se, mutta me emme ole. Ja saman opin mukaan "yhdymme Jeesukseen kun juomme Jeesuksen verta ja syömme Jeesuksen lihaa", mutta se mikä menee suuhun, menee vatsaan ta tulee aikanaan ulosteena ulos. Uloste, on kuten apina; Maasta tullut ja maaksi jälleen tuleva.

Apinat eivät mitään etsi ja ihminen etsii kiinnostuksen vuoksi. Vertaukset Jeesukseen eivät liity asiaan mitenkään, jos et sitä tiennyt. Yrität vain sekoittaa selviä asioita.

Matti E Simonaho
Tiedoksi vaan, etteivät ne määrittele sukulaisuutta.

Jos maailmankuulu professori ja kaikki maailman palkinnot saanut tiedemies sanoo; "olemme sukua apinalle" (vertaa: "olemme syntyneet syntisiksi ja perisyntisiä"), se ei tarkoita sitä että kaikki ihmiset ovat. Samalla tavalla "olemme syntyneet syntisiksi ja perisyntisiksi" ei koske kaikkia, vaan kyseessä on syntisen ja perisyntisen - maasta tulleen ja maaksi jälleen tulevan pakottama käsite ihmisille jotka ei ole samaa alkuperää kuin se.


Eli kaikki ihmiset eivät ole samaa alkuperää? Johan on perustelematon väiten vailla ensimmäistäkään tukevaa havaintoa.
Ja uskonnolliset jorinat voisit pitää kurissa, ne eivät liity aiheeseen mitenkään.
Kaikilta ihmisiltä kyllä löytyy sama fuusioitunut kromosomi todisteena yhteisestä alkuperästä ja sukulaisuudesta ihmisapinoihin. Et vastannut kromosomihaasteeseen.

Eivätkä viestisi ole yhäkään sisällöltään millään tasolla selkeitä, koska sekoitat toisiinsa ilmiselvästi liittymättömiä asioita samaan tunnepurkaukseen.
Tiede on todennäköisimpien selitysten hakemista havaituille ilmiöille. Sinulla on sille tietenkin jokin itsekehitelty määritelmä, mutta mikä?
Varo toki sanojasi, sillä oikeassa tieteessä on ylimielisyyttä ja pseudotiedettä käyttää valheen tai absoluuttisen totuuden kaltaisia retorisia täyden varmuuden sanoja.

Deinonychus antirrhopus
Olet niin ylimielinen, ettet vaivaudu antamaan yksittäistä esimerkkiä, jota pyysin.On edellisessä viestissäni esimerkki.

Deinonychus antirrhopus
Tieteessä pitää totisesti aina olla kriittinen kaikkea, erityisesti itseään kohtaan (jälkimmäinen on teille hihhuleille kaikkein vierainta).Nimonomaan tieteessä pitäisi olla itsekriittinen, mutta se itsekriittisyys on unohtunut, koska historioitsijoiden teoria perustuu uskontoon ja väärien käsitysten levittämiseen eikä tietoon. Jos jokin, niin se on "hihhulointia" ja pseudotiedettä. Se ei ole teoria, vaan se on totuus ja fakta minkä tiede itse on vahvistanut kuluneen 200 vuoden aikana.

Deinonychus antirrhopus
Mutta jos määrittelet luotettavan teorian muuttumattomuuden perusteella (jos nyt oikein sekoilustasi ymmärsin, vaikkei niistä yleensä kukaan ymmärräkkään) niin tiedä, että ihmisen lähin sukulaisuus apinoihin (tai tarkemmin sanottuna ihmisapinoihin, tykkäät näköjään sekoittaa muuttumattomiakin käsitteitä huviksesi) ole koskaan käsitteenä/teoriana muuttunut. Se on ollut sama jo 1700-luvulta asti.Niimpä. Ja niin on myös käsitys "kuninkaallisesta puhtaasta rodusta joka ei ole sekaantunut toiseen rotuun" 1600-1700 -luvulta peräisin ja siihen uskoo osa tiedeyhteisöä vieläkin. Ainut "kuninkaallinen puhdas rotu joka ei ole sekoittunut toiseen rotuun" on apinat. Ja että yksi niistä kehittyi ja antoi sen toidstuksen kielellisesti ja kirjaimellisesti on faktatieto, minkä muinaiset kirjoitukset vahvistaa.

Deinonychus antirrhopus
Apinat eivät mitään etsi ja ihminen etsii kiinnostuksen vuoksi. Vertaukset Jeesukseen eivät liity asiaan mitenkään, jos et sitä tiennyt. Yrität vain sekoittaa selviä asioita.Vertaukset Jeesukseen nimenomaan liittyy asiaan, sillä jokainen historian professori joka kertoo satuja (teorioita), on verrattavissa jokun hihhuli-uskonlahkon perustajaan.

Deinonychus antirrhopus
Eli kaikki ihmiset eivät ole samaa alkuperää?

Ei ole.

Deinonychus antirrhopus
Johan on perustelematon väiten vailla ensimmäistäkään tukevaa havaintoa. Ja uskonnolliset jorinat voisit pitää kurissa, ne eivät liity aiheeseen mitenkään. Kaikilta ihmisiltä kyllä löytyy sama fuusioitunut kromosomi todisteena yhteisestä alkuperästä ja sukulaisuudesta ihmisapinoihin. Et vastannut kromosomihaasteeseen.

Ihmisistä löytyy kuule yhteys paljon muuhunkin kuin "yhteys apina-ihmiseen". Että yhteyttä apina-ihmisen vaalitaan perustuu uskontoon eikä tieteeseen. Periaatteessa sama kaava kuin että "Kristinusko on suomalaista kansanperinnettä" ja tänään uskotaan että olemme Lutheri(maa)laisia. Nimittäin sen maailmankuulun "puuttuvan linkin" "puuttuva linkki" on sen perimässä. Minun sukupuusa ei roiku yhtään apinaa, siitä minä olen 100% varma. Enkä minä ole syntinen ja perisyntinen (rikollinen, kaikkien lakien rikkoja) enkä maasta tullut ja maaksi jälleen tuleva kuten se, joka esivanhemmilleni käsityksen pakotti; että olemme kuten se.

Deinonychus antirrhopus
Tiede on todennäköisimpien selitysten hakemista havaituille ilmiöille.

Ja niistä "todennäköisimpiin selityksiin" perustuu m.m. useat sodat mitä on käyty ja kaikki "muinaiset kulttuurit ja tavat" joita ei ole koskaan ollut olemassa. Mitään niin epäuskottavaa lähdettä ei löydy kuin "kristinusko ja sivistys" koskien historian kertomista. Molemmat levittää uskottavia teorioita ja niihin uskotaan koska joku "paavali" tai "professori" niin on sanonut tai sanoo.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat