Seuraa 
Viestejä376

Yksi tapa on jakaa ihminen miehiin ja naisiin (karkea jako, eikä edes ole kattava). Sitten on mies+mies, nainen+nainen, mies+nainen/mies, nainen/nainen mies.

Sitten on omassa kehossa oleva väärä sukupuoli, epäselvä sukupuoli , kehossa molemmat sukuelimet, nainen kuka kokee olevansa mies ja päinvastoin.

Kirjo on valtava, joten mietityttää että miksi. On aika ihme, että syntyy naisena tai miehenä. Onko tähän jokin syy. Tietysti evoluutio on ovela, mutta en nyt keksi yhtään syytä, miksi ihmisellä on äärellinen määrä sukupuolia, kun niitä voisi olla vain kaksi.

Kommentit (3)

offmind
Seuraa 
Viestejä19531

_Maligni_ kirjoitti:
Kirjo on valtava, joten mietityttää että miksi.

Ei aavistustakaan, mutta siitä olen melko varma, että jos inhimillisyyden koko kirjo ei olisi kaikin tavoin valtava, niin ihminen ei olisi uutta luova eläin.

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

loimulumo
Seuraa 
Viestejä376

Täytyyhän evoluutiolla olla jokin suurempi viisaus, joka on ollut ihmisellä piilossa.

Jos et ole uskovainen, etkä kukaan muukan horho-ufo, tai joku Vihreä,

pitää sinulla olla jokin ihmetys maailmasta, miksi tähdet ovat tai miksi olen tällä yleensä ja miksi joku on joku ja voiku olla jos ei ole, jos ei ole ihossa kiinni

voiko yleensä olla ilman että on olemassa, voinko olla olemassa yhtäaikaa kun en ole.

Nyt väitän eportodoksisen väitteen.  Kaikki on vain ja aina miten tunnen sinut. Jos en tunne sinua, en ole olemassa etkä sinä.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä59863

"Naiset valitsivat tutkimuksissa voimakkaan miehen miellyttävimmäksi joka kerta – ylipaino ei haitannut, heikkous ja naismaisuus kyllä

Naisia pyydettiin arvioimaan valokuvista miesten torsojen houkuttelevuutta. Jokainen nainen valitsi vahvan miehen vartalon, ei heikkoa.

KOKEESSA 160 naiselle esitettiin valokuvia miehen torsoista, ylävartaloista. Kuvista oli poistettu pää. Naisia pyydettiin arvioimaan kuvan houkuttelevuutta.

Näytettyjen valokuvien yksi ryhmä esitteli yliopisto-opiskelijoita. Toisessa ryhmässä oli miehiä, jotka oli valittu kuviin kuntosalilta. He olivat käyneet salilla 3–5 kertaa viikossa.

Kuvissa esiintyvien miesten voimaa mitattiin. Miehen mitattu voima selitti selvästi parhaiten sitä, miten houkuttelevaksi naiset luokittelivat hänet.

Se selitti tutkijoiden mukaan 70 prosenttia miehille annetuista pisteistä. Jos mies oli pitkä, lisäsi se miehen pisteitä jopa kymmenen prosenttiyksikköä.

MIEHEN YLIPAINO pudotti hiukan pisteitä. Mutta ei paljoa.

”Yllätyimme siitä, kuinka vartalo vaikutti niin paljon”, sanoo tutkimusta johtanut Aaron Sell. Hän on tutkija Griffithin yliopistossa Queenslandissa Australiassa.

”Emme löytäneet yhtään naista, joka olisi mieltynyt enemmän heikkoon tai naisellisempaan vartaloon”, sanoo Sell.

....SAMAT TUTKIJAT aikoivat seuraavaksi selvittää sitä, miksi tutkimukset kasvojen houkuttelevuudesta eroavat. Niissä naiset ovat osoittaneet mieltymystä naismaisiin miesten kasvoihin.

”Näyttää siltä, ​​että naiset analysoivat kasvoja eri tavalla. Me emme vielä tiedä miksi”, sanoo Sell."

https://www.hs.fi/tiede/art-2000005490555.html?utm_campaign=tf-HS&utm_te... ,

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat