Seuraa 
Viestejä10180

Toistaiseksi ulkoministeri ja loikkari Timo Soini (sin.) ilakoitsi, kun Suomi hänen allekirjoituksellaan siirtyi lähemmäksi EU-rakennetta, jossa jengataan Suomea läntisen miehen EU-sotajoukkoihin.

Soini oli ennen oppositioaikanaan ja rakentaessaan puoluettaan vahva EU' n vastustaja - ”Missä EU, siellä ongelma” - nyt berberi pyörähti jälleen ympäri ja Timon myötä allekirjoitettiin jotain hyvää EU' sta -tuumasi Soini.

EU' n yhteinen taistelu- ja sotimisen yhteistoimintakyky on nyt rakenteena edessämme – kuinka kansakuntamme tähän reagoi, kun sille ei ole riittävän selvästi kerrottu, että Nato Euroopassa muodostaa suurimman osan näistä rakennemaista, jotka tavoittelevat kiertotiellä – nyt Suomeakin lopulta Natoon.

Meitä jengataan nyt EU-rakennekiertotietä US sotajohteiseen Natoon, koska kansakuntamme väkevästi vastustaa Natoa |1 – ymmärtäen, ettei täällä meillä idän ja lännen vedenjakajalla voida katsoa turvallisuutta kuten Espanjasta tai Ranskasta ---

~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005448927.html -

Ote:

”Uuden askeleen ottanut puolustusyhteistyö lisää EU:n lujuutta
EU:n yhteinen puolustus etenee kilpikonnan vauhtia, mutta kilpikonnaa vastaan vetoa lyövät ovat hävinneet rahansa monta kertaa … ” -HS

Allekirjoittaneen kommentti ylläolevaan linkkitekstiin:

” ... Ennen puhuttiin Euroopan puolustamisesta, se oli hyvä, mutta huonoksi sen teki se, että siihen rakennettiin vastakkainasettelu Itä-Eurooppaan, sillä Venäjä muodostaa suuren osan Euroopasta. Maantiedon tunnilla opetettiin, että eurooppalaisuutta riittää Uralille asti.

EU' n nykyinen talousmahti Saksa (n kolmas valtakunta) yritti aikanaan 1940-luvulla asein Uralille. Sotaretki epäonnistui pahasti, ja mekin Suomena olimme siinä mukana valtaamassa hävittyä takaisin, korkojen kera.
Nyt puhutaan EU' n sotilasliitosta, joka tarkoittaa käytännössä Natoa, tuota US-sotilasjohteista sotaliittoa, joka käy nytkin sotaa Afganistanissa |2. Tällä Natolla on kaksi pahaa ongelmaa - tänään, sitä johtaa ydinasesuurvalta USA, joka ei ole Eurooppaa ja se, että se rakentaa vastakkainasettelua Euroopan itäosan kanssa, Venäjän, sen toisen ydinasesuurvallan kanssa.

Me Suomena olemme tässä sotapelissä idän ja lännen vedenjakajalla. Suurena vaarana on se, että kohta olemme EU' n eli käytännössä Naton etuvartio ja pahimman konfliktin sattuessa taistelualusta itään! Varsinkin, kun olemme veljeilleet "merta edemmäksi kalaan".

Viisain eurooppalainen puolustusjärjestely on koko Euroopan mittainen, ja tuon tavoitteen puhemieheksi Suomen jos kenen, kannattaa ryhtyä. Pidä ystävät lähellä ja viholliset kaukana, on erinomaisen sattuva hyvin vanha kiinalainen sanonta”

.
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Kommentit (6)

ekavekara
Seuraa 
Viestejä14161

Soinin takinkääntö on hyvä esimerkki siitä, mihin suuntaan Venäjä kehittyy. Soinin EU-kriittisyys on saanut väistyä, kun hän on tajunnut, että EU on paljon pienempi paha kuin autoritaarinen ja aggressiivinen Venäjä. Yksin Suomi ei pärjää, joten parempi liittoutua sama-arvoisen lännen kanssa, kun jäädä Venäjän ikeen alle, jossa toisinajattelijoilla ei ole mitään oikeuksia. 

Punde
Seuraa 
Viestejä2041

Pitäs mennä korjaamaan autoa, mutta kun ei millään huvittas!
Mistähän sitä sais jonninlaista touhu-energiaa, että jaksais viiä näitä rojekteja loppuun asti?
Tai etes jonninverran etteenpäin?
Kaks autua oottaa korjaajaa, pari konepyörää isompia huoltoja, katolla sammalta kohtuuttoman paljon, terassikin on vaiheessa.
Ruohonleikkuritkin vielä pitkin pihaa...
Joo, ei oo tekemisen puutetta!!
Tuolla Ilkalla tuntuu olevan kauheesti aikaa jonninjoutavuuksiin, voiskohan se tulla avuksi? Eli niinku hienosti sanotaan assistentiksi?
Voiha se olla että Ilkka ei oo etes vain yksi henkilö, vaan useampi henkilöä?
Mutta sehän oliski hyvä! Olis usijampi assistentti!!
Vai onko ne jossaki "tehdas-työssä"?
Saiskohan ne vappaata, sillee vuorotellen, että olis mulla se assari kokoajan käytösä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12313

Ilkka Luoma kirjoitti:
Toistaiseksi ulkoministeri ja loikkari Timo Soini (sin.) ilakoitsi

Tämä pseudolause ei ole ymmärrettävää Suomea , joten avausta on turha lukea pidemmälle, ennenkuin kirjoittaja opettelee rakkaan kielemme perusasiat tullakseen ymmärretyksi. Non-senseä voi kuluttaa rajatta viisastumatta piiruakaan. 

Kansan ja lukijoiden keskuudessa onkin herännyt vahva epäilys, ovatko Luoman tekstit automaattikääntäjän tuottamia.

Itse ajattelin tänään, että taidanpa vaihtaa metaboliani.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10180

[2]

Timo Soinin takinkääntöä EU-Brysseliin, jossa istuu myös hänet kaatanut Jussi Halla-aho (ps.)!

[ ~ https://yle.fi/uutiset/3-9929716 - ]

Ote:

”Analyysi: Puolustusyhteistyö sai Timo Soinin kehumaan Euroopan unionia … ”

Allekirjoittaneen kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:

”... Soini pessee itselleen tietä EU-Eurooppaan. Ministeripesti loikkarina lopulta on päättymässä, kuten poliittinen urakin Suomessa. Pakeneeko Timo kohta isänmaastamme, kuten Kokoomuksen Jyri Katainen? Vai oliko takana jokin positiivinenkin puoli?”

Mitä merkitsisi aito eurooppalainen puolustusyhteisö?

[ … saksalais-venäläinen allianssi takaisi täyden täyden rauhan Eurooppaan ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=589025 - ]

Kuten hyvin tiedämme Euroopassa on käyty maailman sotahistorian verisin, tuhoavin ja kuluttavin siviilejäkin tuhonnut sota – II Maailmansodan Itärintaman sota 1941 – 1945, Saksan kolmannen valtakunnan hyökättyä Neuvostoliittoon – me suomalaiset mukana – operaatio Barbarossa. Venäjä ja Saksa tietävät mistä puhuvat – liittokansleri Gerhardt Schröderin aikana juna kulki jo oikeaan suuntaan.

Tuon venäläisittäin Suuren isänmaallisen sodan myötä niin venäläiset kuin saksalaiset ymmärtävät parhaiten, ettei Euroopan sisällä kannata ryhtyä sotaan venäläisiä vastaan. Poistaaksemme tuon vähäisenkin mahdollisuuden on vastakkainasettelu poistettava ja sen myötä vihollismahdollisuus, ja parhaiten se toteutuu yhdessä Venäjän kanssa.

Edellä oleva ei ole yllätys kenellekään, vaan jokainen ajatteleva tietää sen, että kun poistamme viholliskandidaattiuden – poistuu myös sodan uhkakin. Tämä olisi sitä aitoa eurooppalaista puolustusyhteistyötä koko maanosamme eduksi! |3

Toimisiko Suomi puhemiehenä, että saavuttaisimme sen parhaan loppuratkaisun?

Tuon päämäärän toteutumisen jälkeen voisimme keskittyä todellisiin globaaleihin ongelmiin – jopa katastrofin torjuntaan |E - ympäristömme pelastamiseen …

Tähän maailmantuhon estämiseen on avattu professori Eero Paloheimon innoittamana Unite The Armies -hanke, jonne voi kirjoittaa oman kannatuksensa täältä ~ http://unite-the-armies.org/ -

|E ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005449073.html – Tiedemiehet vatroittavat ympäristökatastrofista!

Ote:

” … ”Järjestelmä, joka perustuu jatkuvaan talouskasvuun ei ole kestävä. Ihmisen toimeliaisuudesta johtuvat materiaali- ja energiavirrat, ihmisten resurssien käyttö ja liikuttelu ovat sellaisella tasolla, ettei se maapallon kestokyvyn kannalta voi enää kasvaa. Sen pitäisi pienentyä”, Linnanen toteaa … ” -HS

Allekirjoittaneen kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:

”... Lisää maailmanloppua! Tiedemiehet ovat eri miehiä ja maalaavat Maan loppua, joka on jo maallikonkin tiedossa varmana tapahtumana, ellei aika pysähdy eli liike lakkaa! Itse ihmiskunta kyllä saa suuren osan eliökunnasta nurin biosfääri vastuuttomalla kasvuhoennallaan”

Viitenumerot tekstistä

|1 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/245563-kansakunta-jyrahti-jal... – 186 - (Kansakunta jyrähti – Ei Natoon!)

|2 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/246058-afganistan-vaatii-uusi... – 120 - (Miksi meitä viedään Afganistaniin?)

|3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/05/yhteiseurooppalainen-puolustus-ava... – (Yhteinen puolustus Venäjän kanssa)

.

The End

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat