Seuraa 
Viestejä45973

Tämä voi olla ylihelppo, tai sitten kovin vaikea...

Eli kysymys kuuluupi:"Mitä yhteistä on avattarenani esiintyvillä heeboilla?"

Ensimmäinen oikein vastannut pääsee mun puolesta taivaaseen. Tai helvettiin. Tai kadotukseen. Saa valita. Siis mun puolesta. En mä sitä päätä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

Kumpaakin yhdistää erään ominaisuuden samankaltaisuus, joskin näissä tapauksissa tämän ominaisuuden laatu poikkeaa valtavirrasta. Eivät ole omakuvia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joo.. siinähän on tuo grigerin alieni ja brownin dan.. molemmat sotkee ihmisten elämän perusteellisesti.

Väärä henkilö, valitan. Jos paljastan nimen, niin tehtävä helpottuu liikaa. Sen verran voin vihjata, että kyse on tavallaan aistista, tai yhden aistin ominaisuudesta.

Jep, Armin Meiwes, siitä löytyy mielenkiintoista juttua googlaamalla. Sai muuten kovin monia yhteydenottopyyntöjä, joissa eri tavoin pyydettiin Armin-setää teurastamaan yhteydenottajat ja syömään heidät. Ihmismieli on kummallinen...

EDIT: Yksikin kaveri halusi että hänen päänsä leikataan irti, mutta Armin kieltäytyi, koska kaveri oli liian lihava.

Armitage
Noh, okei, vastaus kuuluupi, että kumpikin on kovin persoja ihmislihalle...

Hmhm... Söikös ne alienit oikeestaan yhtään niistä lahtaamistaan ihmisistä? Loisivat vain.

Muutenkin on ihmetyttänyt tuo alienien energiatalous. Esim. siinä ensimmäisessä elokuvassa otus oli muutamassa päivässä(?) muuttunut oravan kokoisesta nilviäisestä 3 metriseksi korstoksi. Mitä se oli syönyt? Rottiako?

Tollukka
Armitage
Noh, okei, vastaus kuuluupi, että kumpikin on kovin persoja ihmislihalle...Hmhm... Söikös ne alienit oikeestaan yhtään niistä lahtaamistaan ihmisistä? Loisivat vain.

Söivät ja veivät sinne "koteihinsa", johon sitten ne limasivat seiniin kiinni, ja sitten kätöset tulivat ja loisivat. Mutta jos ne tappoi, niin kyllä ne silloin söi, ja jos ei ollu kätösiä läsnä.

Anonymous
Tollukka
Armitage
Noh, okei, vastaus kuuluupi, että kumpikin on kovin persoja ihmislihalle...Hmhm... Söikös ne alienit oikeestaan yhtään niistä lahtaamistaan ihmisistä? Loisivat vain.Söivät ja veivät sinne "koteihinsa", johon sitten ne limasivat seiniin kiinni, ja sitten kätöset tulivat ja loisivat. Mutta jos ne tappoi, niin kyllä ne silloin söi, ja jos ei ollu kätösiä läsnä.

Kyllä ne seiniin limatut oli kaikki eläviä. Nehän olivat tavallaan alienin poikasten "keinokohtuja" - kuolivat vasta poikasen syntyessä rintakehän läpi. En kyllä muista nähneeni yhdessäkään alien-leffassa alienien syöneen yhtään mitään.

Paitsi Alien 3:ssa se nakertaa jotain tyyppiä siellä käytävässä, kun ne yrittää houkutella sen sinne lyijysammioon

Kolmosessa se yks alien söi sitä yhtä tappamaansa heeboa, vaikka näyttikin enemmän että naisi sitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat