Seuraa 
Viestejä4141

Kärkkäinen näkyi ostaneen palstatilaa moneen talouteen ilmaiseksi tulevasta lehdestä.
Yrityssaneerausta valvova lakimies ei liene hyväksynyt henkilökohtaista palstantäytettä yrityksen välttämättömiksi kuluiksi. Ko. henkilön kanssa erimieltä olevat veronmaksajatkin ehkä ihmettelevät, kuinka heidän veroeuronsa mahdollisesti ohjautuvat yrityssaneerauksessa olevan yrityksen lainojen leikkaukseen ja sitäkautta ko. henkilön kasvojenkohennukseen.

Kommentit (1)

jussipussi
Seuraa 
Viestejä62031

"Käräjäoikeus kieltää uusnatsijärjestön toiminnan – Pohjoismainen Vastarintaliike lakkautetaan

Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös tekee mielenosoituksia järjestävän ja uusnatsistista propagandaa levittävän Vastarintaliikkeen toiminnasta laitonta.

Pirkanmaan käräjäoikeus julistaa uusnatsistisen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lakkautetuksi laittoman ja räikeästi hyvän tavan vastaisen toiminnan vuoksi.

Oikeuden mukaan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen räikeästi hyvän tavan ja lainvastainen toiminta on monipuolista ja keskeinen osa sen toimintaa. Yhdistyksen tavoitteet ovat päätöksen mukaan demokraattisten arvojen vastaisia.

Käräjäoikeus katsoo ratkaisussaan, että yhdistys panettelee ja solvaa kansanryhmiä ja levittää vihapuhetta.

Lisäksi oikeus totesi, että yhdistys käyttää väkivaltaa sekä kannustaa kannattajiaan väkivallan ja häirinnän käyttöön viholliseksi väitettyjä tahoja vastaan.

Näin yhdistyksen toiminta ei ole yhdistymis- ja sananvapauden suojan piirissä, sillä se loukkaa muiden perus- ja ihmisoikeuksia, käräjäoikeus katsoo.

Myös Pohjoisen Perinne -yhdistys lakkautetaan

Käräjäoikeus julistaa myös Vastarintaliikkeeseen kytkeytyvän Pohjoisen Perinne-yhdistyksen lakkautetuksi. Oikeus katsoo, että yhdistyksen toiminta on osa rasistista tiedonvälitystä.

Oikeuden päätöksen myötä yhdistys ei saa jatkaa elinkeinotoimintaa eli Magneettimedia-lehden julkaisemista ja verkkokauppaa.

Pohjoinen Perinne on kerännyt varoja Vastarintaliikkeen toimintaan ja julkaissut sen kannanottoja lehdissä.

Yhdistysten lakkauttamista vaati oikeudessa Poliisihallitus, jonka mielestä avoimesti rasistinen ja kansallissosialistista valtiota Pohjoismaihin ajava Vastarintaliike toimii olennaisesti lain ja hyvien tapojen vastaisesti.

Etenkin yhdistysten jäsenten harjoittama väkivalta on Poliisihallituksen mielestä lainvastaista."

https://yle.fi/uutiset/3-9953919 .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat