Seuraa 
Viestejä11393
Liittynyt13.7.2015

Onhan mainoksia tullut eteen. Havahduin vasta, että aika moni käyttää. Hämmästyin. Ajattelin että kyllä kai normaalisti suoli toimii ja paska kulkee ihmisillä. Että nämä on matkailijoiden ja antibioottikuurilaisten spesiaalituotteita, harvoin käytettäväksi. Monet kai käyttävätkin alati. Mutta nyt on aika selvittää palstalaisten totuus. Käytätkö, mitä, miksi, auttaako? Miksi et syö normaalia ja luonnollista ruokaa, jos joudut turvautumaan bakteericoctaileihin? Miksi et sulata itse ruokaasi? Vai onko taustalla jokin sairaus? Kertokaa, en ymmärrä.
http://www.ts.fi/teemat/198263/Loytyyko+helpotus+jogurtista
Taustalukemista ohessa.

Käytätkö ruoansulatusjogurtteja
En
En
62.9%
Tä?
Tä?
25.9%
Juu
Juu
11.1%
Ääniä yhteensä: 27

Sivut

Kommentit (21)

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11393
Liittynyt13.7.2015

Itse en käytä. Syön päivittäin normaaleja hapanmaitotuotteita, joissa ei ole mitään patentoitua tavaramerkkibakteereita ja jotka eivät ole pakattu kirkasväriseen sormustimeen sahramin kilohinnalla. Ei ole tarvetta.

Raspu
Seuraa 
Viestejä13878
Liittynyt12.7.2010

Bakteerimanipulastio on tulevaisuuden bisnes. Luultavasti menee pahasti käteen niinkuin rasvateoriakin.

You have to die few times before you really can live.
- Charles Bukowski

Raspu
Seuraa 
Viestejä13878
Liittynyt12.7.2010

Mä syön nykyisin hyvin vähän maitotuotteita. Joskus normi jukurtin seesamin siemenillä höystettynä.

You have to die few times before you really can live.
- Charles Bukowski

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14391
Liittynyt16.3.2005

Kyllä ruoka sulaa ihan itsestään kun sen ottaa pakastimesta. Voihan sitä hiukan mikrossa auttaa.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

asdf
Seuraa 
Viestejä11743
Liittynyt16.3.2005

En ole koskaan kokeillut. Silloin, kun liikun normaalisti, ruoansulatus toimii ihan fine. Jos vaikka sairastamisen takia liikunta jää väliin, kroppakin toimii kummallisesti. Joskus ummettaa, joskus tulee kaikki saman tien läpi. Maitotuotteita en juuri käytä, paitsi palautusjuoman teen laktoosittomaan maitoon, koska veteen maltodekstriini ja soijaproteiini ei vaan sekoitu kunnolla, vaikka sauvasekoittimella kuinka suristaisi.

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11393
Liittynyt13.7.2015

Raspu kirjoitti:
Bakteerimanipulastio on tulevaisuuden bisnes. Luultavasti menee pahasti käteen niinkuin rasvateoriakin.

Personoitu, tarkoituksenmukainen bakteerimanipulaatio voi olla ratkaisu moniin massiivisiin ongelmiin. Elintasosairauksista ja lihavuudesta lähtien, monenlaisten allergioiden ja yliherkkyyksien hoitoon. Kenties mielenterveysongelmienkin. Tietääkseni on jo riittävästi tutkittua tietoa suoliston bakteeritasapainon häiriöiden negatiivisista vaikutuksista ja jotain kokemuksia myös sen korjaamisesta hoitokeinona. 

Mutta toisaalta näissä suolistojugurteissahan kyse on pikemminkin likimain plasebovaikutteisesta mielikuvamarkkinoinnista ja parhaimmillaan siitä, että karmealla ruokavaliolla oman suolistonsa halvaannuttanut ihminen saa näillä hieman lisäaikaa turmella elimistönsä pahemmin kuvitellen vielä voivansa ylläpitää elämäntapaansa. Otetaan siis perustuote, kuten jugurtti, laimennetaan sitä vedellä, jotta saadaan siitä "juotava jugurtti" ja käytetään universumin yleisimpiin kuuluvien maitohappobakteerien sijaan jotain aavistuksen geenimanipuloimalla viilattua bakteerikantaa, ei siksi että siinä olisi merkittävää eroa muuten, mutta kunhan saadaan sille patentti ja tavaramerkki. Sen jälkeen käytetään miljoona tai pari tuotteistusprojektiin, jossa mainosmaakarit miettivät pää kipeinä sitä, pitäisikö tuotteen nimessä olla Nutri, Sport, Bio, Vita, vaiko Active ja samalla sitten pohditaan sitäkin, mikä laksatiivi tuotteeseen ujutettaisiin tuomaan havaittavia vaikutuksia. Light-versiossa makeutusaine, sokeroidussa versiossa tietysti luumu tai muu kuitupitoinen hedelmä, mutta sitten mahdollisessa luomu-naturalissa voi joutua jo tekemään temppuja. Erittäin tärkeää on myös sommitella pieneen pakkaukseen mahdollisimman isolla se "0%", mitä ikinä sillä kuvataankaan mielikuvissa. Se kuitenkin myy aina, ihmiset eivät juuri mistään ole valmiit maksamaan riemuiten niin paljoa, kuin olemattomasta sisällöstä. "Ei lisättyä.... Ei sisällä... Ilman.... Vähemmän..." ovat aikamme absurdiutta kuvaavia markkinointisloganeita puhtaimmillaan. 

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä10433
Liittynyt20.1.2013

En syö, enkä mitään vitamiini/hivenainepillereitä tms.
Ei terve ja monipuolista ruokavaliota syövä ihminen tarvitse mitään ns. spesiaalituotteita jotta ns. massu toimisi.
Sekin, joka vastannut että syö jugurttia, niin vatsahapponsa pilkkoo senkin ennen suoleen menoa.
Rahat pois kategoriaan kuuluvaa tuommoiset jugurtit ym.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä41743
Liittynyt6.12.2009

Miksi lapsi tulee ulos heti ulosteputken vierestä , yleensä ponnistuksessa yhtä soittoa ulos synnyttävän  kakan kanssa?

Onko siinä joku evoluution prosessin juju vai pelkkää huonoa älykästä suunnittelua?

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11393
Liittynyt13.7.2015

Lasta eikä paskaa, hyvä kysymys. Pitäis kai mennä nisäkkäiden evoluution alkulähteille. Esiäiti lienee ollut muniva, muna-aukkokin on siinä samassa. Kaukainen esiäiti oli kala, munien veteen. Siinä olosuhteessa kakka lienee ollut täysin epäoleellinen seikka.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat