Seuraa 
Viestejä13878

Onko työpaikallasi kahvihuoneilmiö ja osoittaako se laajenemisrn merkkejä? Kärsiikö työt?

Istuuko porukka kahvilla enemmän, pitempään, usrammin. Lentääkö rasvainen ja rasistinen läppä? Siirtyvätkö naiset, homot, lesbot, vierastyövoima ym. vähemmistöt omiin pöytiinsä?

Vituttaako kahvihuoneilmiö vai saisiko se laajentua?
Onko kahvihuoneilmiö virtualisoitunut someen?
Somessa kaffella omassa pöydässä?

Kommentit (7)

Vierailija

En tiedä kärsiikö työt? 1980- luvun lopulla kun palasin siviiliin sivarina niin jo silloin oli joutuminen eristyksiin muista ilmeinen ilmiö. Oli muilla porukkahenki hyvä ja ei oikein olisi tahdottu, että sivarilla on töitä lainkaan.

Ei siinä kai auta nykyisessä työllisyystilanteessa kuin ottaa työhön niitä, jotka ovat sopivan porukkahengen alaisia. Ja laittaa pois työstä ne, jotka kuuluvat vähemmistöihin.

Hyviä työntekijöitä on saatavilla paljon ja mielestäni on turha riskeerata tekemällä työporukasta sellainen, jossa on montaa eri vähemmistöä. Valtaväestön on ensisijaisesti työllistyttävä ja heillä on työmotivaatio ja työkunto usein huippua; varsinkin nuorilla.

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12337

Edellisessä työpaikassa kahvihuoneilmiö oli vakava uhkatekijä. Se laajeni ja laajeni. Pahimmillaan työpäivä oli lähes saumatonta kahvihuoneilua jonka katkaisi ehkä tunnin sessio sähköpostien ja netin parissa. Kahvihuoneilu saattoi nimellisesti siirtyä välillä kokoustilaan naamioituneena palaveriksi ja toisinaan kollegan työpisteen tuntumaan teeskennellen työasioiden läpikäyntiä. Varsinainen kahvihuonetoiminta saattoi haukata kolme tuntia työpäivästä. Saan kylmiä väreitä noista ajoista.

Nykyisin kahvihuoneilmiö ei uhkaa samalla tavoin työntekoa. Kahvihuonetta ei ole ja muutenkin seura on luotaantyöntävää.

I see...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mä luulen että kahvihuoneilmiö tekee pesää hyvin tiedefoorumilla.

Työajalla ryystetään kahvia pölötetään täällä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat