Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Vammaisia syrjitään koulutuksessa
11.5.2006 16:11
Stakesin selvityksessä eriarvoisuutta havaittiin erityisesti koulutuksessa, työllisyydessä ja toimeentulossa.

Sivut

Kommentit (28)

Sen enempää menemättä aloittajan trolliin, niin vammaiset ovat keskimäärin onnellisempia kuin terveet. Muistaakseni heistä oli noin 85% onnellisia, kun terveiden luku oli 60% kieppeillä. Itse olen sitä mieltä, että vammaisten asiat ovat aivan älyttömän hyvät noilla onnellisuuslukemilla. Tasa-arvon nimissä heidän asemaansa pitäisi ennemminkin heikentää kuin parantaa. Jos jokin, niin onnellisuuden pitäisi olla tasapuolinen kaikille.

Vaari
Seuraa 
Viestejä3331
Liittynyt22.3.2005

Vammaisuutta on monenlaista. Määrittelee sen sitten niin tai näin, niin sitä löytää aina itsestään, ellei sitten ole sillä tavalla vammautunut ettei kykene hyväksymään itseään sellaisena kuin todellisuudessa on. Tähän yleiseen vammaan liittyy radikalisoituneessa vaiheessa myös naurettava kyvyttömyys itsekritiikkiin. Paradoksaalista, mutta selittyy sillä että kompensoidakseen vammansa aiheuttamia haittoja asianosainen kehittää jo lapsuudessaan alati syvenevän, hilpeän riippuvuuden luulotetulle virheettömyydelleen. Mitä suurempaa omnipotenssia nuoruusikään ehtinyt osoittaa ilmaisussaan, sitä heikommaksi ja uhatummaksi hän itsensä tuntee. Monet eivät saavuta aikuisikää ennen kuin heidät tapaa ontumassa tai nojaamassa sisäisesti neuvottomina rajoittuneisiin, ennaltaelähtäneisiin mielipiteisiinsä. Tyypillisimmillään tällainen vammaisuus tulee näkyväksi Internetin kasvottomilla keskustelupalstoilla joita eri tavoin toiminta-, vuorovaikutus- ja ilmaisurajoitteiset ihmiskunnan todelliset vähäosaiset ruuhkauttavat kuin raatomadot joukkohautaa. Menetettyään jo kaiken, he eivät ymmärrä että heidät tunnistaa parhaiten juuri silloin kun ovat ilman kasvoja. He eivät fundamentaalisessa oikeassa olossaan ole mitään mieltä eivätkä he näytä miltään vaikka alleviivaavat pukeutumistaan ja käyttäytymistään keskustelupalstojen muodostaman matrixin ulkopuolella kuin fluorisoivat huutomerkit neonvaloissa. He ovat todellisia väliinputoajien laiminlyötyä pintasakkaa, vaahtoa, saavuttamattomien tukien ja etuuksien kirjoittamattoman normiston painovirhe. Heidän tulevaisuutensa sulkeutuu heidän takanaan kun he kiertyvät kouristuksenomaisesti itsensä ympärille yhä tiukempaan umpimielisyyden solmuun, menettävät viimeisenkin liikkumatilansa ennen kuin kaatuvat rujojen asenteidensa päälle ja laskevat niihin alleen kykenemättöminä päästämään ainottakaan järkevää äännettä, kirjoitetuista sanoista unta näkemättäkään. Mieltä vailla tämä sääliä herättävä lauma yskii joten kuten elämänsä loppuun ja katoaa viimein kenenkään huomaamatta hajujensa varjoista siihen ainoaan pelastukseen jota kohti he huomaamattoman elämänsä kuvitellussa loistossa ovat pinttyneellä väärässä olemisellaan kurottaneet. Syntymästään asti näitä vammaisia on yhdistänyt se mikä meidät muut heistä erottaa: koomillisen kovaääninen olemassaolemattomuus. Kuollessaan tai kadottuaan keskustelupalstalta he saavuttavat ikävystyttävän kliimaksinsa joka ei saavuttamista kaivannut: heistä tietämättömäksi jääneen ympäristön tietoisuuden siitä että heitä ei ole.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Vaarin teksti, panipa sukat pyörimään jaloissa.....
Minulla on 23v. tytär työskentelemässä lähihoitajana aika ankarissa oloissa kehitysvammaisten parissa. Hänen osastollaan psyyken ongelmat kuuluvat kuvaan. Ovat yksin yökkönä osastollaan. Nuorta, kaunista ja ennenkaikkea rakasta tytärtäni on useamman kerran kuristettu, lyöty, pahoinpidelty työtehtävissään. Siitä huolimatta hän ajattelee tekevänsä tärkeää työtä. Hän on rohkea. Ja voimakas.Kertoo pelkäävälle vanhemmalleen pystyvänsä selviytymään. Ja selviytyy. Muuten en jaksaisi elää.

Vaarin tuotos on upea.
Vain joku kirjailija tai runoilija kykenee tuohon.
Ei kukaan muu voi tuottaa tuollaista tekstiä.
Sen voin sanoa, koska ikäni olen rakastanut kirjoitettua kieltä ja suomea.
Herätys, Mummo, Vaarikin on hereillä.

lintti
Vaarin teksti, panipa sukat pyörimään jaloissa.....
Minulla on 23v. tytär työskentelemässä lähihoitajana aika ankarissa oloissa kehitysvammaisten parissa. Hänen osastollaan psyyken ongelmat kuuluvat kuvaan. Ovat yksin yökkönä osastollaan. Nuorta, kaunista ja ennenkaikkea rakasta tytärtäni on useamman kerran kuristettu, lyöty, pahoinpidelty työtehtävissään. Siitä huolimatta hän ajattelee tekevänsä tärkeää työtä. Hän on rohkea. Ja voimakas.Kertoo pelkäävälle vanhemmalleen pystyvänsä selviytymään. Ja selviytyy. Muuten en jaksaisi elää.

Mikä sekoilu on iskenyt ihmisiin?? Vankimielisairaalassa potilas hakkasi ystäväni, joka oli siellä töissä. Jätkä jäi puoleksi vuodeksi sairauslomalle. Ei palannut enää sinne töihin. Miksi VAMMAISIA SÄÄLITÄÄN? Vammanen hakkaa ja hoitajat taputtavat käsiä yhteen: hyvä, hyvä! Vammainen on vaarallinen otus, monelta vammaiselta puuttuvat normaalin ihmisen toiminta vietit. Vammainen toimii usein eläimellisten akresioiden vallassa ja on vaarallisempi kuin monet murhaaja-vangit.

Vammainen on samanlainen ihminen kuin kuka tahansa. Jos vammainen käy hoitajaan käsiksi, niin ei kun turpaan vaan vammaista että tukka lähtee päästä. Työntekijällä on oikeus puolustaa itseään. HOITAJAT: Vaatikaa korvauksia oikeusteitse teitä pahoinpidelleiltä VAMMAISILTA ja näin osoittakaa heille, että vammailun varjolla tehdyt rikokset eivät kuittaannu SÄÄLILLÄ, per**e

lintti
Mielestäni risat ei ollut miettinut kovin pitkälle ajatustaan.

Tiivistettynä tarkoitan: Vammainen raiskasi hoitajan. Hoitaja jaksaa ja antoi anteeksi, vammainen selvisi rikoksesta SÄÄLILLÄ.

Vammainen kuristi hoitajaa. Hoitaja selvisi verinaarmuilla ja niskakivuilla. Ei oikeuteen. Hoitaja jaksaa sääliä VAMMAISTA.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat