Seuraa 
Viestejä344

Jos haluat suojella lastasi vakaumuksesi vastaiselta sukupuoliopetukselta koulussa, niin nyt siihen on mainio mahdollisuus. Aitoavioliitto.fi sivustolta linkistä "Materiaalit" voit tulostaa lomakkeen toimitettavaksi koulun rehtorille.
Lomakkeen otsikko on: "Vanhempien kannanotto sukupuolikasvatukseen." Teksti kuuluu seuraavasti:

Kiellämme lapsen osallistumasta uskonnon ja omantunnon vapauslain perusteella koulussanne mahdollisesti järjestettäviin Setan vierailutunteihin. Kielto koskee myös opetusta, mihin käytetään tietoa sukupuolesta Opetushallituksen laatiman `Tasa-arvotyö on taitolaji`-oppaan pohjalta. Lapsemme vanhempina emme hyväksy, että opetetaan sukupuolia olevan enemmän kuin kaksi (s.67), että jokaisella on oikeus itse päättää, mitä sukupuolta hän on (s.13), tai että `sukupuolisensitiivisyyteen` vedoten kieltäydytään käyttämästä nimityksiä tyttö ja poika (s.68).

Sukupuolia on kaksi, mies ja nainen. Samoin tunnustamme biologisen tosiasian, että lapsen sukupuoli todennetaan syntymän yhteydessä. Sitä ei voi määritellä oman kokemuksen tai tuntemuksen perusteella.

Lapsemme vanhempina meillä on oikeus tietää sukupuolikasvatuksen sisällöstä koulussanne. Jos opetus poikkeaa vakaumuksestamme, esitämme, että lapsellemme järjestetään muuta opetusta eri tilassa kyseisen oppituntien ajaksi.

Pyydämme koulua myös kunnioittamaan avioliitto-käsitystämme, minkä mukaan avioliitto on edelleen vain yhden naisen ja yhden miehen välinen liitto. (Loppu)

Lisäksi lomakkeessa on lainauksia Euroopan ihmisoikeussopimuksesta ja perustuslaista sekä kohta päivämäärälle ja allekirjoituksille. Vastaavanlainen lomake on tulostettavissa myös päivähoidossa olevia lapsia varten.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat