Seuraa 
Viestejä2260
Liittynyt3.10.2007

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711252200560243_u0.shtml

Ajatus on periaatteessa kannatettava, mutta kuinkahan moni kokki tai leipuri repii pelihousunsa, kun jokaiseen leipomoon (mukaanluettuna kauppojen paistopisteet) ja pienimpäänkin ranskalaisia myyvään nakkikojuun tulee värkartat perunoiden kypsyysasteen määritystä varten.

Lisäksi raaka-aineiden täytyy olla sellaisia, joissa akryyliamidin esiasteiden, kuten pelkistävien sokereiden (fruktoosi ja glukoosi) ja asparagiinipitoisuus on pienin alueellisissa olosuhteissa. En tunne perunalajikkeita kovinkaan hyvin, mutta kaiketi tämä lajikekysymyskin nostanee esim. ranskalaisten valmistuskustannuksia?

Kommentit (4)

NytRiitti
Seuraa 
Viestejä2659
Liittynyt12.9.2012

Toi on kyllä karmeeta,  äiti joutuu lapsilleen sanomaan väärän värisistä perunoista, "Tänään ei syödä ranskalaisia vaan belgialaisia perunoita."

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat