Seuraa 
Viestejä10020

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711252200560243_u0.shtml

Ajatus on periaatteessa kannatettava, mutta kuinkahan moni kokki tai leipuri repii pelihousunsa, kun jokaiseen leipomoon (mukaanluettuna kauppojen paistopisteet) ja pienimpäänkin ranskalaisia myyvään nakkikojuun tulee värkartat perunoiden kypsyysasteen määritystä varten.

Lisäksi raaka-aineiden täytyy olla sellaisia, joissa akryyliamidin esiasteiden, kuten pelkistävien sokereiden (fruktoosi ja glukoosi) ja asparagiinipitoisuus on pienin alueellisissa olosuhteissa. En tunne perunalajikkeita kovinkaan hyvin, mutta kaiketi tämä lajikekysymyskin nostanee esim. ranskalaisten valmistuskustannuksia?

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat