Seuraa 
Viestejä1616

Olen nyt muutaman päivän tutkinut näitä ja mielestäni historian suurimpia pyramidihuijauksia. Uusia kryptovaluuttoja syntyy kuin sieniä sateella, toki saattaa saada lyhyellä tähtäimellä voittoa, mutta kun bitcoin lässähtää, niin vetää muutkin alas. Louhiminen vaatii aina enemmän ja enemmän laskentatehoja ja lopulta yksityiset ihmiset eivät enää voi louhia ja on vain muutama epäluotettava louhija. Toki voisi ottaa siirrosta aina maksun, mutta lopulta hajoaa omaan mahdottomuuteensa. En enää tässä vaiheessa lähtisi mukaan touhuun.

Ovatko kryptovaluutat suuri pyramidihuijaus ?
Ei.
Ei.
59.2%
Kyllä.
Kyllä.
40.7%
Ääniä yhteensä: 113

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Kyllä äistä kaatuu valtaosa.

Bitcon kaatuu varmasti.

Krytovaluutta tulee, mutta ei niin että sillä voi normi ihminen tehdä mieletöntä bisnestä. Uskon että digiraha tuulee pankkien ja valtioiden yhteisellä sopimuksella.

Ei hakkerirahalla.

Vierailija

Olen siinä käsityksessä, että jokainen bitcoinin hippunen voidaan jäljittää niihin alkuperäisiin bitcoineihin. Tämän vuoksi tarvitaan yhä enemmän laskentatehoa, mitä enemmän ihmiset käyttää bitcoinia, sitä enemmän joutuu käyttämään laskentatehoa.

Täällä joku fiksu matemaatikko vois antaa ennusteen, milloin tulee mahdottomaksi.

Alkaa kuulostaa kaaosteorialta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä35095

Raspu kirjoitti:
Uskon että digiraha tuulee pankkien ja valtioiden yhteisellä sopimuksella.

Käytännössä raha on ollut digitaalista jo kauan. Ei sillä ole vastineena enää edes seteleitä mistään arvokkaasta puhumattakaan.

Vierailija

Neutroni kirjoitti:
Raspu kirjoitti:
Uskon että digiraha tuulee pankkien ja valtioiden yhteisellä sopimuksella.

Käytännössä raha on ollut digitaalista jo kauan. Ei sillä ole vastineena enää edes seteleitä mistään arvokkaasta puhumattakaan.

Tää järjestelmä tullee myös muutoin muuttumaan. Pankeille tulee kilpailijoita.

Jopa nyt ihmiset siirtävät digirahaa talteen säästökassoihin.

OJP.
Seuraa 
Viestejä1173

  - Niin, jokainen sijoittahan saa tehdä ...euroillaan - taaloillaan - punnillaan  mitä mieleen juolahtaa.

-Aikoinaan kuuntelin  metsäteollisuus - yhtriöiden rahoitusjohtajien  puheita ... suoritetusta vakluuttaterminoinneista  paperi - sellu- ja sahatavara kaupassa.

-Elettiin sitä aikaa 1970 - 80  lukua, jolloin  metsäyhtiöiden kannattavuutta  kohennettiin markan  devalvoinneilla suhdannevaihtelyuiden niin vaatiessa.

---Ajat ja toimintamallit  rahamarkkinoilla ovat siitä muuttuneet monimuotoisemmiksi ja riskihakuisiksi tuottovaihtoehtoja  kehiteltäessä  Kehityksen  vaikuttaa Keskuspankkien  rahapolitiikka  ,  massiivisista  bondien -. valrionvelkakirjojen  osto - ohjelmat ja alhainen keskyspankki korko , jotka siis lisäävät  ...likviidien varojen -  eri valuutojen  volyymeja 100 - 1000 mrdien mittakaavassa kv. rahamarkkinoilla.

-  Niin, käsitykseni on  että  em. bitcoin - valuuttaterminointi  asettuu riskianalyysissä sinne  90 - 100 %  tappioriskikategoriaan. 

-  Osakemarkkinoilla harrastetun ns. yön yli  spekulaatio -  - eri aikavyöhykkeillä  - futuuri -  valuutta - terminointi   -   bitcoin spekulaatiossa ,

--  Korkealla sijoittaja  riskitasolla  terminoinnin   -  pyramiidi huijauksessa  pikavoittot  olisivatkin mahdollisia varsinkin  rikollisen rahan  liiketoimissa. En suosittele  em. bitcoin projektiin - huijauseen osallistumista.

-

Osmo, Otto, Juhani Päivinen

OJP.
Seuraa 
Viestejä1173

  - Jatkan hieman kommenttiani;

    Mitä ovat kryptovaluutat, kuten bitcoin ?

Jos ostit  5 v sitten 200 kryptovaluutta bicoinia on sen   laskennallinen arvo voinut teoriassa  kohota eksponentiaalisesti, koska  bitcoinin kysyntä on  ict - laskentapalvelujen  kysyntä korreloi  markkinoilla lisäarvoon.

--Mitään realitaloudellista,  siis kirjanpidossa -  taseissa  markkinoilla hinnoiteltua   - varijen , omaisuuden  siis   kryptovaluutta bitcoinin  sijoitus - pääomana ole olemassa vakuutena.

--Ratkaiseva kysymys on siinä miten kv.  rahamarkkinat ja pankkisektori  suhtautuvat  bitcoin  spekulaation  kysynällä aikaan saatuun arvon nousuun on  Jos realisointi  kryptovaluutta pelissä olisi  pankkisektorin avulla mahdollista niin voimme heittää jäähyväiset  rahoitusmarkkinoiden  nykymuotoiselle vakaudelle.

Osmo, Otto, Juhani Päivinen

OJP.
Seuraa 
Viestejä1173

-  Mikäli olen oikein ymmärtäny t kryptovaluutta,  bitcoinin  perustaja tahot ja heidän   tilastolliset  omistusosuudet vaihtelevat nykytilanteessa 0.3 ---0,7 % osuuksiin optimoituina  bitcoin volyymmeina. 

--Omistukset on hinnoiteltu US - dollareissa , vaikka mitään  kv. tilintarkastus , IFRS  - standardien mukaista kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä  ei tiettävästi  julkaista, joista ilmenisi  eksponentiaalisen markkina arvon hinnoiteltu sekä  taseen  käyttö- vaihto-. rahoitus - omaisuus ja mahdolliset US - dollari  velat. 

Homma on ns ilmassa ja perustuu  siihen, että  esim Cryptocardia - luottokorttia  voi osapuolten  sopimuksen mukaan käyttää  luotollisena maksuvälneenä.

--Pankkitarkastus viranpmaiset seurannevat tilanteen  rahamarkkinalakien ja säädösten mukaista spekulaatio  kehitystä.

Osmo, Otto, Juhani Päivinen

James Randi
Seuraa 
Viestejä338

Olen ennustanut, että vuoden viiva kahden viiveellä Bitcoinin arvo asettuu lähelle nollaa.

Mutta kun dollarin, euron, punnan, ruplan, ..., reaaliarvona ei ole mitään muuta kuin paperin arvo, niin mitenkäs niille käy? Asettuuko ne käypään paperin arvoon?

Ennen rahan reaaliarvona säilytettiin käypä kasa kultaa. Nykyään ei enää. Ja jotta pyramidihuijaus voi jatkua paperirahalla, täytyy maailmantalouden kasvaa. Se kuuluisa shakkilauta, jonka ensimmäiselle ruudulle laitetaan yksi jyvä, seuraavalle kaksi, ..., jne. Jossain vaiheessa feedback kaatuu omaan mahdottomuuteensa.

-> seuraa, että teollisuus ei enää kannata, koska hyödykkeistä ei makseta muuta kuin paperin arvo painossa, jne. Koko maaimantalous kokee todella synkän maanantain.

---Mielestäni seksuaalisesta suuntautumisesta ei ole kysymys vaan Randin taustasta.Toisen maailmansodan aikana Randi tuli persraiskatuksi natsien toimesta jonka seurauksen Randi traumatisoitui ja lähti myöhemmin siitä selvittyään omalle "kostoretkelle" harjoittamalla samanlaista toimintaa alaisiinsa ja lähipiiriin. Randi miljoonan taalan "kostoretki"

---Paljastan matemaattiset valheesi!

James Randi
Seuraa 
Viestejä338

Kirkon toiminta mm. koulujen tukemisessa lopetetaan Sierra leonessa, koska "bisnes ei ole riittävän tuottoisaa". Kaikki osapuolet - jopa avustusjärjestöt - ajattelevat vain toimintansa tuottoa ja pelaavat sillä. Näin ollen, koska nenäpäiväkeräykselle ei ole tuottoisaa bisnestä ihmisten auttamisessa, rahat sijoitetaan pörsseihin.

---Mielestäni seksuaalisesta suuntautumisesta ei ole kysymys vaan Randin taustasta.Toisen maailmansodan aikana Randi tuli persraiskatuksi natsien toimesta jonka seurauksen Randi traumatisoitui ja lähti myöhemmin siitä selvittyään omalle "kostoretkelle" harjoittamalla samanlaista toimintaa alaisiinsa ja lähipiiriin. Randi miljoonan taalan "kostoretki"

---Paljastan matemaattiset valheesi!

Trash
Seuraa 
Viestejä2230

Vainaja kirjoitti:
Ennen rahan reaaliarvona säilytettiin käypä kasa kultaa. Nykyään ei enää.

Nyt kassakaapissa on kullan sijaan velkakirjoja. Arvokasta tavaraa jos vain asiakkailla on velanmaksukykyä.

Vierailija

Niin bitcoinin kanssahan se prosessointiteho kuluu sha:n bruteforcettamiseen. Fiksumpaa olisi jos johonkin syöpätutkimukseen osallistumalla tjsp heruisi niitä bitti-kolikkoja jokin määrä.

OJP.
Seuraa 
Viestejä1173

      -  Suosittelen  Talous - Sanomien  juttua: GnS - Economicsin analyysiä ;

Maailamstalouteen tulossa täysi myrsky. Viisi syytä  markkina -talouden

täydelliseen romajdukseen. T-S. 20.12.2017.

Osmo, Otto, Juhani Päivinen

OJP.
Seuraa 
Viestejä1173

    -  Talous - Sanomien ,S -M Economicsin   ensimmäinen  pointti analyysissa ;

---Keskuspankit ovat tominnallaan (rahapolitiikallaan)  aikaansaaneet em. rahamarkkinoiden ..Kupla kehitykse.n .Talous - historia toistaa siis  itseään.

--  Mouskautta ovat ylläpitäneet  velkakirja ostojen volyymit  EKP:ssä kuin Fedissä  jne .. Keskuspankkien - 0...+0.9  - 0.0  -1.0  Keskuspankkikorko  pankkisektorille ja rahamarkkinoille  on  ruokkinut  ... globaalia osake-sijoitus arvojen ja markkinoiden hintakuplan kehitystä ...Vrt  mm.  Wall Steetin osakeindeksien kehitys  vv. 2010  - 2017.  tai Helsingin  pörssin indeksien kehitystä.(Wall Street Journal)

--Bondien , valtion ja monikansallisten  yritysten  velkakirjojen ja  osakkeiden   ...riskitasot  ovat  em.  analyysin mukaan ....``sosialisoitu``. 

--- Kiinan  julkisen sektorin velkavolyymi  on tiettävästi  luokkaa ..500 %  Kiinan nykyisestä Bkt:stä ? Seuraukset ?

--USA:ssa  äsken  senaatissa hyväsytty  ..yritysten  veronalennus 20%  tuloverojen alennukset   merkitsevät  USA;n  bruttovelan  kehittymistä  virtuaalisiin mittasuhteisiin. Valtion  v elka volyymin  luokassa  bilj.US- dollareina.

--  Merkitsee  muuttumista ...irrationaaliseksi ...siis ei enään    rahapolitiikan keinoin  hallittavaksi. Todennäköinen  kehitys on  tyyliin  v. 2008 investointipankki  Leehman - Brothersin   suunniteltu korjaus liike konkurssien ja  luottotappiuoden  realisoitumisen kautta tunnettuine  seurauksineen . --Maksumiehinä ja velkakaaokseen  joutuivat  asuntovelalliset, yrittäjät,  palkansaajat ja piensiojoittajat.

--On siis ajan kysymys, kun merkittävät  maailmantalouden osake yms .sijoittajat (eläke-yhtiöt, raaka-aineista tuottoa hankkineet  valtioiden  sijoitusrahastot ,  vakuutusyhtiöt jne)..alkavat ns. merkittävillä  korjausliikkeillä  realisoida  sijoitus ja osakeomistuksiaan.

-- Pörsseissä osake - kurssien syöksykierre  kiihtyy ja kaaos  raha- ja sijoitusmarkkinoilla on valmis dramaattisine seurauksineen pankki- ja yritys-sektoreilla  reali -  maailmantaloudessa.

--Näin syklisesti  globaali sijoitus -  pääoma vetoinen  markkinatalous  nykyään  toimii ja uudistuu kriisien kautta.

- Julkisen sektorin -demokraattisten  päätöksentekijöiden rooli on jo vuosia ollut lähinnä .... passiivisen sivustaseuraavan  tarkkalijan rooli, koska mitään globaalia ohjausta, pelisääntöjä ei ole kyetty monenlaisista uhkakuvista huolimatta aikaan saamaan.

-Poikkeuksena Pariisin ilmasto - sopimus joka ei sekään koske kaikkia osapuolia.

Osmo, Otto, Juhani Päivinen

jussipussi
Seuraa 
Viestejä61800

"20 000 suomalaista mukana – Yle: Onecoin-päämaja ratsattu

Kaikki kiiltävä ei ole kultaa eikä kaikkiin kryptovaluuttoihinkaan kannata rikastumisen toivossa kajota. Esimerkiksi monen suomalaisenkin pään on pannut pyörälle onecoin, jonka tarina alkaa olla loppupistettä vaille.

Ylen ruotsinkielisissä uutisissa kerrotaan, että viranomaiset ovat ratsanneet onecoin-päämajan Bulgariassa. Paikallisten lisäksi operaatioon osallistuivat Saksan poliisi sekä Europol.

Näyttää siltä, että toiminnan päätekijät ennättivät karistaa Bulgarian tomut jaloistaan ennen ratsiaa.

Onecoin nousi esiin vuonna 2015. Monet ovat pitäneet sitä alusta alkaen pyramidihuijauksena ja sellaisena viranomaisetkin sitä nyt tutkivat. Toimintaan epäillään liittyvän myös järjestäytynyttä rikollisuutta, rahanpesua ja jopa terrorismin rahoittamista.

Arvioiden mukaan onecoin-kuvioon on saatu houkuteltua jopa yli kolme miljoonaa ihmistä. Suomalaisia heistä uskotaan olevan yli 20 000. Myös toimintaa pyörittäneiden joukossa on ollut suomalaisia."

https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/20-000-suomalaista-mukana-yle-onecoin... .

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat